25 de setembre del 2010

Resultats dels equips femenins d'aquest dissabte!

L'equip Base que s'ha enfrontat amb el Masnou Interdinàmic a perdut 1 a 4. El Cadet-Juvenil per la seva banda a guanyat 10 a 1 a un fluix Vilassar de Mar. Les arenyenques però, han jugat també millor que la setmana passada i això ha acompanyat al marcador. El Segon, que s'enfrontava a l'Arenys de Mar en un primer dervi femení de futbol sala entre aquests dos equips a acabat empatant 1 a 1 amb un gran gol de la Cris. I el Primer ha perdut 2 a 4 contra el Vilassar de Mar de D.H. En aquest partit han debutat la Geor Kim, la Sandra Matallana i la Sara Ortiz de jugadores i la Vero Lopez a la porteria. Uns minuts de desconcert al final de la primera part situen l'1 a 4 al marcador quan s'anava 1 a 1. A la segona part, bona reacció de l'Arenys però no s'aconsegueix remuntar. Els dos gols de casa els ha realitzat la Laura.