23 d’octubre del 2010

El primer equip femení guanya però pateix fins al final! El cadet juvenil empata i el base perd.

Aquesta tarda el 1r Femení ha guanyat 4 a 3 contra el Frederic Mistral. A la primera part l'Arenys podia haver resolt el partit després de moltes ocasions clares però se n'ha anat a mitja part amb 1 a 1. La segona part ha estat molt més disputada, arribant a les 5 faltes pels dos equips. A falta de 10 minuts l'Arenys perdia 2 a 3. L'equip però ha pogut reaccionar i girar el marcador. Quan quedaven 5 minuts pel final el marcador era 4 a 3. La resta de minuts patiment.
El Cadet Juvenil que ha jugat contra el Cervelló ha començat perdent al primer minut. Mica en mica s'ha posat al partit i ha girat el marcador 2 a 1. Quan tot semblava que ja estava, a l'últim minut, el Cervelló ha conseguit igualar el marcador. (2 a 2 resultat final)
El Base femení ha perdut el segon partit de lliga contra el Vallirana 3 a 1. L'equip però mica en mica va millorant.