19 de desembre del 2010

1r Femení guanya 1 a 3 al Santpedor i se'n va de vacances invicte.

En una pista complicada pel rival (terceres) i per la mateixa pista (de goma que frenava molt) i on encara no havia guanyat cap equip de fora, les jugadores de l'Arenys van aconseguir imposar-se i endur-se els tres punts. Això sí, sense un joc brillant i patint fins als últíms 4 minuts de partit que és quan l'Arenys va fer el gol que donava una certa tranquil·litat, l'1 a 3. Després, aguantar el marcador que ja acabaria així. L'Arenys no va acabar de trobar el seu joc d'atac col·lectiu dels últims partits però aconsegueix els tres punts i se'n va de vacances havent guanyat tots els partits. Bon partit a la porteria per part de la Júlia que va aturar els potents cacaus de les jugadores del Santpedor i només va encaixar un gol en una contra. Gols: Queralt (1) i dos de la Laura que va imposar la seva qualitat. Destacar una jugada al minut 9 de la segona part on la Laura va fer dos barrets seguits, estil Ronaldinho, a la mateixa jugadora del Santpedor, es va plantar davant de la portera i el xut va sortir a fora per un pam. Tornant de vacances a seguir igual!