12 de desembre del 2010

Bona jornada dels equips seniors arenyencs!

- El 1r Equip Masculí ha aconseguit una importantíssima victòria a domicili (4-5) contra el Lloret Costa Brava que el situa a la 3a posició a la classificació.
- El 2n Equip Masculí pateix però acaba guanyant per la mínima (0-1) al Masnou Interdinàmic que està penúltim a la taula. S'ha notat que en Raúl només els ha deixat entrenar mitja hora aquesta setmana.(Comentari patrocinat per en Catari i en Jaume) La victòria important ja que l'Arenys es posa 2n a la classificació ja que el Premià B ha punxat! 
- El 1r Equip Femení també ha guanyat avui el seu partit contra la Fundació Esportiva Arrels. Les arenyenques han acusat el pont i es notava en el físic. A la mitja part el marcador era de 0 a 0. A la segona part però s'han espavilat una mica i mica en mica han arribat els gols. Marcador final (6-2). Gols de la Queralt (1), Didi (2) i Berta (3).
- El 2n Equip Femení per la seva banda també va guanyar i ho va fer contundentment (0-9) contra l'Empenta Associació Esportiva. Gols de la Cris (1), la Núria (3) i la Geor Kim (4).