19 de desembre del 2010

Cadet Juvenil femení guanya. 2n equip, base i escolars perden.

El 2n equip femení ha vist tallada aquest cap de setmana la seva ratxa de victòries dels últims partits contra la Unión. Els dos equips anaven en igualtat a la taula i així també es va veure al partit. La Unión però va aconseguir decantar la balança i endur-se els punts. marcador final 1 a 2.
El Cadet Juvenil va fer bé la feina i va tornar a guanyar a casa. El partit contra el Sant Just es va materialitzar en 4 a 0 a favor de les arenyenques. Un partit amb poca feina per la Mariona, portera de l'Arenys.
El Base va tornar a perdre. Aquest cop contra el Rubí a casa. 2 a 6 va ser el marcador final. Les arenyenques però cada cop juguen millor i segur que es veurà una segona volta diferent. Cal recordar que l'Arenys està a Divisió d'Honor. La màxima categoria Base.
I les nostres escolars, que també ho fan millor cada dia, van perdre també amb els seus rivals. L'A contra el Palafolls i el B contra el Canet. El B que ja va començar la segona volta va millorar molt el marcador del partit a primera volta on havia perdut per 25 gols. Endevant!

foto: partit cadet juvenil contra Sant Just