29 de maig del 2010

El primer equip masculí aconsegueix l'ascens!

Aquesta tarda el primer equip masculí ha assolit l'ascens de categoria quedant encara un partit  per disputar. Ha guanyat 6 a 2 a l'Hospitalet en un pavelló de gom a gom. Felicitats! La setmana vinent es jugaran quedar campions.

27 de maig del 2010

Festa final de temporada! dissabte 12 de juny!

Tots els equips del club jugaran partits durant tot el dia. A mig dia es pararà per dinar (de 13.00 a 16.00). Hi haurà botifarrada a fora el pavelló per tothom qui vulgui quedar-se a dinar. El preu de dinar és de 5€ i us heu d'apuntar a la llista que té en Raul al pavelló. Dia: matí de 10.00 a 13.00 partits. De 13.00 a 16.00 Dinar. De 16.00 a 19.30 partits. A les 19.30 Premis i parlament. Bona festa final!

1r Femení 4rtes a la lliga

A finalitzat el campionat de lliga de Primera Divisió Catalana i el 1r femení ha quedat en quarta posició darrera de la Penya Blanc i Blava (3r) i davant del Teià (5è). El Cervera i Palau, 1r i 2n classificats obtenen l'ascens a divisió d'honor.

25 de maig del 2010

El Cadet-Juvenil perd 0-3 contra el Rubí

Uns bons moviments de contraatac i un gol quan les arenyenques jugaven de 5 van posar el 0 a 3 al marcador a favor del Rubí. L'AdM havia guanyat allà 1 a 2. El global de l'eliminatòria permet al Rubí seguir a la Copa Catalunya.

23 de maig del 2010

Final d'infart al partit del 1r Femení contra el Martorelles. (5 a 4)

Quan en la segona part el partit la cosa pintava plàcida amb un marcador de 3 a 0 per les arenyenques, un gir de 180 graus va complicar-ho tot. El marcador a 6 minuts del final era de 3 a 3, a 4 minuts del final era de 4 a 3. A dos minut, 4 a 4. I quan quedaven només 18 segons pel final Didi posa la pilota al fons de la xarxa, corre fins davant de la banqueta es tira a terra i tot l'equp es llença damunt d'ella. Una cel·lebració comparable al famós gol de l'Iniesta! Gols: Anna (1), Montse (3), Didi-Iniesta (1).

2n Femení 2 - Blanesport 1

L'AdM va conseguir la victòria en un partit bastant travat. 3 punts importants de cara a les aspiracions de quedar entre les 5 primeres ja que hi ha rumors que a l'estiu pot haver-hi reorganització i un possible ascens d'aquests 5 primers classificats.

El Base Terceres en el torneig a Castellterçol

El torneig a Castellterçol disputat ahir dissabte, enfrontava el Castellterçol (equip de DH), el Caldes (DH), el Vallirana (1a) i l'Arenys de Munt (1a). Les arenyenques van respondre molt bé tota la diada. Per un punt no varen passar a la final que va enfrontar els dos equips de DH. Cal destacar la gran actuació de la Sara, la portera arenyenca. Enfrontaments fase prèvia: AdM 2 - Vallirana 0. AdM 1- Caldes 1. AdM 1 - Castellterçol 2.   A la disputa del tercer i quart lloc l'AdM va guanyar 8 a 1 al Vallirana.

21 de maig del 2010

Cadet-Juvenil Copa Catalunya

El Cadet-juvenil juga aquest dilluns 24 de maig al pavelló el partit de tornada de la Copa Catalunya contra el Rubí. El partit començarà a les 19.00. A Rubí el resultat va ser 1 a 2 a favor de les arenyenques.

Cadet masculí campions de lliga!

El cadet masculí ha quedat primer classificat FELICITATS!!!

19 de maig del 2010

Teià 3 - 1r Femení 5

El 1r Femení guanya el derbi maresmenc contra el Teià. Bon joc de les Arenyenques però patint els 10 minuts finals amb el joc de 5 del Teià. Gols: Didi (1), Jenny (1), Laura (1), Queralt (2)

Berta Ramos al "Campionat Adidas"

La jugadora del Cadet-Juvenil Berta Ramos ha estat seleccionada per jugar el torneig que es disputarà a Madrid.

Cadet-Juvenil segones!

El el seu primer any a Divisió d'Honor el Cadet-Juvenil ha quedat en segona posició a la lliga! Felicitats!