16 de juny del 2010

Primer equip masculí campions de lliga!

La resolució que quedava pendent de l'últim partit de lliga que enfrontava el Barceloneta C.E amb l'Arenys de Munt, i que no es va acabar a causa d'intent d'agressió d'un jugador del Barceloneta C.E a l'àrbit quan el marcador estava a favor del arenyencs, s'ha decantat per donar els 3 punts a l'Arenys de Munt sense que s'hagin de jugar els minuts que quedaven. Finalment doncs, l'Arenys de Munt ha quedat campió de lliga Territorial Catalana. La temporada que ve a Nacional B. Felicitats a tots!

veure classificació

13 de juny del 2010

Gran festa final amb 135 persones a la botifarrada!

La festa final de futbol sala, que va tenir lloc ahir, va aplegar 135 persones a l'hora de dinar! Durant tot el dia va haver-hi partits al pavelló, on es van poder veure les futures promeses futbolistíques arenyenques. La festa va finalitzar amb berenar per a tothom. Agraïm a la gent que va col·laborar i també tothom qui es va acostar en algun moment del dia. Bon estiu a tothom! als que no van poder venir també bon estiu eh...

9 de juny del 2010

Aquest dissabte festa final!!! 70 persones ja estan apuntades a la botifarrada!

Dissabte, botifarrada, i partits tot el dia. A les 10 del matí comencen els primers partits. Tothom qui vulgui pot apuntar-se a la botifarrada avisant i donant els diners a en Raul. 5€.


5 de juny del 2010

Fi dels entrenaments femenins.

Amb l'últim partit de lliga del 2n femení (2 a 4 contra la Sardana) ha acabat la lliga per l'últim equip femení que encara estava en competició. Aquesta setmana ja no hi haurà entrenaements. Només entrenaran, el divendres, les 22 nenes que estan iniciant-se. Recordem que dissabte que ve dia 12 hi ha la Festa final amb gran botifarrada!!!!

3 de juny del 2010

El 2n femení acaba la lliga aquest dissabte

El 2n femení juga dissabte a les 16.00 al pavelló l'últim partit de lliga contra la Sardana Badia Vallès (2n a la lliga). Avui dijous, el 2n també juga el partit aplaçat contra el Sabadell (1r a la lliga). Dos partits durs per acabar però podem. Yes we can.