30 de setembre del 2010

Cap de setmana d'estreno de Lliga i Marxa Popular

Aquest diumenge 3 d'octubre hi haurà la tradicional Marxa Popular a Arenys de Munt. Animem a tots a participar-hi!!!
Alhora aquest cap de setmana inicien ja la Lliga els equips Aleví i 1r Masculí i 2n Femení. Els partits són els següents: Ràcing Pineda Vs 2n Femení diumenge a les 11 fora. Aleví Vs Riudellots dissabte a les 10 h a casa. El Bosco Vs 1r Masculí dissabte 18.15 fora. Sort a tots! Els altres equips seguiran amb els amistosos programats. El 1r Femení s'enfrontarà dissabte a les 17.00 h a casa contra el Palau. 

25 de setembre del 2010

Resultats dels equips femenins d'aquest dissabte!

L'equip Base que s'ha enfrontat amb el Masnou Interdinàmic a perdut 1 a 4. El Cadet-Juvenil per la seva banda a guanyat 10 a 1 a un fluix Vilassar de Mar. Les arenyenques però, han jugat també millor que la setmana passada i això ha acompanyat al marcador. El Segon, que s'enfrontava a l'Arenys de Mar en un primer dervi femení de futbol sala entre aquests dos equips a acabat empatant 1 a 1 amb un gran gol de la Cris. I el Primer ha perdut 2 a 4 contra el Vilassar de Mar de D.H. En aquest partit han debutat la Geor Kim, la Sandra Matallana i la Sara Ortiz de jugadores i la Vero Lopez a la porteria. Uns minuts de desconcert al final de la primera part situen l'1 a 4 al marcador quan s'anava 1 a 1. A la segona part, bona reacció de l'Arenys però no s'aconsegueix remuntar. Els dos gols de casa els ha realitzat la Laura.  

20 de setembre del 2010

Resultats zona masculina!

L'aleví va guanyar al Premià de Dalt 5 a 3. El Juvenil també va guanyar al Premià de Dalt per 4 a 2. El segon equip masculí amb el debut dels nous entrenadors i jugadors va guanyar 5 a 2 al Racing Mataró. I el Primer Equip que jugava contra La Salle a domicili va acabar guanyant 4 a 5. 

Crònica cap de setmana femení!

El Primer Femení guanya a Les Corts 4 a 2 en el primer matx de pretemporada. Gols de Montse (1), Laura (1) i Didi (2). El Segon Femení per la seva banda fa un bon partit contra el Vallgorguina (una categoria superior), el resultat final, però es decanta per les vallgorguinenques 0 a 2. L'equip Cadet Femení guanya 4 a 2 a la Penya Esplugues (Categoria Base!). Felicitar les jugadores de la Penya Esplugues per la seva enorme qualitat i ganes que van demostrar . I per finalitzar, el Femení Base que perd contundentment 0 a 5 contra el Rubí a domicili. Es va notar que tot just fa una setmaneta que han començat i s'ha de tornar a agafar el ritme. Destacar però la bona actuació de la nostra portera, la Sara.

17 de setembre del 2010

Partits amistosos de demà dissabte

Partits demà:
Femení base - Rubí a Rubí. 10:10
Aleví - Premià de Dalt 12:30 a casa
Cadet Femení - Penya Espanyolista 15.30 a casa.
Juvenil - Premià de Dalt . 11:00 a casa
Senior B femení -Vallgorguina - 18.30 a casa
Senior B Masculí - Racing Mataró - 20.00 a casa
Senior A femení - Les Corts . 17.00 a casa

16 de setembre del 2010

Atenció robatoris al pavelló

Dissabte passat mentre es disputava el partit del segon equip femení contra el Canet uns individus varen entrar al vestuari i es varen endur alguns mòbils i diners. Demanem que tots els equips extremin la precaució i sempre mirin de tenir els vestuaris tancats amb clau, encara que siguin entrenaments.

10 de setembre del 2010

Enguany nou coordinador femení!!


Aquesta temporada en Raúl agafa el relleu de la coordinació femenina que ha estat durant 5 anys a càrrec de l'Albert. Es comença una etapa amb el nombre màxim d'equips femenins fins ara. 6 equips (1r, 2n, Cad-Juv, Base i 2 escolars). L'Arenys de Munt es consagra com un dels clubs amb més fèmines de Catalunya. Endevant i molts èxits!!!

Primer partit de pretemporada del segon equip femení!

Demà a dos quarts de cinc el segon equip femení s'enfrontarà al Vallgorguina. És el primer partit de pretemporada i s'estrenen els dos nous místers, Carles Colomer i Roc Navarro. Després de dos anys amb en Miquel Antequera, en Toni Jané Junior i en Marc Fernàndez i la bona feina i dedicació realitzada, ara passen el relleu als dos nous. Demà una oportunitat per veure el nou estil del segon equip i les noves jugadores.