30 d’octubre del 2010

El 1r Masculí soluciona in extremis un partit complicat

Quan només quedaven 10 segons per finalitzar el partit i el resultat era de 2 a 2 una jugada estudiada de falta ha estat l'arma per poder acabar guanyant un partit que s'ha complicat més del compte degut a la falta d'encert dels jugadors arenyencs. Els d'Arenys de Munt han disposat de moltes ocasions per resoldre el partit però la pilota no volia entrar. Per sort la falta s'ha executat magnificament i el resultat final ha estat de 3 a 2 a favor dels de casa.

Video: Segon gol a la primera part.

El segon equip femení acaba perdent el partit a l'últim minut contra el Llinars

Quan quedava només un minut de partit una jugada desafortunada a deixat la pilota en peus de les jugadores del Llinars que han aprofitat la ocasió. Al sacar el gol s'ha tornat a perdre la pilota i això ho han tornat a aprofitar les jugadores del Llinars que plantaven al marcador un 1 a 3 al seu favor quan semblava que el partir acabaria amb empat.

El 2n Masculí guanya i ja suma 9 de 9 punts!

L'èxit del segon equip masculí ha donat la volta al món. I el seu entrenador Xavier Tarrés ha rebut una suculenta oferta d'un equip Australià i aquesta mateixa setmana ha de deixar l'equip. Dimecres ja agafa el vol que el durà a l'altra punta del món. Molta sort i fins aviat!
En Xavi també ha estat entrenant aquest inici de lliga el cadet-juvenil femení fent una bona feina en la nova forma de jugar. Ara aquest equip el torna a dirigir en Raul que ja ho feia l'any passat.

El Juvenil Maculí perd a casa contra el Sant Andreu.

Aquest matí el juvenil a perdut un partit que ja es preveia complicat contra el Sant Andreu.
Els arenyencs no han trobat la manera d'entrar al partit. Resultat final 0 a 3.

Vídeo: el crit!

El Cadet femení guanya 5 a 2 contra el Sagarra.

El Cadet-Juvenil Femení ha guanyat 5 a 2 a casa contra el Sagarra. L'Arenys ha jugat pressionant tot el partit i a dificultat les sortides del Sagarra. A la primera part hi ha hagut dos penals. Un per banda que han estat transformats tots dos. El segon gol del Sagarra ha vingut d'un contraatac per una falta mal executada. Amb el marcador 2 a 2 mitja part. La segona ha començat amb bon joc seguits de 4 minuts d'inspiració que han resolt el partit quan encara quedaven 10 minuts per acabar.

(Video: Gol de penal de la Jenny)

El base femení perd contundentment 1 a 11!

Aquest matí no han anat gens bé les coses per les jugadores del Base arenyenques. El Mataró s'ha imposat per un contundent resultat de 1 a 11. Ànims i a seguir lluitant!

26 d’octubre del 2010

Montse Llamazares va debutar com a capitana del primer equip femení!


La Montse Llamazares va fer el seu primer partit oficial com a capitana del 1r Equip Femení de l'Arenys de Munt aquest dissabte contra el Frederic Mistral. El seu compromís, implicació, els anys que porta al club, la seva capacitat i l'enorme qualitat que demostra a cada partit l'han fet mereixedora de portar aquest braçalet. Endevant amb aquesta responsabilitat i molts èxits!

24 d’octubre del 2010

Masculins!

El 1r equip ha suspès el partit contra el Rubí i no ha jugat aquest cap de setmana. El 2n equip va guanyar al Ràcing Pineda 3 a 2. Segon partit de lliga, segona victòria (aquest any sí). El Juvenil va tornar a guanyar. També segon partit segona victòria. Aquesta vegada per 0 a 2 contra el Sagarra. I l'Aleví va perdre per la mínima 4 a 3 contra el Palafolls.

El 2n femení guanya el primer derbi de la història del futbol sala femení!

L'Arenys de Munt s'ha imposat a domicili amb un 1 a 4 guanyant així el primer derbi de la història dels dos Arenys en futbol sala femení. Un bon joc de toc de pilota de les "de Munt" a proporcionat bones ocasions. A mitja part 1 a 1 al marcador gol de la capitana Cris. A la segona, primer dos més de la Cris (que ja en suma 9 en lliga!) Després també una bona jugada acabada en passada de l'Esther Matallana al segon pal, on es trobava ben situada la Magalí ha sentenciat el derbi a favor de l'Arenys de Munt.

23 d’octubre del 2010

Demà el 2n Femení jugarà el primer derbi oficial del futbol sala femení! Arenys de Mar Vs Arenys de Munt

El dos pobles arenyencs units per una Riera demà a les 10.30 h del matí jugaran el primer derbi de la història del femení de futbol sala. L'encontre serà a Arenys de Mar.

El primer equip femení guanya però pateix fins al final! El cadet juvenil empata i el base perd.

Aquesta tarda el 1r Femení ha guanyat 4 a 3 contra el Frederic Mistral. A la primera part l'Arenys podia haver resolt el partit després de moltes ocasions clares però se n'ha anat a mitja part amb 1 a 1. La segona part ha estat molt més disputada, arribant a les 5 faltes pels dos equips. A falta de 10 minuts l'Arenys perdia 2 a 3. L'equip però ha pogut reaccionar i girar el marcador. Quan quedaven 5 minuts pel final el marcador era 4 a 3. La resta de minuts patiment.
El Cadet Juvenil que ha jugat contra el Cervelló ha començat perdent al primer minut. Mica en mica s'ha posat al partit i ha girat el marcador 2 a 1. Quan tot semblava que ja estava, a l'últim minut, el Cervelló ha conseguit igualar el marcador. (2 a 2 resultat final)
El Base femení ha perdut el segon partit de lliga contra el Vallirana 3 a 1. L'equip però mica en mica va millorant.

19 d’octubre del 2010

Presentació dels equips aquest cap de setmana!

Aquest dissabte 23 tindrà lloc la presentació dels equips d'aquesta temporada 2010-2011. La presentació serà entre els partits dels dos primers equips femení i masculí.
La programació d'aquest dissabte a la tarda és la següent:

15.45  1r Femení Vs Frederic Mistral
17.15  Presentació d'equips
18.30  1r Masculí Vs Rubí
20.00  2n Masculí Vs Ràcing Pineda

17 d’octubre del 2010

El juvenil masculí comença la lliga guanyant 6 a 5!!!

Ahir també començava la lliga el juvenil masculí. Es va enfrontar al Ràpid Santa Coloma en un matx molt disputat. Al final el marcador es va decantar pels de casa 6 a 5. Bon començament de lliga.

El 2n Masculí guanya in extremis 0 a 1!!!

Ahir començava la lliga també el segon equip masculí contra el Vallgorguina. La pista de patinatge del Vallgorguina no va ser obstacle perquè els Arenyencs comencessin guanyant la lliga. Això sí, el gol no va arribar fins a l'últim minut de partit. Karim es destaca a la classificació de pitxitxi del segon equip.

El Base Femení perd en el seu inici de lliga. El 2n femení perd el seu primer partit. El Cadet juvenil Guanya!

El femení Base que començava la lliga ahir contra el Martorelles va perdre 1 a 4. El Segon equip femení en la tercera jornada de lliga va conèixer la derrota. 2 a 4 contra el Marfil Sant Coloma. La Cris va tornar a marcar i ja porta 6 gols. I el Cadet-Juvenil que ahir començava la lliga contra la Fundació Privada Esportiva Mataró va guanyar 0 a 3. Destacar la Berta que en va fer 2.

15 d’octubre del 2010

Demà comencen lliga el Base i el Cadet Femení!

El femení Base D.H s'estrenarà contra el Martorelles a les 11.00 a casa. El Femení Cadet s'estrenarà a Mataró contra la Fundacioó privada esportiva Mataró a les 14.45. Per altra banda el Segon equip femení juga a casa a les 17.15 el seu tercer partit de lliga contra el Marfil Santa Coloma. Sort a totes!!! I el primer femení que havia de començar demà a les 17 la lliga contra la Penya Blanc i Blava St Andreu no jugarà ja que s'ha suspès el partit.

12 d’octubre del 2010

El 1r Femení perd 4 a 5 contra el Centelles

Aquesta tarda s'ha disputat l'últim partit amistós del primer equip femení. Ha estat contra el Centelles de Divisió de Plata i equip on juga la Ingrid Carrillo. El partit a començat malament per l'Arenys de Munt que amb dos minuts perdia 0 a 2. L'Arenys però, no s'ha enfonsat i ha continuat lluitant, avui, amb un joc d'un alt nivell i ha remuntat. A mitja part el marcador era de 3 a 3. La segona part ha estat molt disputada. L'Arenys ha conseguit posar-se per davant 4 a 3, però el Centelles ha tornat a girar el marcador als últims 4 minuts amb un bon joc de 5. Felicitar a totes les jugadores pel bon partit i la bona sensació que han donat!

9 d’octubre del 2010

El 1r Masculí guanya contundentment i el 2n femení treu un empat a 1 en els seus segons partits de lliga!!

El partit jugat aquesta tarda entre el 1r Equip Masculí i el Mataró s'ha saldat amb un resultat de 8 a 3 pels arenyencs que en tot el partit han sigut superiors. El  2n femení que també jugava contra un equip de Mataró ha empatat 1 a 1. Un partit sense gaires ocasions pels dos. Al matí també han jugat a casa un partit amistós el femení base que ha perdut 2 a 5 però que ha donat més bones sensacions que ens els dos anteriors partits i el Cadet-Juvenil Femení ha guanyat l'amistós contra el Vallirana 2 a 1.

7 d’octubre del 2010

Partits femenins d'aquest llarg cap de setmana!

El 2n Femení s'enfronta en partit de lliga a l'Arquera Boet Mataró dissabte a les 17.15 a casa. Al matí de dissabte dos enfrontaments de pretemporada del Base i del Cadet-Juvenil que seran a les 11 i a les 12. Dimarts (festiu) a les 19.00 h. el 1r Equip s'enfrontarà al Centelles de la Categoria de Plata. Un últim partit de pretemporada bastant dur. La setmana vinent ja començarà tothom la lliga (menys els escolars). Bona temporada a tots!

5 d’octubre del 2010

L'Anna Morell, històrica del femení, aquest any ja no juga amb l'Arenys de Munt


L'Anna Morell, que en el seu últim any era capitana del primer equip, entrenadora del cadet-juvenil, coordinadora del base femení i encarregada del material, aquest any ha deixat les files arenyenques per motius de distància. Se n'ha anat a viure a Castelldefels. Hem d'agrair a l'Anna tots aquests anys de dedicació al Club i en concret al Femení. Moltes gràcies Anna i molta sort allà on juguis!

El 2n femení comença la lliga 0 a 6!

Diumenge al matí el 2n equip femení va jugar el primer partit de lliga contra el Ràcing Pineda i va guanyar 0 a 6. Destacar la "Cris" que va fer 4 dels 6 gols! Bon inici de campionat per les arenyenques que es van quedar sense poder anar a la Marxa Popular però que són a dalt de tot de la taula.

Classificació