28 de novembre del 2010

El 2n Masculí guanya amb Had Five de l'Ivan Fernàndez!!! L'Aleví empata.

L'Ivan Fernàndez va firmar ahir un had five contra el Santa Sussana! El conjunt Arenyenc conduït pel tàndem d'entrenadors Marc Catarineu i Jaume Roquet va tornar a guanyar, aquest cop per 7 a 4. Els altres dos gols van ser d'en Roc i en Miquel. L'Arenys es pot posar líder si el Montcada o el Premià de Dalt punxen. Amunt! Per la seva l'aleví ha empatat a 3 contra el Palamós

El 1r masculí guanya al Montcada 8 a 2! El Juvenil perd.

Molt bon partit a casa del 1r Equip Masculí que va fer un recital de joc que el Montcada ni veia per on venien. Repartiment de gols pels arenyencs en la jornada de reflexió del 28-N. Per la seva banda el Juvenil va perdre un partit que a priori havia de ser complicat però que en pista hauria pogut guanyar. Sense fer gran cosa el Lloret es va posar 0 a 2. A falta d'un minut per la mitja part dos gol de l'Arenys posaven el 2 a 2. A la segona part aconseguiem passar per davant amb un tercer però el Lloret va conseguir capgirar el 3 a 2 i va acabar guanyant 3 a 4. 3 minuts de joc de 5 dels arenyencs al final però no van igualar el marcador.

Vídeo: instants de joc de 5 de l'Arenys juvenil.

El 2n Femení torna a guanyar! El Cadet Juvenil també i el primer també!

El 2n Femení va tornar a guanyar i marca terreny per estar al grup de dalt de la classificació. Aquest cop va guanyar per 2 a 1 al Tiana amb gols de la Geor Kim que torna a marcar i la Núria Canaleta. Per la seva banda el Cadet Juvenil va guanyar al Corbera que anaven terceres per 8 a 0. El 1r també va fer la feina contra un fluix Que's Líder Santa Coloma, que només tenia un canvi,  per 3 a 11, amb had tricks de la Didi i la Laura.

Vídeo: Claus de la victòria del 2n femení.

El Femení Escolar A marca el seu primer gol a la lliga!

L'escolar A va marcar el seu primer gol a la lliga! Tot i que el resultat va ser de 1 a 9 a favor del Lloret, les arenyenques estaven contentes. Van disposar d'alguna ocasió més per marcar però el porter del Lloret les va aturar. Per la seva banda el Femení escolar B també va perdre, 0 a 12, i segueixen sense estrenar la porteria contraria, però seguim! que el gol arribarà!

25 de novembre del 2010

Gerard Artigas entrevistat al CAT SALA!

"La Unión B va ser més eficaç que nosaltres"

¿Podries fer un resum de les claus del partit?

La clau del partit la resumiria en l’eficàcia dels dos equips. La Unión va ser molt més eficaç que nosaltres en les ocasions de gol i ho vàrem pagar deixant escapar dos punts...  (Tota l'entrevista)

21 de novembre del 2010

El 2n Femení es retroba amb la victòria!

El 2n Femení ha guanyat aquest matí 0 a 2 al Català Atlethic de Vilassar de Dalt. Una important victòria per capgirar la mala ratxa de tres derrotes seguides que portava el 2n. S'ha vist una bona actitud de conjunt i una defensa sòlida que les de Vilassar no han pogut traspassar. Els dos els ha materialitzat la Georgina Kim.

Vídeo: una de les bones jugades que s'han vist. tiqui taca i xut final de la Geor Kim que atura la portera.

El 1r Masculí empata, el 2n Masculí guanya i el Juvenil i Aleví perden.

El 1r Equip Masculí va empatar ahir, 5 a 5, contra La Unión las Palmas. Va ser un partit típic arenyenc en que els d'Arenys van disposar de moltíssimes ocasions clares i va faltar encert. El 2n Masculí amb 5 minuts de partit ja es va posar 0 a 3 al marcador contra el Polinyà, llavors es va relaxar i la resta de partit va ser més igualada. Marcador final 2 a 4 i cap a dalt de tot de la classificació!. El Juvenil va perdre per la mínima el seu partit a domicili contra el Teià Futbol Cinc (3 a 2). I l'Aleví també va perdre el seu partit a casa contra el Sant Esteve de Palautordera.

El Cadet Juvenil Femení perd contra el Masnou Interdinàmic 4 a 2.

L'Arenys de Munt no ha pogut guanyar aquest matí al Masnou Interdinàmic a domicili. Les del Masnou han aconseguit capgirar un marcador que s'havia posat inicialment a favor de l'Arenys amb un gol de la Dúnia. Quan el marcador estava 4 a 1 la Berta ha conseguit marcar el segon però ja quedaven dos minuts pel final i no hi ha hagut temps per més.

20 de novembre del 2010

6 a 1!!! Gran victòria a casa del 1r Femení.

El primer femení ha frenat aquesta tarda la ratxa de victòries que portava El Centre Sant Feliu (5 victòries de 5 partits). L'Arenys de Munt a jugat un gran joc d'equip amb bones triangulacions que ha desbordat al contrari. El resultat encara podia haver sigut més gran. L'Arenys ha disposat d'un penalti que ha parat la portera i un doble penalti que ha entrat i que l'àrbit ha fet repetir a més de varies ocasions clares. El resultat també ha estat merescut pel bon treball defensiu de totes. Vinga seguiu així!

19 de novembre del 2010

Partits a casa d'aquest cap de setmana. Vine!

Aquest cap de setmana es disputen tres partits a casa:

Dissabte matí:
10.00 h. - Masculí Aleví Vs Sant Esteve de Palautordera
11.00 h. - Femení Escolar A Vs CEIP Serena Vall
Dissabte tarda:
15.45 h. - Femení 1r Equip Vs Centre Sant Feliu (líder. 15 punts de 15)

14 de novembre del 2010

Penya Blanc i Blava St Andreu (1) - 1r Femení (4). Per fi!!!!

Aquest migdia el 1r Femení, per fi, ha guanyat a la Penya Blanc i Blava de Sant Andreu! L'únic equip que se li havia entravessat. En les dues temporades anteriors, els quatre partits disputats s'havien decantat sempre per la Penya. Per fi el 1r femení s'ha tret aquesta espina. Les d'Arenys han fet un magnífic partit amb un gran esforç físic. 1 a 4 resultat final. Gols: Patri (1), Laura (1), Queralt (1) i Sandra (1)

Partit plàcid a casa del 1r Masculí contra el Riudellots i... had Five de l'Arnau!

El Riudellots no va fer patir gens un Arenys molt ben posat. Mica en mica els gols van anar entrant. Destacar com no l'Arnau Barrera que en va fer 5, TOTS! 5 a 0 doncs al marcador final i l'Arenys que es va consolidant a la zona alta de la classificació.

El 2n i el Base femení perden.

El 2n Femení va perdre a casa el derbi contra el Canet. El resultat final va ser de 0 a 5. En poquíssimes ocasions l'Arenys es va apropar a porteria. Va ser un partit dur. Moltes faltes i fins i tot una petita tangana que no va passar a més. El Canet està a dalt de la classificació. Amb elles juguen dues jugadores que havien estat a divisió de plata.
El Base perd contra la Penya esplugues a casa per 0 a 7. Tot i el resultat s'estan veient millores en l'equip arenyenc que mica en mica va jugant millor.

El segon masculí torna a guanyar! Això pinta bé!

El segon equip va tornar a guanyar i amb gols espectaculars! Aquesta vegada contra el Dos Rius.  Ja porta 4 dels 5 primers partits guanyats! Aìxò pinta molt bé. Amunt! El marcador final va ser de 4 a 1. Dos dels gols van ser de "Txitxarro" a llarga distància que van perforar la porteria del Dos Rius. Obres de l'Ivan Fernàndez i en Miquel.

El Juvenil Masculí perd contra el Mataró.

El juvenil va perdre el partit contra el Mataró 3 a 5. El partit va ser força disputat. El joc de 5 al final del partit pels d'Arenys va suposar un gol a favor obra del porter Xavi Cano però també va suposar dos en contra en dues pèrdues de pilota.

Foto Curiosa del partit: ON ÉS L'ÀRBIT? amplieu la imatge.

13 de novembre del 2010

Had Five de la Sandra!!!

Aquest matí el Cadet-Juvenil Femení s'ha enfrontat al Montcada i no l'ha deixat ni respirar. Les arenyenques han jugat bé i han resolt molt bé les jugades. El resultat final ha estat de 9 a 0. Cinc dels gols obra de la Sandra Matallana. Pitxitxa!

Dues de les nostres a la selecció!!!

Les jugadores del Cadet-Juvenil Femení, Berta i Mariona, convocades a l'entrenament de la selecció catalana Sub-16 que tindrà lloc aquest diumenge a Monistrol de Montserrat. Felicitats!!!

7 de novembre del 2010

Cap de setmana negre! Els panellets no han anat bé.

Tots els equips menys el 1r Femení que guanya, però patint, han perdut aquest cap de setmana. 1r Masculí: perd contra el Montsant 5 a 4 (l'àrbit s'inventa un penal increïble a favor del Montsant quan la pilota no estava en joc). 2n Masculí: primera derrota! Perd contra el Premià 0 a 3. L'àrbit la lia. Moltes targetes. Dues expulsions. Els dos minuts amb 4 en pista  van ser cinc a criteri de l'àrbit. El Juvenil Masculí descansava. L'aleví va perdre  contra el líder, l'Irisol, 3 a 5. El 1r Femení guanya a Les Corts 3 a 2. El 2n Femení perd 5 a 4 contra el Sant Martí. El Cadet Juvenil femení descansava. El Base Femení perd contra el Masnou interdinàmic 4 a 2. El Femení Escolar A perd contra el Canet 0 a 6. El Femení Escolar B perd contra el Canet per Molts a 0.

(foto: 2n equip masculí contra el Premià)

El 1r Femení torna a guanyar però torna a patir.

El 1r Femení va guanyar ahir 3 a 2 a Les Corts. El segon partit de lliga va ser un altre patiment durant els deu minuts finals. Amb un 3 a 1 al marcador una jugada desafortunada acaba amb contraatac i falta davant de l'àrea que transforma amb xut directe les Corts. A falta de 5 minuts Les Corts es van posar a jugar de 5 i van tenir ocasió d'empatar. Les d'Arenys també van tenir ocasions de sentenciar robant pilotes amb l'atac de 5 però els xuts de lluny sense portera no van entrar.

6 de novembre del 2010

Grades plenes per veure el debut dels Escolars Femenins!

Després del partit de l'Aleví Masculí, que ha jugat bé però ha acabat perdent per la mínima contra el líder de la lliga 3 a 4, han debutat els equips Escolars Femenins! La grada ha estat plena per veure aquest esdeveniment. Els dos, A i B, han jugat contra el Canet. La lliga escolar és una lliga amb equips masculins i només es veu algun equip que tingui alguna noia entre les seves files ja que és difícil trobar noies que comencin tant petites. L'Arenys de Munt disposa d'aquests dos magífics equips que són la joia del club.

El Femení Escolar A juga un bon partit però perd

L'Escolar A ha perdut contra el Canet. El resultat ha estat de 0 a 6. Tot i haver disposat d'algunes ocasions clares les d'Arenys de Munt no han aconseguit que la pilota entrés. Ha estat un bon partit de debut tot i perdre ja que s'ha jugat molt bé.

El Femení Escolar B perd contra el canet

Avui han debutat també el femení escolar B que també ha jugat contra el Canet. Tot i perdre per bastants gols el públic no ha deixat d'animar. Aquesta lliga les jugadores juguen contra equips masculins de la mateixa edat i ho tindran una mica difícil però bé... endevant i a seguir lluitant!