24 de desembre del 2010

Ja som més de 600 amics al facebook!!!

Al tercer dia de tenir facebook, el futbol sala ja té més de 600 amics !
Moltes gràcies a tots i totes i a passar unes bones festes!!!

Projecte 200 en marxa!!! Ajuda, simpatitza i guanya!

Objectiu: 200 simpatitzants. Recordem que la competició entre equips per aconseguir simpatitzants del futbol sala està oberta. Recordem que l'equip que aporti més simpatitzants tindrà obsequi. Des del gener fins a finals de temporada hi haurà sorteigs de sopars, paneres, vals de compra, etc. entre tots els simpatitzants. Fer-se simpatitzant només val 5 € i es participa directament a tots els sorteigs!!!
Anima't, ajuda, simpatitza i guanya!

22 de desembre del 2010

300 al Facebook el primer dia!

El futbol sala arriba als 300 amics al Facebook en el seu primer dia!!!
Moltes gràcies a tots i a totes.

Facebook en marxa! 80 amics en 2 hores!

Aquest matí hem obert compte al Facebook amb el nom: Futbolsala Arenys de Munt.
En dues hores ja hi ha 80 amistats! Tantes que ha arribat un missatge de facebook dient que s'han de fer els amics més a poc a poc que si no ens poden treure el compte!!!

OOOOOhhhhhhhh!!!! la grossa no ha tocat..... snif...

Incomprensiblement la grossa no ha toca al número del futbol sala. El número 45.881 no ha sortit. Les probabilitats eren altíssimes ja que mai ha tocat res, però bé, l'any que vé hi haurà més probabilitats...

21 de desembre del 2010

19 de desembre del 2010

Un, dos, tres, quatre, cinc, sis, set, vuit.... Maaaambó!!! 1r Masculí 8 - Manlleu 0

El 1r Equip masculí va guanyar al més pur estil mambo. Un magnific joc combinatiu dels jugadors arenyencs va fer que el Manlleu no tingués res a fer al Nou Municipal Arenyenc. 8 a 0 sense pietat i l'Arenys que continua amb la seva bona forma i pot anar a menjar els torrons i neules ben satisfet de la feina realitzada. Tercers a la classificació de Nacional B amb un partit menys que podria igualar al segon, el Santa Coloma. Seguim així!

1r Femení guanya 1 a 3 al Santpedor i se'n va de vacances invicte.

En una pista complicada pel rival (terceres) i per la mateixa pista (de goma que frenava molt) i on encara no havia guanyat cap equip de fora, les jugadores de l'Arenys van aconseguir imposar-se i endur-se els tres punts. Això sí, sense un joc brillant i patint fins als últíms 4 minuts de partit que és quan l'Arenys va fer el gol que donava una certa tranquil·litat, l'1 a 3. Després, aguantar el marcador que ja acabaria així. L'Arenys no va acabar de trobar el seu joc d'atac col·lectiu dels últims partits però aconsegueix els tres punts i se'n va de vacances havent guanyat tots els partits. Bon partit a la porteria per part de la Júlia que va aturar els potents cacaus de les jugadores del Santpedor i només va encaixar un gol en una contra. Gols: Queralt (1) i dos de la Laura que va imposar la seva qualitat. Destacar una jugada al minut 9 de la segona part on la Laura va fer dos barrets seguits, estil Ronaldinho, a la mateixa jugadora del Santpedor, es va plantar davant de la portera i el xut va sortir a fora per un pam. Tornant de vacances a seguir igual!

El 2n masculí guanya! El juvenil i l'alevi perden.

El 2n masculí guanya el seu partit a casa contra la Fundació esportiva Mataró. Amb un marcador a la mitja part de 4 a 0 l'Arenys es va posar a menjar les neules. El Mataró va apretar i va aconseguir fer tres gols que van fer patir i desitjar que s'acavés el partit als arenyencs. Marcador final, però, 4 a 3 i una altra victòria que manté l'equip en 2na posició. Ara sí que podem anar a menjar les neules i torrons. 
El Juvenil per la seva banda no es va acabar de creure que podia guanyar al líder, el Riudellots. Tot i disposar de més ocasions clares, l'Arenys no va aconseguir fer més gols i els 3 punts se'n van anar cap a Riudellots que van ser més definidors. Destacar el bon partit del jugador arenyenc Albert. Marcador final 3 a 5.
L'aleví va perdre contundenment a casa contra el Can Cuyàs. 0 a 8 va ser el marcador final.
A la foto: l'Albert del juvenil marcant gol amb una jugada acabada en segon pal.

Cadet Juvenil femení guanya. 2n equip, base i escolars perden.

El 2n equip femení ha vist tallada aquest cap de setmana la seva ratxa de victòries dels últims partits contra la Unión. Els dos equips anaven en igualtat a la taula i així també es va veure al partit. La Unión però va aconseguir decantar la balança i endur-se els punts. marcador final 1 a 2.
El Cadet Juvenil va fer bé la feina i va tornar a guanyar a casa. El partit contra el Sant Just es va materialitzar en 4 a 0 a favor de les arenyenques. Un partit amb poca feina per la Mariona, portera de l'Arenys.
El Base va tornar a perdre. Aquest cop contra el Rubí a casa. 2 a 6 va ser el marcador final. Les arenyenques però cada cop juguen millor i segur que es veurà una segona volta diferent. Cal recordar que l'Arenys està a Divisió d'Honor. La màxima categoria Base.
I les nostres escolars, que també ho fan millor cada dia, van perdre també amb els seus rivals. L'A contra el Palafolls i el B contra el Canet. El B que ja va començar la segona volta va millorar molt el marcador del partit a primera volta on havia perdut per 25 gols. Endevant!

foto: partit cadet juvenil contra Sant Just

En marxa el projecte 200!

S'ha posat en marxa aquest cap de setmana el projecte 200. Que vol ajudar econòmicament el club cercant més de 200 simpatitzants! El carnet de simpatitzant només val 5 € i amb el número de simpatitzant es participarà directament sense pagar res més a tots els sorteigs que hi haurà des de gener fins a finals de temporada. L'equip que "caci" més simpatitzants obtindran un obsequi!

45.881 aquest dimecres!

Aquest dimecres hi ha el sorteig de nadal. QUARANTACINCMILVUITCENTSVUITANTAÚ.
Les caixes i bancs arenyencs ja s'estan fregant les mans.

17 de desembre del 2010

Constituïda la primera associació de mares i pares de jugadores i jugadors!!

Ahit nit va tenir lloc la reunió que va constituir la primera associació de mares i pares de jugadors i jugadores del Futbol Sala Arenys de Munt. La iniciativa pretén obrir una nova porta en l'àmbit dinamitzador social del club. L'associació vol dur a terme propostes en l'educació en el lleure que anirem veien properament. Felicitats i endevant.

16 de desembre del 2010

Partits a casa d'aquest dissabte. Vine i anima!

Matí:
- 09.00 - Escolar A Femení Vs. Palafolls
- 10.00 - Base Femení Vs. Rubí
- 11.00 - Cadet-Juvenil Femení Vs. St Just
- 12.00 - Juvenil Masculí Vs. Riudellots
Tarda:
- 16.00 - 2n Equip Masculí Vs. Fundació Esportiva Mataró
- 17.15 - 2n Equip Femení Vs. CFS La Unión
- 18.30 - 1r Equip Masculí Vs. Manlleu Unió Esportiva

14 de desembre del 2010

Dues notícies al CAT SALA del 1r Equip Masculí

Nacional B / CUFS Lloret 4 CE.Arenys de Munt 5
Enllaç

Nacional B/ Gerard Artigas: Sabíem que puntuar a Lloret seria complicadíssim
Enllaç

12 de desembre del 2010

Bona jornada dels equips seniors arenyencs!

- El 1r Equip Masculí ha aconseguit una importantíssima victòria a domicili (4-5) contra el Lloret Costa Brava que el situa a la 3a posició a la classificació.
- El 2n Equip Masculí pateix però acaba guanyant per la mínima (0-1) al Masnou Interdinàmic que està penúltim a la taula. S'ha notat que en Raúl només els ha deixat entrenar mitja hora aquesta setmana.(Comentari patrocinat per en Catari i en Jaume) La victòria important ja que l'Arenys es posa 2n a la classificació ja que el Premià B ha punxat! 
- El 1r Equip Femení també ha guanyat avui el seu partit contra la Fundació Esportiva Arrels. Les arenyenques han acusat el pont i es notava en el físic. A la mitja part el marcador era de 0 a 0. A la segona part però s'han espavilat una mica i mica en mica han arribat els gols. Marcador final (6-2). Gols de la Queralt (1), Didi (2) i Berta (3).
- El 2n Equip Femení per la seva banda també va guanyar i ho va fer contundentment (0-9) contra l'Empenta Associació Esportiva. Gols de la Cris (1), la Núria (3) i la Geor Kim (4).

Les joves promeses arenyenques acusen el pont. Només guanya el Cadet-Juvenil Femení.

El Cadet-Juvenil Femení va guanyar ahir a domicili (0-7) a Monistrol de Montserrat. La única victòria de la base del club aquest cap de setmana.
El Base Femení fa un bon partit però perd per un gol (5-4) contra el Castelldefels. La primera victòria s'està fent difícil d'arribar però la linia de treball és bona i no tardarà gaire.
L'Escolar A perd 12 a 1 però ja s'està acostumant a marcar a cada partit. Ara a fer-ne 2!
L'Escolar B perd 0 a 9 a casa. Es comença però a veure millores ja que ja estem baixant dels deu gols en contra. Continua pendent estrenar la porteria contrària. Endevant!
El Juvenil Masculí no ha jugat ja que el partit està suspès.
I l'Aleví masculí també va perdre ahir a casa contra el Masnou Interdinàmic (0-5)

8 de desembre del 2010

Tornem a la lliga. Partits a casa d'aquest cap de setmana.

Dissabte matí:
09.00 h. Escolar B Femení Vs. CEIP Sinera
10.00 h. Aleví Masculí Vs. Masnou Interdinàmic

Diumenge migdia:
12.00 h. 1r Equip Femení Vs. Fundació Esportiva Arrels

1 de desembre del 2010

El 1r femení es posa líder i la Didi fa el seu primer Hat Trick!

Després de la victòria d'aquest últim cap de setmana contra el Que's Líder Santa Coloma, el que és líder a la classificació és l'Arenys de Munt. Que duri! En aquest partit, que l'Arenys va guanyar per 3 a 11, la Didi va fer el seu primer hat trick de la seva carrera esportiva. Felicitats! Com diria Miquel Martí Pol, "Tot està per fer i tot és possible".