16 de gener del 2011

7 a 6! El 1r Masculí frena la bona ratxa del Vall de Tenes.

El partit que es va disputar ahir entre el 1r masculí i el Vall de Tenes ha estat dels millors partits vistos a casa aquesta temporada. Els dos equips, en un gran nivell de joc, van oferir un bon espectacle futbolsalero. tot i el gol inicial del Vall  de Tenes l'Arenys va anar sumant gols i agafant avantantge al marcador. Però quan semblava que ja estava tot decidit amb un 6 a 3 a falta de pocs minuts pel final el partit encara va donar per molt gràcies o per culpa del joc de 5 del Vall de Tenes que va aconseguir fer patir i de valent a l'Arenys. Dos del Vall de Tenes!!! després, un gran gol de l'Enric, el porter arenyenc, xutant de porteria a porteria posava el 7 a 5 i tornava a semblar que ja estava a falta de dos minuts!! Però tornem-hi i el Vall de Tenes en fa un altre i encara quedava 1 minut! I en va tenir dues de clares més per empatar però unes bones aturades de l'Enric ho van evitar. Foto: moments de defensa del joc de 5 a la segona part.