9 de gener del 2011

El 1r Equip Femení guanya pels pèls contra l'últim! El Cadet guanya. El Base perd.

Partit de patiment del 1r Equip Femení contra el Can Clos. El rival, tot i estar en última posició ha plantat cara a les arenyenques i per molt poc no fa saltar la sorpresa al Nou Municipal. Les arenyenques han marcat el gol de la victòria a falta d'un minut i poc del final quan tot semblava que acabaria en taules. Molt bon partit de la Júlia, la portera, que ha salvat molts u contra u a la primera part. Resultat final 2 a 1.
El Cadet Juvenil Femení per la seva banda va guanyar ahir comodament al Vallirana per 2 a 6. El Vallirana amb només 5 jugadores va acusar l'esforç físic.
I el Base Femení també amb un marcador de 6 a 2 però en aquest cas les nostres van perdre. El rival era el Martorelles. Les arenyenques van acusar la falta d'entrenaments per les vacances.
El 2n Equip i les Escolars no han jugat aquesta setmana.