13 de febrer del 2011

1r Equip femení 10 - Penya Blanc i Blava 3

El partit que es va disputar en horari fora de l'habitual a petició de la Penya va acabar amb un contundent 10 a 3. Les de la Penya que a la tarda no tenien suficients jugadores al matí si que van poder ser totes. El partit va començar bé per les d'Arenys que amb 5 minuts guanyaven 2 a 0 amb dos boniques jugades. La Penya però va reaccionar i va aconseguir empatar. Abans d'arribar a la mitja part les arenyenques van poder tornar a marcar-ne 2 i arribar al descans amb un 4 a 2 a favor. A segona part, de seguida va arribat el 5è, moment en que es va trencar el partit afavorint a les d'Arenys que no van deixar de buscar el gol fins el 10 a 3 final. Gols: Laura (4), Queralt (3), Montse (1), Patri (1) i Berta (1)