27 de febrer del 2011

El Nacional B perd 3 a 4 en el duel 1r contra el 3r.

Tot i perdre, va ser un bon el que es va veure ahir al Nou Municipal Arenyenc. Jugaven el 1r a la classificació, l'Arenys, i el 3r el Ràpid Santa Coloma. Els de fora van començar molt fort des del primer minut. L'Arenys es va anar creixent amb els minuts després de l'envestida inicial. Es va arribar a mitja segona part amb un marcador favorable de 3 a 2, moment en que el Ràpid va començar a jugar de 5. Sense pressa, ja que quedaven 10 minuts, el Ràpid anava tocant de cinc tranquilament per trobar les seves ocasions. Les va trobar. Va capgirar el marcador a falta de poc més de 2 minuts. 3 a 4. Llavors li tocava el torn de 5 a l'Arenys que tot i tenir també les ocasions d'empatar, la pilota no va acabar al fons de la xarxa i es va acabar el temps. Amb aquest resultat l'Arenys de Munt trenca la bona ratxa de 10 victòries seguides que portava. Felicitar l'equip per aquesta bona ratxa aconseguida.  L'equip continua líder a 4 punts del segon.