27 de març del 2011

Importantíssima victòria del 1r femení a la Bombonera del Sanfeliu!!!

1r contra 2n s'enfrontaven ahir en una pista amb molt d'ambient. Si el Sanfeliu guanyava passava a davant. Si l'Arenys guanyava les deixava a 5 punts!. Els dos equips, concients del que s'estaven jugant van donar-ho tot sobre la pista. L'afició també no va parar d'animar tant a unes com a les altres. L'Arenys també tenia el seu recolzament a la grada. El partit va ser el més intens i vibrant de la temporada fins ara. L'àrbit també va animar el partit amb decisions polèmiques que van beneficiar les de casa. Els dos equips aportaven molt de perill atacant i alhora defensaven bé. L'Arenys va estrenar el marcador amb gol de la Berta. 0 a 1 a mitja part. A la segona part golàs de falta de la Montse des de mitja pista que col·locava el 0 a 2. Amb el Sanfeliu arriscant de 5 una pèrdua va servir perquè la Berta fés el 3r. A dos minuts el Sanfeliu escurçava diferències però el partit ja acabaria així. 1 a 3.