3 d’abril del 2011

El 2n masculí i el Juvenil perden a domicili

L'equip masculí de 2a Territorial va tornar a ensopegar per segona jornada consecutiva, aquest cop per 4 a 3 a la pista del Santa Susanna. El partit havia començat malament per els arenyencs al rebre el 1r gol de seguida, però a la mitja part havien pogut remuntar el partit. A la repressa van encaixar aviat l'empat local, que van poder capgirar a falta d'uns 15 minuts pel final. A falta d'uns 10 minuts els locals van poder empatar en un dels múltiples contraatacs que no va saber aturar la defensa arenyenca. En els últims compassos del partit les oportunitats van ser generades per l'Arenys amb el seu joc de 5, però al darrer segon van deixar una pilota morta a l'àrea que va saber aprofitar el Sta. Susanna. Dolorosa derrota, ja que allunya als arenyencs dels llocs capdavanters on havien estat situats la major part de la temporada.

Per la seva part el Juvenil, va veure trencada la seva "ratxa" en aquesta segona volta, al caure per 6 a 2 al camp del líder, el Lloret. De totes maneres, segueixen estant en els llocs capdavanters i no hauran de patir per la permanència, que a mitjans de temporada semblava que havia de ser la seva lluita.