29 de maig del 2011

El Nacional B guanya 4 a 3 contra Can Massuet

En l'últim partit a casa de la temporada, un Arenys de munt amb moltes baixes s'enfrontava a un ja descendit Can Massuet el Far de Dosrius. En la primera part tot i ser molt superiors no vam ser capaços de materialitzar totes les ocasions, tot i que un gran xut de l'Aitor va portar-nos el descans amb un 1 a 0. A la segona part la dinàmica continuava siguent la mateixa i es va poder ampliar l'avantatge fins al parcial de 3 a 0. El visitants van aconseguir escurçar distàncies amb el 3 a 1, que de seguida es van encarregar els arenyencs d'ampliar de nou. Després del 4 a 1, el relaxament final va permetre 2 gols dels visitants que no reflectia el joc en el marcador definitiu. A falta d'una jornada per disputar, una victòria certificaria la 2a posició final, tancant una molt bona temporada.