3 de maig del 2011

El Nacional B guanya còmodament el partit ajorrnat contra el CUFS Lloret

Ahir dilluns a les 21h. es va disputar al municipal d'Arenys de Munt el partit ajornat de l'últim cap de setmana, que enfrontava al nostre Nacional B contra el Lloret. Partit a priori complicat ja que venia el 5è classificat, el qual encara té partits pendents i que el pot portar a escalar posicions. Tot i així, va ser un partit sense massa història que van saber resoldre molt bé els nostres en una primera part en tot i que es van fallar forces ocasions, marxaven al descans amb un 4 a 2. A la repressa els arenyencs es van tornar a avançar al marcador i van ampliar l'avantatge fins al 7 a 2. El Lloret tocava i tocava però sense massa profunditat, finalment en una jugada aïllada van aconseguir un bon gol que posava el 7 a 3 final a l'electrònic. Amb aquest resultat l'Arenys de Munt segueix 2n a la classificació quan només queden 5 partits per disputar.