12 de juny del 2011

Agraïment al Regidor d'Esports Manel Lladó

Al futbol sala volem agrair al Sr Manel Lladó la dedicació i feina que ha fet a l'esport i al poble aquests 4 anys com a regidor d'esports. En Manel és una d'aquestes persones que no l'importa fer més hores de les que li toquen per servir al poble. Això el poble ho nota perquè sempre el troba allà disposat a veure què hi pot fer sobre qualsevol tema. Per la nostra part, entre moltes altres coses, va fer un repartiment d'hores molt raonable quan només hi havia un pavelló. Amb el nou pavelló ha repartit amb seny la utilització per part del l'antic pel hoquei i patinatge i el nou pel futbol sala i bàsquet basicament pensant en el tipus de superfície i el seu manteniment... Pels altres esports, veiem que al pavelló vell s'han renovat els vestuaris millorant molt la instal·lació. El camp de futbol la gespa. Les noves pistes de petanca. Vaja que tenim la sensació de que aquests quatre anys l'esport local ha evolucionat i una part d'aquest èxit segur que deu ser seva.

Moltes gràcies Manel.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, amb tantes i tantes queixes com han hagut, Però què ràpid es canvia d'opinió. Es igual que quan algú mor, llavors sempre es diu que era molt bona persona.
Valdria la pena ser coherents i sincers.

Anònim ha dit...

Jo també crec que hem de ser coherents amb tot plegat...si tot això funciona no es pas gràcies al senyor Lladó.No cal ara anar a llepar el cul a ningú i ni molt menys fer-lo gran.
Perdoneu però algú ho havia de dir!

Albert Tarrés ha dit...

Quan a les queixes es posen solucions, i un cop transcorregut el temps es fa balanç i es considera positiu, també és bo llavors ser agrait. Si som bons per queixar-nos del que no considerem bé, també hem de ser bons per agrair el que es fa bé. Les persones critiquem amb facilitat i ens costa més donar gràcies. És el mateix que és fàcil fer comentaris en l'anonimat i no tant fer-los amb nom i cognom.

Marc Catarineu ha dit...

Totalment d'acord amb l'Albert! Es fan coses bé i malament però la voluntat i esforç del sr.Lladó ha millorat amb escreix als anteriors. S'ha de reconèixer!

pitu ha dit...

Això si que es ser coherent, Albert i Marc!! ser bo per criticar i ser bo per agrair. jo el que puc opinar és sobre la seva dedicació, i em sembla que es nota quan un regidor es fill del poble, no li importa treure temps de la familia, del seu lleure, per dedicar-la al poble.
Tot i això, el fet de construir un nou pavelló que ha deixat molt endeutates les arques municipals serà un dels seus punts negres de la seva gestió.