5 de desembre del 2011

Masculins 3-4 de Desembre

Sènior "A" masculí: "Important primera victòria a domicili"
Bosco Rocafort (3) - (6) Arenys de Munt
Desplaçament important i victòria a la pista d’un dels rivals directes per la lluita per la salvació. Un rival que podia superar als nostres a la classificació si hagués aconseguit els 3 punts, cosa que es va poder impedir i que signifiquen un bon pas dels nostres que tornen a escalar posicions a la taula i que rebran el proper dissabte dia 17 la visita del Palau de Plegamans, un rival que a dia d’avui té els mateixos punts que l’Arenys de Munt.

Sènior "B" masculí: "Segona derrota consecutiva"
AE Enlleura’t (7) - (2) Arenys de Munt
Derrota sense paliatius del 2n equip, que tot i les baixes, no van saber aprofitar el fet de posar-se per davant al marcador per 0 a 2 en la primera part i marxaven al descans amb un 2 a 2 al lluminós. A la segona part, no es van saber sobreposar a la dinàmica iniciada al tram final de la primera meitat i tot i tenir ocasió de tornar-se a posar dins del partit amb l’expulsió d’un rival, no van saber aprofitar-ho i van acabar jugant de 5 cosa que va permetre als de Mataró ampliar el marcador al final del partit.
Juvenil masculí: "Victòria a domicili d’un dels rivals directes a la classificació"
Teià (3) - (4) Arenys de Munt
El Juvenil va aconseguir una treballada victòria contra un dels vells rivals que han anat tinguent en les diferents categories de base i que arribaven al matx amb els mateixos punts al capdavant de la classificació. El partit no va començar massa bé ja que en un error defensiu el Teià es va plantar sol a la porteria arenyenca per avançar-se. Tot i així, no van trigar massa a capgirar el marcador. El 2 a 2 arribava poc abans del descans, tot i que encara els nostres tindrien temps d’aprofitar un contraatac per posar-se 2 a 3 al marcador. A la segona part, un gran treball defensiu i el gran partit d’en Marc Antoni a la porteria van aguantar el resultat fins que en una jugada desafortunada el Teià feia el 3 a 3. La reacció va ser ràpida i un gol final dels nostres va resoldre el matx.
Cadet: "Per poc no consumen la remuntada"
Masnou Interdinàmic (5) - (2)  Arenys de Munt
El Cadet visitava aquesta setmana un dels rivals de la part mitja de la taula on també es troben ells. Un matx vibrant que tot i que el Masnou s’avançava per 2 a 0, a la segona part van aconseguir anivellar posant el 2 a 2. No va ser fins als instants finals que ajudats pel desconcert de l’àrbitre el Masnou es va poder posar definitivament per davant.

Infantil: Partit ajornat

Aleví: "Xoquen contra una muralla"
Atlètic Català (1) - (0)  Arenys de Munt
Els alevins, tal i com mostra el marcador final, no van poder superar la gran actuació del porter rival, ja que tot i que van ser capaços d’encaixar només 1 gol sense en Carles a la porteria, no van ser capaços de transformar les 15 ocasions clares generades contra la porteria rival, que sempre van trobar la resposta del porter de Vilassar.

Escolar: "Guanyen la 1ª part però es veuen superats a la segona"
Sinera (6) - (1) Arenys de Munt
El Benjamí escolar va jugar el seu partit ajornat de la 1ª jornada aquest passat dijous a la tarda a la pista del col·legi Sinera d’Arenys de Mar. Tot i fer una molt bona primera part que els va portar a guanyar per 1 a 0 al descans, a la segona part es van veure superats per un bon Sinera.

Escoleta: "La diferència d’edat marca el partit"
St.Martí (Molts) - (0) Arenys de Munt
Difícil de dir el resultat final de la nostra escoleta majoritàriament formada per nens de P-5 i algun de 1r que no van poder plantar cara per la diferència d’edat amb un rival amb nens de 2n. Esperem trobar un rival d’edat més similar, com el que ens vam trobar el passat cap de setmana i poder viure un partit més emocionant i amb opcions.