18 de desembre del 2011

Resultats femenins 17-18 de desembre

1r Equip: "Golejada inesperadal"
Arenys de Munt (14) - Sant Cugat (1)
Golejada inesperada contra les quartes classificades. L'Equip del Sant Cugat, amb nombroses baixes, va rebre una contundent pallissa per part de les arenyenques. En Aquest partit debutava el nou delegat Javi Ibarz per l’Arenys de Munt i ja no jugava la Laura Artigas que per motius d’estudis ha hagut de deixar l’equip. Gols: Cèlia (4), Montse (2), Didi (2), Núria (2), Sandra (1), Berta (1), p.p. (2)


2n Equip: “No aixeca cap”
Arenys de Munt (0) – Sabadell (2)
El segon va tornar a perdre. El partit era prou igualat però l’Arenys no aconseguia profunditzar i crear perill. El Sabadell va marcar els dos de falta.


Cadet A: “Victòria a Masnou”
Masnou interdinàmic (1) – Arenys de Munt (3)
L’Arenys continua imbatut. Li ha costat però ha guanyat contra el Masnou, equip que ha plantejat el partit molt bé i ha posat moltes dificultats a les arenyenques.

Cadet B: No ha jugat ja que s’ha aplaçat.

Base: “Derrota contra les terceres”
Castelldefels (8) – Arenys de Munt (2)
El Castelldefels, que són terceres a la taula, han superat aquest matí a les arenyenques. Les d’Arenys han aconseguit fer dos gols contra un potent Castelldefels.

Escolar: “Gran victòria!”
Atlètic català Vilassar (2) – Arenys de Munt (3)
Les noies de l’escolar han aconseguit una treballada victòria a Vilassar. Estan progressant molt ja que contra aquest equip havien perdut en pretemporada per 0 a 3.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jugadoras no culpables

Anònim ha dit...

jugadoras del base no culpables