18 de desembre del 2011

Resultats masculins 17-18 de desembre

Sènior "A" masculí: "El Palau s’endur els 3 punts"
Arenys de Munt (3) - (5) Palau Solità i Plegamans 2007 CFS
Un mal inici de partit per part dels nostres va portar de seguida un avantatge de 0 a 3 al marcador. Tot i així, aconseguien marxar al descans amb un 2 a 3. A la repressa, no van aconseguir seguir amb la dinàmica de remuntada al rebre el 2 a 4, però quan semblava que amb el 3 a 4 tornaven a entrar al partit el Palau va acabar de sentenciar.


Sènior "B" masculí: "Els hi remunten 5 gols però al final guanyen"
Arenys de Munt (6) - (5) Can Cuyas A.D., F.S.
Gran victòria del nostre segon equip contra un rival directe al capdavant de la classificació. Triomf que es va basar en una gran primera meitat que va portar als nostres a aconseguir un avantatge de 5 a 1 al descans. A la segona meitat el Can Cuyas va aconseguir empatar al partit, però a falta de pocs segons l’Arenys feia el gol de la victòria.


Juvenil masculí: "Victòria contra el cuer"
Arenys de Munt (10) - (2) Iris Sol Casagemas
El juvenil segueix sumant victòries i aquesta ja va és la 8ena consecutiva que els permet seguir al capdavant de la classificació.Partit molt seriós que a mitja part anava 4 a 0 i que no van ser fins als instants finals que van encaixar els 2 gols visitants.


Cadet: "Encarrilen la victòria al primera part" 
Arenys de Munt (3) - (1) Lloret Costa Brava CUFS  
Un bon inici de partit i ajudat per un Hat trick de l’Eric van permetre als Cadets anar a mitja part amb el 3 a 0 al marcador. Al final del partit un doble penal va fer que el Lloret retallés distàncies però sense opcions ja que quedava poc per acabar. Marxen de vacances a mitja taula.

Infantil: "Les baixes i la diferència d’edat sentencien el derbi" 
Arenys de Munt (1) - (8) Futsal Arenys de Mar
Els infantils van acusar les baixes i la necessitat de reforçar-se en el derbi que els enfrontrava al Infantil que presentava l’Arenys de Mar. El rival era majoritàriament era de 2n any i per altra banda formats en bona part per fills de vilatants d’Arenys de Munt.

Aleví: "La falta de punteria i porteria ens condemnen a la derrota" 
Arenys de Munt (1) - (5) Futsal Arenys de Mar


Derbi masculí Aleví
Escolar: "Bon partit a camp del líder" 
Lloret Costa Brava CUFS (6) - (1) Arenys de Munt  
El Benjamí escolar jugava aquest diumenge al matí al camp del líder, el Lloret. Tot i fer un bon partit, era un partit difícil per tal i que arribés la primera victòria. En el proper 2012 segur que arribarà la victòria esperada i cada dia més merescuda per treballada.

L’Aleví també va disputar el seu derbi particular contra l’Arenys de Mar amb la sensible baixa d’en Carles a la porteria. El fet d’haver d’utilitzar un jugador de camp com a porter i sobretot a la gran quantitat d’ocasions fallades a la primera meitat, va permetre a l’Arenys de Mar endur-se la victòria.