30 de gener del 2011

2n masculí 3 - Orrius 1. Amunt!

El 2n equip continua guanyant partits i reafirmant-se a la lluita pel títol. L'Arenys de Munt va imposar solidesa defensiva i va disposar de vàries ocasions per ampliar la diferència al marcador. Segueix la lluita a dalt de tot. La setmana vinent hi ha el partit contra el Montcada. Esperem que vagi bé!

Vídeo del partit:

El 1r Equip masculí apallissa el Canet Barri Besòs.

13 a 2. El partit ja es va veure que seria de tràmit en veure l'escalfament dels del Barri del Besòs. Es van presentar amb 7 jugadors i feien l'escalfament amb una samarreta de cada color. Semblaven trets d'una altra categoria i posats a jugar a Nacional B. Els arenyencs no van tenir cap problema per anar sumant gols. A la segona part la motivació ja era que el rellotge corrés i poder anar a veure el Barça. L'important, els 3 punts i seguir la lluita a dalt de tot de la classificació.

Base femení 3 - Masnou Interdinàmic 0

Continua la bona forma del Base femení que ha començat la segona volta amb molt bon peu. Aquesta nova victòria ja fa pensar a l'equip que sí que és possible salvar la Categoria de DH. L'Arenys va jugar bé les seves cartes i les jugadores van fer un partit molt complert. Endevant i a sumar punts!

El Cadet Juvenil femení guanya a Cervelló per 1 a 3. L'escolar B va perdre i l'A no va jugar.

El Cadet juvenil femení es va imposar a la pista del Cervelló. A la mitja part el marcador ja afavoria a les arenyenques 0 a 3. Una mica de relaxació de les arenyenques a la segona part i un àrbit que pitava el tercer partit de la seva carrera i es deixava influir per l'afició local van donar ales a les de Cervelló però no les suficients. 1 a 3 final i 3 punts per les d'Arenys.
L'Escolar B va perdre a casa del Futsal Mataró per una desena de gols. Aquesta vegada es van quedar sense marcar cap gol.
L'Escolar A no va jugar ja que el Caldes d'Estrac no tenia prous jugadores i ja va suspendre el partit el dia abans.

El Juvenil masculí guanya comodament al Premià de Dalt.

El Juvenil repeteix el resultat de 10 a 4 de fa dues setmanes a casa. Aquesta vegada contra el Premià de Dalt. Els arenyencs sense haver de posar la segona marxa van golejar als premianencs que anaven un punt per sota a la classificació. Bona victòria i ja en porten 3 de 4 aquest 2011.

El 2n equip femení perd a casa. El 1r equip ha descansat.

El 2n equip femení va perdre ahir contra el Blanesport 83 a casa per 2 a 4. Les arenyenques no van acabar de trobar el joc i la manera d'arribar clarament a la porteria contrària. Les de Blanes van centrar el joc en una de les seves jugadores, la qual per la seva qualitat individual va jugar tot el partit. Després d'aconseguir empatar amb gol de penal clar, les d'Arenys semblava que es podien endur el partit però les opcions es van esvair en arribar el 3 i després la el 4 de les de Blanes que sentenciava el partit.
El 1r equip femení ha descansat aquest cap de setmana. El Teià i el Sanfeliu, 2n i 3r a la taula perseguint a les Arenyenques, van jugar ahir l'una contra l'altre i van empatar a 1.
Foto: 2n femení vs Blanesport 83


Premiats 1r sorteig del Projecte 200

Ahir es va celebrar el 1r sorteig del Projecte 200. El nombre de simpatitzants superava els 270 en el moment del sorteig. Aquesta setmana s'espera que es sobrepassi els 300!

Els premiats del mes de gener han estat:

Simpatitzant núm 040 - David Alvira Soler
- Premi: 2 pizzes casolanes i 2 ampolles de cava. Gentilesa de CAN CLOSA
Simpatitzant núm 194 - Ivan Olivarez
- Premi: Caixeta de vins. Gentilesa de MÓN LA.CATA
Simpatizant núm 173 - Clara Moreno Vigara
- Premi: Obsequi. Gentilesa de HISOP
Simpatitzant núm 030 - Albert Brot Suau
- Premi: Un quadre. Gentilesa de ROSSELL
Simpatitzant núm 232 - Roc Vernis Artigas
- Premi: Val de compra de 20 €. Gentilesa de CALÇATS SANCHEZ
Simpatitzant núm 108 - Víctor Garcia Verdura
- Premi: Val de consumició de 12 €. Gentilesa de CAFÈ ROVIRA

27 de gener del 2011

Partits del cap de setmana i... Ja som més de 200 simpatitzants i més de 1000 al Facebook!!!

Avui 27 de gener, s'ha arribat i superat la xifra de 200 simpatitzants. És el nombre que s'havia proposat arribar amb el projecte 200. Aquest fet a coincidit també amb la superació de la xifra de 1000 amistats al facebook.

Partits del cap de setmana:
A CASA
dissabte
- 10.00 - Base femení Vs Masnou Interdinàmic
- 11.00 - Escolar A femení Vs FS Caldes d'Estrac
- 12.00 - Juvenil masculí Vs Premià de Dalt
- 16.00 - 2n equip masculí Vs Orrius FS
- 17.15 - 2n equip femení Vs Blanesport 83
- 18.30 - 1r equip masculí Vs Canet Barri Besòs (MITJA PART 1R SORTEIG)

A FORA
dissabte
- 11.00 - Cervelló Vs Cadet juvenil femení
- 13.00 - Futsal Mataró Vs Escolar B femení
diumenge
- 11.30 - Bosco Rocafort Vs Aleví masculí

1r Femení descansa

26 de gener del 2011

Dissabte 12 de febrer: Calçotada!

L'AMPE (Associació de Mares i Pares d'Esportistes) ha organitzat una calçotada el dissabte 12 de febrer. De menú hi haurà calçots i carn a la brasa. El preu per als simpatitzants serà de 10 € els grans i 5 € els petits. Apunteu-vos! Més informació al telèfon del pavelló: 667.182.807

23 de gener del 2011

El Juvenil masculí no aconsegueix la tercera victòria consecutiva. L'Aleví empata.

El Juvenil masculí va perdre 5 a 3 contra el FS Montcada. Els arenyencs van disposar de moltes ocasions clares però van acusar la falta d'encert. Així doncs primera derrota de l'any pel juvenil després de les dues últimes victòries.
L'Aleví va empatar 4 a 4 contra un bon Llinars que combinava bé fent bones parets. Els arenyencs estaven per davant en el marcador però a l'últim minut els de Llinars van aconseguir empatar.
Foto: celebració d'un dels gols de l'Aleví.

Important victòria del 1r femení a Teià! El 2n va empatar.

El 1r equip femení va aconseguir una important victòria a Teià per 1 a 4. La victòria és important ja que el Teià és tercer a la taula classificatòria. A més, el segon classificat, el Centre Sanfeliu ha estat la sorpresa de la jornada. Ha perdut el seu partit contra l'Hospitalet Bellsport (desenes!). Amb aquests resultats l'equip arenyenc, que està en primera posició, té els principals perseguidors, 2n i 3r, a 8 punts.
El 2n equip va conseguir empatar després d'un golàs de les de Premià de Dalt. Va tenir més ocasions per posar-se per davant però no va tenir sort de cara a porteria. Al final 1 a 1.
Foto: Teià Vs 1r femení.

El 1r masculí va guanyar 4 a 5 al Can Massuet. El 2n equip no va jugar.

El 1r masculí va guanyar a la pista complicada del Can Massuet el Far. Una pista petita i un equip que es tanca bé. Els arenyencs van imposar el seu joc i van posar avantatge al marcador. Quan estaven guanyant amb comoditat però, l'expolsió d'en Ramon i el joc de 5 dels Massuets van complicar una mica les coses i es va acabar guanyant per la mínima. Segueix la bona posició a la taula.
El 2n masculí no va jugar ja que s'havia suspès el partit.

El Base femení perd 2 a 1, els Escolars perden i el Cadet Juvenil no va jugar

El Base femení per poc empata amb el Futsal Mataró CE que van terceres! El partit, ja de la segona volta, va acabar en 2 a 1 a favor de les mataronines. A la primera volta s'havia perdut per 10 gols de diferència, cosa que evidencia la bona evolució de l'equip.
Els dos equips escolars varen perdre el seus partits. L'A contra el Canet de Mar i el B contra el Canyamars. El B va tornar a marcar! ja estan marcant a cada partit!
Per la seva banda el Cadet-Juvenil femení no va jugar ja que es va suspendre el partit el divendres per falta de jugadores de la Fundació Privada Esportiva Mataró.
Foto: Escolar B

20 de gener del 2011

Aquest cap de setmana comencem a repartir els CARNETS!

DÍGIT GRÀFICS ha dissenyat i patrocinat els carnets de simpatitzant que aquest cap de setmana començaran a repartir-se. Recordem que la setmana que ve (29 de gener) hi ha el 1r sorteig on 6 simpatitzants guanyaran obsequis. Aquest diumenge hi ha la sortida de simpatitzants a veure el Barça Vs Pozo Murcia. FES-TE SIMPATITZANT! AJUDA, PARTICIPA I GUANYA!!!

Partits d'aquest cap de setmana

A CASA:
Dissabte:
- 09.00 - Escolar B femení Vs FS Canyamars
- 10.00 - Aleví masculí Vs Llinars FS
- 11.00 - SUSPÈS - Cadet juvenil femení Vs Fundació privada esportiva Mataró

A FORA:
Dissabte:
- 12.30 - Canet de Mar Vs Escolar A femení
- 14.30 - Futsal Mataró CE Vs Base femení
- 15.00 - Teià Vs 1r equip femení
- 17.15 - Premià de Dalt Vs 2n equip femení
- 18.00 - Can Massuet el Far Vs 1r equip masculí
- 20.00 - Escola FS Montcada Vs Juvenil masculí
- ??.?? - SUSPÈS Enlleura't Vs 2n equip masculí

19 de gener del 2011

Aquest diumenge vine a veure el Barça de futbol sala!

L'AMPE (associació de mares i pares d'esportistes) del futbol sala Arenys de Munt ha organitzat una sortida per anar a veure el FC Barcelona contra el Pozo Murcia. El partit és a les 17.00 d'aquest diumenge. Els que tinguin el carnet de simpatitzant tindran entrada gratis! Les entrades aconseguides són una cinquantena i es repartiran entre els simpatitzants per ordre de menuts a grans.

16 de gener del 2011

Base femení 6 - Vallirana 4. Notícia de la jornada!!!

La victòria del Base femení a casa contra el Vallirana ha estat la notícia de la jornada, ja que és la primera victòria de la temporada. Les millores de joc de l'equip feien preveure que un dia o altre havien d'arribar aquests esperats primers 3 punts per a les arenyenques. Va ser un partit vibrant i es varen veure molts de gols amb hat trick de la Carla. Al final, 6 a 4 i esperem que continui sumant punts. Foto: l'equip en moments previs al partit, amb la Vero (l'entrenadora) en primera línia.

2n Masculí imparable! 4 a 0 i.... es col·loca líder!!! També notícia de la jornada!

Bon començament d'any per el 2n equip masculí que segueix amb bona forma. Ahir li va fer quatre gols a l'Atlètic Premià i va aguantar la porteria a 0. I atenció que el Montcada ha punxat!!!! Així que és col·loca líder!! 2n equip líder!!! . Foto: Marc (entrenador, jugador, simpatitzant, etc...) fent una bona passada.

7 a 6! El 1r Masculí frena la bona ratxa del Vall de Tenes.

El partit que es va disputar ahir entre el 1r masculí i el Vall de Tenes ha estat dels millors partits vistos a casa aquesta temporada. Els dos equips, en un gran nivell de joc, van oferir un bon espectacle futbolsalero. tot i el gol inicial del Vall  de Tenes l'Arenys va anar sumant gols i agafant avantantge al marcador. Però quan semblava que ja estava tot decidit amb un 6 a 3 a falta de pocs minuts pel final el partit encara va donar per molt gràcies o per culpa del joc de 5 del Vall de Tenes que va aconseguir fer patir i de valent a l'Arenys. Dos del Vall de Tenes!!! després, un gran gol de l'Enric, el porter arenyenc, xutant de porteria a porteria posava el 7 a 5 i tornava a semblar que ja estava a falta de dos minuts!! Però tornem-hi i el Vall de Tenes en fa un altre i encara quedava 1 minut! I en va tenir dues de clares més per empatar però unes bones aturades de l'Enric ho van evitar. Foto: moments de defensa del joc de 5 a la segona part.

El 1r Femení remunta i guanya a Centelles! 1 a 4.

El Centelles, sense tenir gaires ocasions clares, ha conseguit avançar-se en el marcador i arribar a la mitja part 1 a 0. A l'Arenys li ha costat trobar la fluïdesa en el joc durant la primera part. A la segona però, si que l'ha trobat i ha ofert un recital que ha ofegat al Centelles completament. Tot i que el primer gol ha tardat uns quants minuts ha arribar, quan ha arribat n'han arribat tres més de seguits i en podien haver estat 10 de no ser per boníssimes intervencions de la portera centellenca.

10 a 4. Festival del Juvenil Masculí! L'aleví va perdre.

El Juvenil va fer un molt bon partit ahir dissabte contra l'Irisol Casagemes. Festival de gols, de bon joc i de bona sensació d'equip. Aquest 2011 segueix positiu per al Juvenil. Necessitava encadenar una bona ratxa i esperem que continui guanyant! Gran gol d'en Joan Duran que des de la pròpia pista va veure el porter avançat i li va clavar per sobre. Foto: un dels gols de la segona part.
Per la seva banda l'aleví va perdre el seu partit a fora contra el CN Caldes.

El Cadet-juvenil Femení guanya al FS Mataró!

Un bon partit havia de ser el d'aquest cap de setmana que enfrontava segones (el Mataró) i terceres (l'Arenys) a la classificació. Així va ser. Es va veure un partit emocionant fins al final. L'Arenys va marcar els primers 3 gols del partit. Amb aquesta avantatge semblava que la cosa seria més o menys plàcida. El Mataró però, que també disposa de jugadores de qualitat va aconseguir marcar 2 gols que farien patir l'Arenys fins al xiulet de l'àrbit. Resultat: 3 a 2.

Els escolars femenins perden però marquen!

Els dos escolars van perdre els seus partits. L'A contra el Sant Vicentí (1 a 12) i el B contra el St Celoni (2 a 4). Tot i la derrota el B va estar molt content, van fer el millor resultat fins ara i van aconseguir marcar i per partida doble! Foto: Partit de l'escolar B.

Més al límit no es pot anar. 2n Femení 3 a 2 contra l'Enlleura't

El 2n Equip femení va guanyar ahir 3 a 2 contra l'Enlleura't de Mataró. A falta de 3 minuts l'Arenys de Munt perdia per 1 a 2. Va aconseguir capgirar el marcador primer marcant de jugada i després de penal on després de xutar i marcar, l'àrbit ja va pitar final. Vídeo del final:

13 de gener del 2011

Partits d'aquest cap de setmana.

A CASA:
Dissabte:
- 09.00 - Escolar B femení Vs St Celoni
- 10.00 - Base femení Vs Vallirana
- 11.00 - Cadet Juvenil femení Vs Futsal Mataró C.E
- 12.00 - Juvenil masculí Vs Irisol Casagemes
- 13.30 - Escolar A femení Vs Sr Vicentí
- 17.15 - 2n Equip femení Vs Enlleura't Mataró
- 18.30 - 1r Equip masculí Vs Vall de Tenes CF Sala
- 20.00 - 2n Equip masculí Vs Atlètic Premià
FORA:
Dissabte:
- 12.00 - CN Caldes Vs Aleví masculí
Diumenge:
- 12.45 - Centelles Vs 1r Equip femení

11 de gener del 2011

L'Isaac, jugador de l'aleví porta el blog de l'equip.

L'Isaac, jugador de l'aleví i va començar un blog a finals d'any que es poden anar seguint els resultats del seu equip. Es pot visitar clicant a la foto de l'equip aleví (a la dreta a baix) o a l'enllaç http://fsamunt.blogspot.com/
Esperem unes bones cròniques Isaac!

Recordem que hi ha tres altres blogs d'equips en actiu: El del 1r Equip Femení, el del 1r Equip Masculí i el Juvenil Masculí. Aquest últim un pel despenjat però esperem que de seguida s'actualitzi. A tots, es pot accedir-hi clicant a la foto de l'equip.

10 de gener del 2011

Apunt els col·laboradors pel 1r sorteig del projecte 200!

El 29 de gener tindrà lloc el primer sorteig del projecte 200. Can Closa, l'Hisop, el Cafè Rovira, el Món la.cata i Calçats Sànchez són els 5 comerços col·laboradors d'aquest mes. 5 obsequis per als 5 simpatitzants afortunats. Molts més comerços s'han afegit a la iniciativa i s'aniran afegint els propers dies a la banda esquerra del blog a la part baixa a mesura que arribin els logos. Molta sort simpatitzants!

9 de gener del 2011

El 1r Equip Femení guanya pels pèls contra l'últim! El Cadet guanya. El Base perd.

Partit de patiment del 1r Equip Femení contra el Can Clos. El rival, tot i estar en última posició ha plantat cara a les arenyenques i per molt poc no fa saltar la sorpresa al Nou Municipal. Les arenyenques han marcat el gol de la victòria a falta d'un minut i poc del final quan tot semblava que acabaria en taules. Molt bon partit de la Júlia, la portera, que ha salvat molts u contra u a la primera part. Resultat final 2 a 1.
El Cadet Juvenil Femení per la seva banda va guanyar ahir comodament al Vallirana per 2 a 6. El Vallirana amb només 5 jugadores va acusar l'esforç físic.
I el Base Femení també amb un marcador de 6 a 2 però en aquest cas les nostres van perdre. El rival era el Martorelles. Les arenyenques van acusar la falta d'entrenaments per les vacances.
El 2n Equip i les Escolars no han jugat aquesta setmana.
Foto: 1r Femení Vs Can Clos

El 1r Equip Masculí perd a Pineda. El Juvenil es retroba amb la victòria!

Aquest matí s'ha disputat el partit del 1r Equip Masculí contra el Pineda. El partit no ha estat gaire bo pels arenyencs que han perdut per 6 a 2. Amb aquest resultat s'ha perdut una bona oportunitat d'agafar els dos equips capdavanters de la lliga que també han punxat aquesta setmana. De totes maneres les opcions d'estar a dalt de tot segueixen intactes.
Bon inici d'any per l'Equip Juvenil Masculí que va guanyar ahir al Vilassar de Mar per 5 a 6. L'equip arenyenc s'ha retrobat amb la victòria després de dos mesos. Esperem que hagi començat una ratxa de bons resultats que el portin a la zona tranquil·la de la classificació.
El 2n Equip Masculí ha ajornat el seu partit contra el líder. Els immediats perseguidors han punxat.

8 de gener del 2011

Arenys de Munt 5 - Arenys de Mar 4

Aquest matí l'Aleví Masculí ha guanyat el derbi per un ajustat 5 a 4. El partit ha estat molt emocionant ja que fins als últims dos minuts no ha arribat el gol de la victòria. A la mitja part el marcador era a favor de l'Arenys de Munt per 3 a 0. L'Arenys de Mar ha reaccionat i a la segona part ha marcat 4 gols que posaven un 4 a 4 a falta de 5 minuts per acabar. La balança però finalment s'ha decantat pels de Munt gràcies al doble penal transformat per l'Isaac.

5 de gener del 2011

Partits a casa d'aquest cap de setmana. Vine i anima!

Aquest cap de setmana només hi ha dos partits a casa:

Dissabte a les 10.00 del matí, gran derbi:
Aleví Masculí Arenys de Munt Vs Arenys de Mar.

Diumenge a les 12.00 del migdia.
- 1r Equip Femení Vs Can Clos

3 de gener del 2011

Tornen els entrenaments i la competició!

Aquest cap de setmana que ve torna la competició i avui els equips ja comencen a entrenar una altra vegada. Esperem que els jugadors no s'hagin afartat de torrons.

29 de gener. 1r sorteig del projecte 200!

El primer sorteig tindrà lloc el dia 29 de gener a la mitja part del partit del 1r equip masculí. Recordem que l'equip que caci més simpatitzants tindrà un obsequi. La competició comptabilitzarà fins el diumenge 23 de gener. Afegir que un caçador ens ha fet saber avui que de moment en porta 12!