27 de febrer del 2011

El Nacional B perd 3 a 4 en el duel 1r contra el 3r.

Tot i perdre, va ser un bon el que es va veure ahir al Nou Municipal Arenyenc. Jugaven el 1r a la classificació, l'Arenys, i el 3r el Ràpid Santa Coloma. Els de fora van començar molt fort des del primer minut. L'Arenys es va anar creixent amb els minuts després de l'envestida inicial. Es va arribar a mitja segona part amb un marcador favorable de 3 a 2, moment en que el Ràpid va començar a jugar de 5. Sense pressa, ja que quedaven 10 minuts, el Ràpid anava tocant de cinc tranquilament per trobar les seves ocasions. Les va trobar. Va capgirar el marcador a falta de poc més de 2 minuts. 3 a 4. Llavors li tocava el torn de 5 a l'Arenys que tot i tenir també les ocasions d'empatar, la pilota no va acabar al fons de la xarxa i es va acabar el temps. Amb aquest resultat l'Arenys de Munt trenca la bona ratxa de 10 victòries seguides que portava. Felicitar l'equip per aquesta bona ratxa aconseguida.  L'equip continua líder a 4 punts del segon. 

Gran victòria del Juvenil masculí! 2 a 3 contra el segon.

L'equip juvenil, comandat per en Toti (jugador del 1r equip) va aconseguir una gran i treballada victòria a casa del segon classificat, el St Andreu. L'Arenys, amb bastantes absències, va plantejar un partit defensiu i el va executar a la perfecció. Aquest ordre defensiu va impedir que el Sant Andreu tingués les coses fàcils per marcar. A falta de pocs minuts, 2 a 2 al marcador i el Sant Andreu jugant de 5. Els segons classificats havien d'arriscar però se'ls hi va tornar en contra quan van perdre una pilota, amb l'atac de 5, que l'agafaria en Joan per fer des de 30 metres el gol de la victòria arenyenca. Marcador final 2 a 3.

2n Equip masculí 5 - Serra Marina 2

El 2n equip masculí es va retrobar ahir amb la victòria després de dues setmanes empatant. El partit que començava amb facilitat per l'Arenys es va tornar una mica espès i dos errors defensius van donar ales al Serra Marina que encara va fer patir una mica amb el 3 a 2 al marcador. El quart gol, obra d'en Marçal d'un potent xut a l'escaire, va donar la tranquilitat i després encara en va arribar un altre que tancaria el marcador. L'equip es pot tornar a posar líder si aquest punxa.

Sinera 4 - Escolar B femení 0

Les noies de l'Escolar van jugar ahir al matí un partit a Arenys de Mar contra el Sinera. Tot i perdre, només ho van fer de 4 gols. Aquesta vegada, però, no van aconseguir marcar. Es guarden els gols per la setmana vinent.

Simpatitzants premiats del 2n sorteig!

Ahir es va celebrar el 2n sorteig del projecte 200. Estem a punt d'arribar als 400 simpatitzants! Qui serà el núm 400?

Els simpatitzants premiats del sorteig de febrer són:

Simpatitzant núm 054 - Alonso Garcia Garcia
- Premi: Menú per a dues persones gentilesa de TRICLINIUM
Simpatitzant núm 192 - Josep Manel Ximenis
- Premi: Un tortell gran gentilesa de la LYONESA
Simpatitzant núm 173 - Clara Moreno Vigara
- Premi: Menú per a dues persones gentilesa de l'INFINIT
Simpatitzant núm 293 - Pedro Valdivia Méndez
- Premi: Menú per a dues persones gentilesa de CA LA TINA
Simpatitzant núm 059 - Tere Salvà Catarineu
- Premi: Panera gentilesa de CAN NOÉ
Simpatitzant núm 218 - Detalls Rosa
- Premi: Val de 12€ gentilesa de CAFÈ ROVIRA
Simpatitzant núm 284 - Irene Olivan Zamora
- Premi: Obsequi gentilesa d'ÒPTICA UBACH
Simpatitzant núm 308 - Miquel Puig Vallejo
- Premi: Samarreta oficial del Barça gentilesa de la NIKE DE LA MAQUINISTA

24 de febrer del 2011

Partits del cap de setmana i 2n sorteig!!!

A CASA:

Dissabte:
- 17.00 - 1r Equip masculí Vs Ràpid Santa Coloma (1r Vs 2n!!!!!!!!)
- 17.45 - 2N SORTEIG! (mitja part 1r equip masculí)
- 18.45 - 2n Equip masculí Vs Serra Marina

A FORA:

Dissabte:
- 10.30 - Sinera Vs Escolar B femení
- 12.15 - St Andreu Vs Juvenil masculí
Diumenge:
- 09.00 - Fundació Privada Esportiva Mataró Vs Aleví masculí
- 18.30 - Marfil Santa Coloma Vs 2n Equip femení

NO JUGUEN:

1r Equip femení : descansa. Cad-Juv femení: suspès. Base femení: descansa. Escolar A femení: descansa. Escolar masculí: suspès.

La sort va acompanyar ahir al 1r femení que va capgirar un marcador advers a falta de 4 minuts.

Ahir es va jugar el partit aplaçat contra l'Hospitalet Bellsport a l'Hospitalet. Sense la Laura que estava amb angines les arenyenques tenien un partit difícil contra un rival que estava creixent amb els últims resultats i havent guanyat al Sanfeliu. El partit es va començar guanyant (gol de la Didi) però unes errades defensives van posar per davant l'Hospitalet. Mitja part 2 a 1 i bones intervencions de la Júlia. L'Arenys sortia a la segona i de seguida empatava el partit amb un altre de la Didi. Un altre error posava el 3 a 2. Llavors, va arribar un penal inexistent en contra que la Vero va aturar i salvava el quart. A quatre minuts la Sandra sortia per jugar de 5. Un dels seus passes llargs des de porteria l'agafava la Queralt per empatar. Després un contra atac arenyenc i un rebot que deixava la pilota a la Didi per fer el gol de la victòria. Mal partit en general però bones actuacions de les porteres i de la Didi hat tricks que van ser providencials per endur-se els punts.

20 de febrer del 2011

Frederic Mistral 2 - 1r Femení 0. El 1r femení perd després d'onze mesos guanyant!

El 2 a 0 d'ahir a casa del Frederic Mistral frena la ratxa de 18 victòries seguides en lliga (11 partits guanyats d'aquesta temporada i els 7 últims de l'anterior). La última derrota havia sigut fa 11 mesos, el març del 2010, contra les Panteres Grogues. El partit d'ahir va ser molt intens i igualat des del primer minut fins al final. El primer gol de les de Barcelona va arribar d'un potent xut de falta indirecte des de la frontal de l'àrea a la primera part. A la segona no es movia el marcador i quedant 5 minuts pel final les arenyenques van jugar de 5 i tot i tenir oportunitats la pilota no va voler entrar. El segon del Frederic va arribar en una contra a falta de 2 minuts. Felicitar al Mistral pel molt bon partit que va fer i a totes les arenyenques per aquesta ratxa aconseguida. 

El 1r Masculí guanya 7 a 8! El 2n equip torna a empatar.

El Nacional B que ha jugat avui contra la Fundació Privada Esportiva Mataró ha aconseguit guanyar i mantenir la distància de punts al capdavant de la classificació. L'equip arenyenc està conseguint marcar molts gols enguany i ja en porta 110 en 17 partits. Una mitjana altíssima de 6,47 gols per jornada.

El 2n Equip. malauradament, ha tornat a punxar. Ha empatat a 2 contra el Ràcing Pineda (6è a la taula). La setmana passada ja havia punxat contra el Vallgorguina 1 a 1. L'arenys tenia absències importants avui i per mala sort també en Marc s'ha lesionat i ha acabat a l'hospital amb una fractura a la mà. Esperem que es recuperi aviat. La bona situació a la taula però continua siguent bona i esperem que la setmana que ve es torni a retrobar amb la victòria per anar encarant la bé el tram final de lliga.

El Base femení guanya 3 a 1 al Llinars i surt de la zona de descens! Les Escolars tornen a perdre però... ui!!!

Base femení
El Base va guanyar ahir al Llinars en un molt bon partit i... aconsegueix sortir de la zona de descens!!! El Llinars que estava a 3 punts per sobre ara es troba igualat a 9 i l'Arenys amb el gol average a favor passa per davant. Segueix la bona forma de l'equip que en aquesta segona volta està fent un molt bon paper.

Les Escolars perden però l'A aquesta setmana només ho ha fet d'un gol!!!!!!! el partit més emocionant de la lliga. Només 2 a 3 contra el Sant Cebrià. La Sara Miserachs ha fet una ajuda a la porteria de les arenyenques. El B ha perdut de bastants però ha tornat a marca 1 gol!

Cad-Juvenil femení 4 - Arrels 0. El 2n femení torna a empatar.


Celebració en un dels gols del Cad-Juv

El Cadet juvenil femení ha guanyat aquest matí a l'Arrels. Les de l'Arrels han aconseguit aguantar el marcador 0 a 0 fins a la mitja part. A la segona les arenyenques han accelerat el ritme i han aconseguit fer 4 gols.

El 2n femení ha repetit el resultat d'empat a 1 de la setmana passada. Aquesta, en el partit disputat ahir a Mataró contra l'Arquera Boet que estan a 2 punts per sobre a la classificació i aconsegueixen mantenir la distància.

El Juvenil masculí guanya al Sagarra 2 a 0. L'aleví va perdre.

Juvenil: Seguint amb la bona tònica 2011, 5 partits guanyats de 6 disputats. El partit molt ben treballat en defensa i que hagués pogut tenir un resultat més ampli si haguéssin estat més encertats en la definició i per la bona actuació del porter de Sta.Coloma a la 2apart.
L'aleví per la seva banda va perdre contra l'Escola Pia Sabadell per 4 a 6. Els arenyencs van perdre una bona oportunitat contra un equip situat a mitja taula de la classificació. Però vinga, la setmana que ve a guanyar!

17 de febrer del 2011

Partits del cap de setmana

A CASA:

Dissabte:
- 09.00 - Escolar B femení Vs St Cebrià
- 10.00 - Aleví masculí Vs Escola Pia Sabadell
- 11.00 - Base femení Vs Llinars
- 12.00 - Juvenil masculí Vs Sagarra CFS
- 13.30 - Escolar A femení Vs St Cebrià
Diumenge:
- 11.00 - Juvenil femení Vs Fundació Arrels

A FORA:

Dissabte:
- 13.15 - 2n femení Vs Arquera Boet Mataró
- 18.30 - Frederic Mistral FS Vs 1r femení
Diumenge:
- 10.00 - Ràcing Pineda FS Vs 2n Masculí
- 11.45 - Fundació Privada Esportiva Mataró Vs 1r masculí

15 de febrer del 2011

Aquest mes hi haurà 8 obsequis a sortejar. Entre ells, una samarreta del Barça!

Aquest mes de febrer tindrem 8 sorteigs! I entre un dels obsequis que es poden guanyar serà una samarreta oficial del barça gentilesa de la Nike de la Maquinista. Si encara no ets simpatitzant, fes-te'n! només costa 5 € i participes a tots els sorteigs i activitats organitzades. El sorteig d'aquest mes es farà el dia 26 a la mitja part del partit del primer equip masculí.

Col·laboradors del mes de febrer

13 de febrer del 2011

Pavelló de gom a gom per veure l'espectacle futbolístic de l'escolar masculí!

Ahir al matí es van exhaurir totes les localitats per veure l'escolar masculí en un amístós contra l'Arenys de Mar. El partit va ser molt entretingut i la tothom s'ho va passar molt bé. Els de munt van aconseguir fer un munt de gols. I els de Mar van aconseguir marcar un gol però que també va valer per molts i va ser molt celebrat.

120 persones a la calçotada!

La calçotada va ser un èxit. Més de 120 persones es van reunir per menjar calçots, butifarres, carn.... S'ha de felicitar a l'AMPE per la organització de l'activitat i agraïr a tothom que va col·laborar-hi.

Podeu veure les fotos al facebook del futbol sala. Clica aquí.

El NACIONAL B guanya 10 a 5.


El Nacional B Masculí defensant en la 1a part
 
El dissabte a la tarda, després de la calçotada del club, el 1r equip masculí començava amb força retard el seu partit contra el Rialmo Bosco Rocafort. Els arenyencs de seguida van encarrilar el partit posant-se per davant per 4 gols a 0, tot i que van marxar al descans amb el 6 a 3 al marcador, en gran part per la duresa de l'arbitratge que va permetre xutar dobles penals al rival. A la represa els arenyencs es van tornar a posar per davant al marcador i la bona defensa de l'atac de 5 visitant va permetre ampliar el marcador, fins al resultat final de 10 a 5. Destacar que aquesta jornada encara són més líders, degut a l'empat del Ràpid de Sta. Coloma, l'immediat perseguidor. Equip que visitarà en dos setmanes el nostre municipal.

1r Equip femení 10 - Penya Blanc i Blava 3

El partit que es va disputar en horari fora de l'habitual a petició de la Penya va acabar amb un contundent 10 a 3. Les de la Penya que a la tarda no tenien suficients jugadores al matí si que van poder ser totes. El partit va començar bé per les d'Arenys que amb 5 minuts guanyaven 2 a 0 amb dos boniques jugades. La Penya però va reaccionar i va aconseguir empatar. Abans d'arribar a la mitja part les arenyenques van poder tornar a marcar-ne 2 i arribar al descans amb un 4 a 2 a favor. A segona part, de seguida va arribat el 5è, moment en que es va trencar el partit afavorint a les d'Arenys que no van deixar de buscar el gol fins el 10 a 3 final. Gols: Laura (4), Queralt (3), Montse (1), Patri (1) i Berta (1)

El 2n Equip femení empata contra el Ràcing Pineda 1 a 1. El cadet juvenil guanya. El Base perd 3 a 8.

2n Femení: El Ràcing Pineda va aconseguir empatar quan quedaven 2 minuts pel final. El gol de les arenyenques va arribar de penal clar de les de Pineda. La Cris va ser l'encarregada de transformar-lo. El partit va estar molt igualat amb ocasions per ambdos costats. Al final repartiment de punts.
Cadet Juvenil: Les arenyenques, que ha jugat avui al matí, han guanyat per 0 a 2 al Sagarra. Ha estat un bon partit per part dels dos equips.
Base femení: Va perdre ahir per 8 a 3 contra la Penya Esplugues que van segones. Les arenyenques aconseguien durant bona estona aguantar el 3 a 3 però la Penya, amb molt bones jugadores, va conseguir anar sumant gols fins arribar als 8.

El 2n equip empata a 1 contra el Vallgorguina. El Juvenil guanya 4 a 7. L'Aleví no juga.


El 2n equip no va poder guanyar el derbi a casa

El 2n equip de 2a Divisió A afrontava el derbi contra el Vallgorguina com a líder de la categoria. Els arenyencs van començar el partit amb poc ritme i amb dificultats per entrar a la bona defensa rival. A la segona part semblava que la cosa no millorava, però en una jugada de còrner ben executada es posaven per davant al marcador. Les continues faltes dels arenyencs van carregar-los de faltes fins al punt d'arribar a la 6ena que permetia un xut de doblepenal dels rivals, que igualava el marcador a 1. Encara quedava temps per capgirar-ho, però finalment no es van poder transformar 3 ocasions que van portar a cedir un empat que probablement els hi costi el liderat.

Per altra banda, aquest diumenge pel matí jugava el Juvenil a casa del Ràpid de Sta. Coloma i ha guanyat 4 a 7 en una treballada victòria. Les contres i la bona defensa de 5 dels arenyencs han sigut claus.

Per últim, l'Alevi no va jugar per la suspensió del seu partit que tenia a Riudellots de la Selva. 

10 de febrer del 2011

Partits del cap de setmana: (canvi horari d'última hora del 1r Equip femení)

El 1r Equip femení jugarà el dissabte al matí (horari gens habitual) a causa de que l'equip contrari a la tarda no tenia prous jugadores.

A CASA:

Dissabte:
- 10.30 - 1r Equip femení Vs Penya Blanc i Blava St Andreu
- 12.00 - Escolar masculí Vs Arenys de Mar
- 14.00 - CALÇOTADA!!!
- 17.15 - 2n Equip femení Vs Racing Pineda
- 18.30 - 1r Equip masculí Vs Rialmo Bosco Rocafort
- 20.00 - 2n Equip masculí Vs Vallgorguina

A FORA:

Dissabte:
- 09.00 - Penya Esplugues Vs Base femení
Diumenge:
- 10.15 - Sagarra Vs Cadet juvenil femení
- 12.00 - Ràpid Santa Coloma Vs Juvenil masculí

NO JUGUEN:

Els escolars femenins no juguen aquesta setmana. L'aleví masculí tampoc, ja que s'ha suspès el partit que jugava a Riudellots.

8 de febrer del 2011

Aquest dissabte... CALÇOTADA!!!

L'AMPE ja té la matèria prima apunt. Al mig dia, entre els partits del matí i de la tarda mejarem calçots i carn a la brasa.

Aquest dissabte tocarà posar-se el pitet amb el bon menjar i el bon futbol sala!

 

6 de febrer del 2011

NACIONAL B i el 2ª TERRITORIAL campions d'hivern!

Ahir va celebrar-se la jornada de recuperació de partits pendents que tancava la primera volta de la lliga.

El 1r equip masculí va aconseguir una àmplia victòria per 6 a 1 contra el penúltim classificat, el Rubí. A la primera part ja s'havia encarrilat la victòria després de marxar al descans amb un clar 5 a 1. Després d'aquesta victòria, es posen líders de la categoria.

Per altra banda, el 2n equip masculí tenia un partit difícil a la pista del Montcada B, ja que cal destacar que aquest equip ha anat líder la major part de la 1a volta. El resultat final va ser un 2 a 5 molt treballat i que també els porta a encapçalar la classificació en solitari.

Destacar que també tanquem la 1a volta amb el 1r equip femení com a vencedor del seu particular "trofeu apertura".

Esperem seguir mantinguent aquestes posicions, ja que si no ha resultat fàcil aconseguir-ho, s'haurà de treballar igual o més a la segona volta.

5 de febrer del 2011

El cadet juvenil femení va guanyar. L'escolar A va perdre.

Ahir al vespre es van disputar dos partits de lliga. El cadet juvenil va guanyar sobradament a la Fundació Privada Esportiva Mataró per 8 a 0. L'escolar A va perdre contra el Serena Vall de Llavaneres per 12 a 0. Les d'arenys varen tenir les seves ocasions clares però el gol de l'honor no va arribar.

3 de febrer del 2011

Partits del cap de setmana. El 1r i 2n masculí si guanyen es posen líders!

Aquest cap de setmana hi ha pocs partits ja que és cap de setmana de recuperació de partits. El 1r i 2n equip masculí si guanyen aquest cap de setmana es posaran líders a la classificació. A guanyar!

A CASA:
Divendres
- 19.00 - Cadet juvenil femení Vs Fundació Privada Esportiva Mataró
Dissabte
- 18.00 - 1r Masculí Vs Rubí

A FORA:
Divendres
- 18.30 - Serena Vall Vs Escolar A femení 
Dissabte
- 17.00 - Montcada Vs 2n masculí

2 de febrer del 2011

300 Simpatitzants!!!

Avui s'ha arribat a la xifra de 300 simpatitzants. La simpatitzant número 300 és la Sara Gonzalez Baró, mare de la Sara Miserachs que juga de portera amb el femení base. El projecte 200 està siguent un èxit.