Premi: Val de compra de 30 € gentilesa d' ANNA
Premi: Obsequi gentilesa de ELECTRO SANT MARTÍ
Premi: 2 pitzes i 2 ampolles de cava gentilesa de CAN CLOSA
Simpatitznat núm 118 - Leonor Alonso Oliver
Premi: Val de 12 € gentilesa de CAFÈ ROVIRA

27 de març del 2011

Importantíssima victòria del 1r femení a la Bombonera del Sanfeliu!!!

1r contra 2n s'enfrontaven ahir en una pista amb molt d'ambient. Si el Sanfeliu guanyava passava a davant. Si l'Arenys guanyava les deixava a 5 punts!. Els dos equips, concients del que s'estaven jugant van donar-ho tot sobre la pista. L'afició també no va parar d'animar tant a unes com a les altres. L'Arenys també tenia el seu recolzament a la grada. El partit va ser el més intens i vibrant de la temporada fins ara. L'àrbit també va animar el partit amb decisions polèmiques que van beneficiar les de casa. Els dos equips aportaven molt de perill atacant i alhora defensaven bé. L'Arenys va estrenar el marcador amb gol de la Berta. 0 a 1 a mitja part. A la segona part golàs de falta de la Montse des de mitja pista que col·locava el 0 a 2. Amb el Sanfeliu arriscant de 5 una pèrdua va servir perquè la Berta fés el 3r. A dos minuts el Sanfeliu escurçava diferències però el partit ja acabaria així. 1 a 3.

Yes we can! El Caded juvenil femení depèn d'ell mateix!!!

Després dels resultats d'aquest cap de setmana el Cadet juvenil femení podria guanyar la lliga! Depèn d'ell mateix. Les arenyenques han guanyat els dos partits que han disputat. Ahir contra el Montserrat Monistrol per 4 a 0 a casa i avui l'aplaçat contra el Montcada 0 a 5. L'equip, amb forces baixes, ha estat capaç de guanyar els dos partits. A més, el Masnou que estava líder a punxat conta l'Arrels!!! Ara el Cadet Juvenil passa a davant a falta de que el Mataró recuperi els seus partits. Queden només tres partits i Arenys i Mataró s'enfrontaran a l'última jornada! Emoció fins al final.

Nacional B 7 - Montsant 2

El 1r equip masculí va fer els deures a casa i va guanyar al Montsant amb un ampli resultat. La primera part va ser més disputada en el moment que el Montsant va aconseguir animar-se marcant un gol quan s'anava 2 a 0. Es va arribar a la mitja part 2 a 1. La segona part es van anar sumant gols i varen permetre arribar al final sense patir.

El 2n Masculí i 2n femení punxen a casa.

El 2n masculí fa un pas enrera per la lluita de la lliga en caure ahir per 1 a 5 a casa contra el Polinyà. Tot i tenir ocasions l'Arenys no va ser capaç de transformar-les. A més el partit va ser fluix defensivament. 5 gols en contra són massa quan hi ha problemes per fer-ne a favor. Encara però, queden 7 partits, molts punts en joc, i s'ha d'anar per totes fins al final!!!
El 2n femení per la seva banda també va punxar a casa contra l'Acció Sant Martí. El partit va ser igualat i el marcador final així ho va reflectir. Resultat: 2 a 3.

El Juvenil masculí continua l'on fire! L'aleví va perdre.

Juvenil vs Teià
El Juvenil continua amb la bona forma tot i que ahir per poc acaba punxant. El partit a casa contra el Teià semblava còmode i la primera part va acabar 2 a 0. A la segona es varen complicar les coses i el Teià va aconseguir remuntar 2 a 2 . I a l'últim minut una jugada afortunada va acabar amb gol dels arenyencs. 3 a 2 final.
L'aleví que va anar a visitar l'Irisol Casagemes va perdre. La setmana vinent a guanyar! vinga!

El Femení base comença guanyant el Campionat de Primavera!

El Base femení comença amb bon peu el Campionat de Primavera i guanya al Masnou 4 a 2! Aquest torneig enfronarà 4 equips: L'Arenys de Munt, el Masnou Interdinàmic, el Martorelles i el Llinars. Les noies van oferir un bon joc i està clar que han millorat molt des del principi de lliga. Destacar el bon arbitratge d'aquest partit XD.
Hem de felicitar les noies també ja que va finalitzar la lliga i han aconseguit l'objectiu de permanència a Divisió d'Honor Base FELICITATS!

Les escolars femenines perden però marquen!

Les noies de l'Escolar A femení varen perdre ahir contra el Dosrius per 11 a 1. Les arenyenques varen aconseguir fer el gol de l'honor.
Les del B per la seva banda que jugaven a casa contra el Sinera varen fer un molt bon partit i el matx va ser molt igualat! al final el marcador es va decantar 2 a 3 pel Sinera.

25 de març del 2011

Dissabte 26: Sorteig del mes de Març pels simpatitzants del futbol sala Arenys de Munt!

Ja ha passat un mes des del darrer sorteig i com cada final de mes arriba sorteig d'obsequis pels nostres simpatitzants! Aquest mes sortejarem articles i vals gentilesa de Detalls Rosa, Ca l'Anna, Can Closa, Vanan's, Electrodomèstic Sant Martí i Cafè Rovira. Si encara no ets simpatitzant, fes-te'n! només costa 5 € i participes a tots els sorteigs i activitats organitzades. El sorteig d'aquest mes es farà demà dissabte dia 26 a la mitja part del primer equip masculí, que es juga a les 17h.contra el Montsant. Us hi esperem!

24 de març del 2011

Partits cap de setmana i 3r SORTEIG!!!

A CASA:
Dissabte:
- 10.00 - Base femení Vs Masnou Interdinàmic (amistós)
- 11.00 - Cad-Juv femení Vs Montserrat Monistrol
- 12.00 - Juvenil masculí Vs Teià Futbol 5
- 13.30 - Escolar B femení Vs Sinera
- 17.00 - 1r Equip masculí Vs Montsant (MITJA PART SORTEIG)

Diumenge:
- 13.00 - Montcada Vs Cad-Juv femení  (recuperació)

21 de març del 2011

El 1r equip masculí perd a Palau i el 2n equip torna a guanyar a domicili

L'equip de Nacional B masculí va patir una derrota per 5 a 3 contra el Palau Solità i Plegamans, un equip que ja havia posat contra les cordes als nostres a la 1a volta. En aquella ocasió, el partit no es va decidir a favor de l'Arenys de Munt fins als darrers instants. Tornem doncs, a patir una derrota el diumenge al matí, que tot i que permet retallar distàncies als dos immediats perseguidors, seguim estant al capdamunt de la classificació.

Per la seva banda, el 2n equip masculí de 2a Divisió va guanyar per 2 a 5 a la pista del Dosrius. Un partit gens fàcil, portat amb molta intensitat per part dels nostres, que els va permetre anar a la mitja part dominant per 0 a 3. Aquest resultat i sobretot el retrobament amb bones sensacions que feia setmanes que no es veia, els permet sortir reforçats i afrontar amb confiança el tram final d'una lliga molt disputada.

El Juvenil segueix "on fire" i l'Aleví es retroba amb la victòria

El Juvenil entrenat per en Toti segueix la seva bona ratxa després de dos setmanes d'inactivitat i aconsegueix la seva cinquena victòria consecutiva contra un dels rivals directes a la zona alta de la classificació. Amb aquesta victòria per 3 a 5 contra el Futsal Mataró B, ja són 8 partits guanyats dels darrers 9 disputats. fet que els porta a estar entre els 5 primers classificats de la 1a Divisió.

Per la seva banda, l'Aleví masculí va aconseguir retrobar-se amb la victòria a casa contra el Ripollet B. El resultat de 6 a 3 els portarà a escalar un o dos llocs a la classificació.

20 de març del 2011

El Cadet-Juvenil femení guanya. El Base i l'Escolar B perden.

Problemes a la primera part pel Cadet femení contra el Corbera però que a la segona va solucionar i aconseguir anar marcant gols fins al 1 a 5 final. 3 punts més i segueix l'emoció a la lliga.
El Base va perdre a casa del Rubí que van terceres per 7 a 2.
L'Escolar B femení que va jugar a casa contra el Futsal Mataró va perdre per 1 a 6. Les arenyenques van conseguir tornar a marcar.

El 1r i 2n Equip femení punxen. Tots dos amb penal en contra a l'últim minut.

El 1r Equip femení ha empatat 3 a 3. Un penal en contra en unes mans involuntaries dins a l'àrea quan quedaven 20 segons pel final ha permès a l'Hospitalet empatar el partit. L'Arenys ha conseguit remuntar un 0 a 2 en contra però als últims instants s'ha igualat el marcador.
El 2n Equip femení va perdre 0 a 1. El gol va arribar també de penal a l'últim minut. L'Arenys estava aguantant bé a les de LLinars (segones a la taula) però al final es va tombar el resultat.

17 de març del 2011

Partits del cap de setmana

A CASA:
Dissabte:
- 09.00 - Escolar femení B Vs Futsal Mataró
- 10.00 - Aleví masculí (14è) Vs Ripollet (12è)
Diumenge:
- 12.00 - 1r Equip femení (1r) Vs Hospitalet Bellsport (5è)

A FORA:
Dissabte:
- 12.50 - Rubí (3r) Vs Base femení (7è)
- 14.30 - Futsal Mataró CE (7è) Vs Juvenil masculí (5è)
- 15.00 - Corbera (8è) Vs Cadet juvenil femení (2n)
- 17.00 - Llinars (2n) Vs 2n Equip femení (8è)
- 19.00 - Dosrius (9è) Vs 2n Equip masculí (3r)
Diumenge:
- 11.30 - Palau Solità i Plegamans (10è) Vs 1r Equip masculí (1r)

NO JUGUEN:
L'escolar femení A

13 de març del 2011

Arenys de Munt 4 - Masnou 3. Hi ha lliga!!!

Aquest matí les arenyenques han aconseguit posar la lliga al "roig viu" a DH Cad-Juv després de guanyar al líder, el Masnou Interdinàmic, per 4 a 3. El partit ha estat molt actiu i emocionant des del primer minut. Les arenyenques han destacat pel joc col·lectiu, l'esforç i pels detalls individuals de qualitat sobretot de la Berta que ha fet un dels seus millors partits de la temporada. El Masnou ha conseguit posar-se per davant amb un 2 a 3 a la segona part però l'Arenys no a llençat la tovallola i ha seguit lluitant al mateix ritme i ha tornat a capgirat el marcador que ja havia estat a favor a la primera part.

El 1r equip masculí aconsegueix tres punts importants a Rubí.

Rubí 3 - Arenys de Munt 5. L'Arenys de Munt va ser més eficaç de cara a porteria en un partit igualat i fins i tot amb més ocasions clares per part del Rubí, que fins i tot a porteria buida va fallar. Bon triomf en una pista complicada de jugar sobretot per tipus de paviment que tenen. L'Arenys continua mantinguent distància al cap davant de la classificació.

El 2n Equip femení guanya el Derbi 2 a 0!

Arenys de Munt 2 - Arenys de Mar 0. Les arenyenques tornen a guanyar el derbi que ja havien guanyat a la primera volta. Ara, a casa per 2 a 0 en un bon partit per les de munt que van aconseguir mantenir la porteria a 0 i van aconseguir perforar dues vegades la porteria contraria.

El Base femení va perdre contra el Castelldefels 2 a 3. Les escolars no juguen per la pluja.

Base femení - Castelldefels
Bona actuació de l'equip femení base però no aconsegueix la victòria tot i avançar-se dos cops en el marcador. Les contres i el gol just abans de la mitja part del Castelldefels van ser mortals per les arenyenques.
L'equip escolar B no va jugar a causa de la pluja. L'equip local, la Llàntia no es va presentar ni a casa seva.

Correctiu al 1r Equip femení. 4 a 0 a Les Corts.

El primer equip femení va rebre un correctiu de 4 a 0 contra Les Corts a Barcelona. Dia de mal temps i mal resultat pel líder a la classificació que fins ara no li havien marcat més de 3 gols. I també un altre cop es queda sense marcar tot i ser l'equip màxim golejador. Dia espès i poc ambíciós en conjunt de les arenyenques. Bona actuació individual a la Vero a la porteria i de la Berta que esperem que li vagi molt bé el Campionat amb la Selecció aquesta setmana. Amb aquest resultat Les Corts continuen invictes a casa seva. L'Arenys necessita tornar a la bona dinàmica per encarar bé el final de temporada.

El 2n masculí perd a Premià de Dalt i l'Aleví perd a casa.

El 2n masculí perd per 1 a 0 a Premià de Dalt. L'equip no aconsegueix retrobar-se amb la victòria tot i tenir ocasions de gol per fer-ho.
L'aleví per la seva banda tampoc aconsegueix marcar cap gol i perd 0 a 4 a casa contra el Palafolls.

10 de març del 2011

Tornada a la competició! Partits del cap de setmana.

A CASA:
Dissabte:
- 10.00 - Aleví masculí Vs Palafolls
- 11.00 - Base femení Vs Castelldefels
- 17.15 - 2n Equip femení Vs Arenys de Mar (Derbi!!!)
Diumenge:
- 12.00 - Cadet-Juvenil femení Vs Masnou interdinàmic (Contra el líder. Partit important per mantenir les opcions!!!)