28 d’abril del 2011

Després de setmana Santa torna la Lliga i el 4rt Sorteig!

El 2n equip masculí es juga les aspiracions de pujar aquesta setmana contra el Moncada que va 2n. Dissabte a les 20.00 h al Nou Municipal Arenyenc.

2n Equip masculí Vs Montcada
PARTITS A CASA:

Dissabte:
- 09.30 - Escolar B femení Vs La Llàntia
- 10.30 - Escolar A femení Vs Canet
- 12.00 - Juvenil masculí VsVilassar de Mar
- 18.30 - 2n Equip femení Vs L'Empenta Associació Esportiva (MITJA PART SORTEIG)
- 20.00 - 2n Equip masculí Vs Montcada

PARTITS A FORA:

Dissabte:
- 10.00 - Masnou interdinàmic Vs Aleví masculí
- 14.00 - Masnou interdinàmic Vs Base femení
Diumenge:
- 10.00 - Can Clos Vs 1r Equip Femení

NO JUGUEN:

El 1r Equip masculí ha ajornat el partit contra el Lloret Costa Brava i es jugarà dilluns que ve a les 21.00
L'escolar masculí tampoc juga.

27 d’abril del 2011

El 2n equip masculí guanya 2 a 4 contra la FPE Mataró i segueix amb opcions


Ahir al vespre el 2n equip masculí va disputar contra la Fundació Privada Esportiva Mataró un partit que s'havia ajornat a la darrera jornada de lliga. Els arenyencs van començar molt forts i desaprofitant un bon grapat d'ocasions i això de vegades es paga amb un gol de l'equip contrari, tal i com va passar. De totes maneres, abans del descans ja havien aconseguit igualar el marcador. A la represa, els nostres van sortir amb molta força i van avançar-se 1 a 2 al marcador. Un moment de desconcert va portar al Mataró a empatar de nou el matx. De totes maneres, van seguir lluitant i en una bona combinació van anotar el 2 a 3 que els hi donava provisonalment la victòria que van acabar de certificar amb el 2 a 4 final. Aquest proper cap de setmana es juguen  (a les 20h. al pavelló) molta part de les opcions de les que encara li queden per intentar quedar entre els dos primers classificats en un partit que els enfronta a l'actual 2n, el Montcada.

18 d’abril del 2011

La resta de resultats de la jornada!

1R FEMENÍ I 1R MASCULÍ: Mala jornada pels dos primers equips que van perdre els seus partits. El femení va sofrir la primera derrota a casa contra un equip de la zona baixa el Santpedor (1 a 2). I el masculí va perdre 10 a 5 amb el Montcada que ara s'ha posat a tocar de l'Arenys.
2N FEMENÍ: Bona línia del 2n femení que torna a guanyar. 0 a 2 a Tiana.
ALEVÍ MASCULÍ: Torna a guanyar! Aquest cop a casa contra el Palamós.
2N MASCULÍ I JUVENIL: Es varen suspendre els partits.

17 d’abril del 2011

CAMPIONES!!!

L'equip femení cadet juvenil ha guanyat avui a Mataró i s'ha proclamat campió de la lliga!
El resultat ha estat de 3 a 4. El patiment ha estat fins al final ja que l'empat no valia. El pavelló de Mataró estava de gom a gom. L'afició arenyenca ha respost a la crida i era una setantena. Mares, pares, amigues, jugadores del primer, segon, de les petites, fans, presidència... tots animant a l'equip. Les jugadores ho han donat tot. L'àrbit a actuat beneficiant les de casa no pitant unes mans dins l'àrea i anulant un gol legal per falta inventada a la portera. Tot i així les arenyenques han aconseguit imposar-se i guanyar-se merescudament la lliga.
MOLTES FELICITATS!

14 d’abril del 2011

Partits. Diumenge el Cadet-Juvenil Femení es juga la lliga a Mataró!!!

Aquest diumenge a les 10.10 a Mataró:

Futsal Mataró Vs Cadet Juvenil Femení

última jornada de lliga. 1r contra 2n. Qui guanyi s'emporta la Lliga!
Vinga noies! a guanyar!

PARTITS:

A CASA:
Dissabte:
- 10.00 - Aleví masculí Vs Palamós
- 15.45 - 1r Equip femení Vs Santpedor
A FORA:
Dissabte:
- 16.05 - Riudellots Vs Juvenil masculí
- 17.15 - Futsal Tiana La Conreria Vs 2n Equip Femení
- 18.00 - Montcada Vs 1r Equip masculí
Diumenge:
- 10.05 - Futsal Mataró Vs Cadet Juvenil femení
- 11.30 - Fundació Privada Esportiva Mataró Vs 2n Equip masculí
NO JUGUEN:
Aquesta setmana no juguen el Base femení, l'Escolar A femení, l'Escolar B femení i L'Escolar masculí

10 d’abril del 2011

El Nacional B guanya "in extremis" per 5 a 4 a la Unión

Aquest dissabte el 1er equip masculí s'enfrontava a casa contra la Unión el 8è classificat. No va ser un partit fàcil pels nostres, ja que quan només quedaven 30 segons pel final, el resultat era d'empatat a 4. Un gol d'en Pantxo jugant de 5, va acabar donant la victòria als nostres. Aquest resultat, ens permet no perdre l'estela del 1r classificat, el Ràpid de Sta. Coloma, i afrontar amb confiança el proper partit contra el Montcada, l'actual 3r classificat. Qua només queden 7 partits per disputar, ja entrem doncs a la recta final, amb totes les opcions intactes. 

2n Femení: Golàs d'esperó de l'Eva Canaleta. Està gravat!

El 2n equip femení va guanyar comodament 4 a 0 contra el Català Atlètic. Ho va fer amb golassos com el del vídeo.

El 2n equip masculí guanya 3 a 0. El Juvenil 6 a 1. L'Aleví empata a St.Esteve.

Aquesta setmana tan el Juvenil com el 2ª Terriotorial jugàven a casa contra els cuers de les seves respectives categories.
Per la seva part, el 2n equip, va encarrilar la victòria de seguida amb 2 gols de l'Ivan i en Karim als primers minuts del partit, tal i com ens tenia acostumats a la 1a volta. A partir d'aqui, ni el Masnou ni l'Arenys van saber materialitzar les seves ocasions, fins que un gol d'en Sergi a les acaballes del partit, va sentenciar el matx.
Per altra banda, el Juvenil de 1a Divisió es va poder treure l'espina d'una dolorosa derrota a la 1a volta, guanyant còmodament al CN Caldes per 6 a 1. Aquest resultat, els permet seguir estant entre el grup dels 6 primers classificats i seguir lluitant per estar al màxim d'amunt possible.
celebració d'un dels gols del juvenil
Per últím, l'Aleví s'ha enfrontat avui al St. Esteve de Palautordera, un rival directe per tal d'evitar la zona baixa de la classificació i ha aconseguit un empat a 3 que li permet guardar les distàncies amb aquest rival.

Ai ai ai.... al partit del Cadet Juvenil femení.

El juvenil femení va acabar guanyant un partit que teòricament havia de ser fàcil però que es va patir de valent ja que les pilotes no volien entrar. Es van jugar molts minuts amb el 3 a 2 que seria el resultat final. Es patia perquè s'havia de guanyar sí o sí per anar a la setmana que ve a la "final" contra el Mataró. La setmana que ve Mataró Vs Arenys de Munt. Qui guanyi, guanya la Lliga!!!!!!!! Diumenge a les 10 del matí tots allà.

El Base femení guanya 3 a 1 al Martorelles.

Bon partit de les d'Arenys que va permetre guanyar un altre partit del Campionat de Primavera. Ja van dos partits guanyats i un perdut.

Els Escolars femenins no aconsegueixen marcar aquesta setmana

L'escolar A femení que jugava a casa del Lloret va perdre 8 a 0.
L'escolar B que jugava a casa contra el Canyamars va perdre per 0 a 12.

7 d’abril del 2011

Partits del cap de setmana:

A CASA:

Dissabte:
- 09.00 - Escolar B femení Vs Canyamars
- 10.00 - Base Femení Vs Martorelles
- 11.00 - Cadet Juvenil femení Vs Vallirana
- 12.00 - Juvenil masculí Vs Caldes
- 17.00 - 1r Equip masculí Vs Unión Las Palmas
- 18.30 - 2n Equip femení Vs Català Atlètic
- 20.00 - 2n Equip masculí Vs Masnou Interdinàmic

A FORA:

Dissabte:
- 09.30 - Lloret Vs Escolar A femení
Diumenge:
- 11.00 - St Esteve de Palautordera Vs Aleví masculí

NO JUGUEN:

El 1r Equip femení ja que l'Arrels a suspès el partit i el Base masculí.

3 d’abril del 2011

El 2n Equip femení guanya el derbi contra les veïnes de Canet!

Bon partit del 2n equip femení que va fer els mèrits per emportar-se els punts i se'ls va endur. El partit va ser molt intens. A la segona part repartiments de targetes en algunes entrades dures sobretot de les de Canet. En el moment més calent del partit, amb el marcador de 2 a 3 les d'Arenys van trenar una jugada que acabaria amb el gol que mataria el partit. 2 a 4 a favor de les arenyenques.

1r Equip masculí 3 - Serveis Panella ACE Riudellots 3

El 1r equip masculí ha empatat 3 a 3 aquest matí a Riudellots contra el Serveis Panella. Amb aquest empat el Ràpid Santa Coloma que anava segon  i que ha guanyat el seu partit passa a primera posició. La setmana que ve hi hal'interessant enfrontament Ràpid (1r) contra el Montcada (3r).

1r Femení i Cadet-Juvenil femení guanyen els seus partits.

El 1r femení s'enfrontava contra el Que's Líder Santa Coloma a casa i va guanyar per 7 a 1. El marge de gols es va ampliar a la segona part ja que a la primera el partit les coses no els acabaven de sortir a les arenyenques que varen fallar algunes ocasions clares. 2 a 1 a mitja part. El joc i sobretot la intensitat van millorar amb un parcial de 5 a 0.
Per la seva banda el Cadet Juvenil ha guanyat aquest matí al Sant Just per 1 a 5. Les arenyenques han disposat de moltes ocasions més però a faltat punteria.

Vídeo: un dels gols del 1r femení 

El 2n masculí i el Juvenil perden a domicili

L'equip masculí de 2a Territorial va tornar a ensopegar per segona jornada consecutiva, aquest cop per 4 a 3 a la pista del Santa Susanna. El partit havia començat malament per els arenyencs al rebre el 1r gol de seguida, però a la mitja part havien pogut remuntar el partit. A la repressa van encaixar aviat l'empat local, que van poder capgirar a falta d'uns 15 minuts pel final. A falta d'uns 10 minuts els locals van poder empatar en un dels múltiples contraatacs que no va saber aturar la defensa arenyenca. En els últims compassos del partit les oportunitats van ser generades per l'Arenys amb el seu joc de 5, però al darrer segon van deixar una pilota morta a l'àrea que va saber aprofitar el Sta. Susanna. Dolorosa derrota, ja que allunya als arenyencs dels llocs capdavanters on havien estat situats la major part de la temporada.

Per la seva part el Juvenil, va veure trencada la seva "ratxa" en aquesta segona volta, al caure per 6 a 2 al camp del líder, el Lloret. De totes maneres, segueixen estant en els llocs capdavanters i no hauran de patir per la permanència, que a mitjans de temporada semblava que havia de ser la seva lluita.

L'aleví masculí i l'escolar masculí guanyen!

L'aleví va tornar a guanyar a casa. Ho va fer per 4 a 2 contra l'Atlètic Premià.
L'Escolar masculí va guanyar el derbi del poble contra l'Escola Sant Martí. El resultat final va ser de 9 a 1.

El Base femení perd 2 a 1. Les Escolars també perden.

El Base perd per un ajustat 2 a 1 contra el Llinars en el 2n partit del Campionat de Primavera.
L'Escolar A va perdre a casa per 1 a 12 contra el CEIP Immaculada
L'Escolar B també va perdre però només per 4 a 0 contra el Sant Cebrià.