30 de maig del 2011

Guanyadors del 5è sorteig!

Els guanyadors del 5è i últim sorteig d'enguany són:

Simpatitzant núm 094 - Ramona De la Rosa
- Premi: 30 € de consumició gentilesa de LA PEPA FORNERA
Simpatitzant núm 304 - Quim Batlle
- Premi: 30 € de consumició gentilesa del CALIU
Simpatitzant núm 256 - Vero Lopez
- Premi: 2 pitzes i 2 ampolles de cava gentilesa de CAN CLOSA
Simpatitzant núm 128 - Alba Hospital
- Premi: 12 € de consumició gentilesa de CAFÈ ROVIRA
Simpatitzant núm 337 - Mònica Serrano
- Premi: 2 menús gentilesa de CA LA TINA
Simpatitzant núm 031 - Sandra Sanz
- Premi: obsequi gentilesa de CAN SELLÉS
Simpatitzant núm 150 - Pere Daumal
- Premi: obsequi gentilesa de POTI POTI

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS COMERCIANTS COL·LABORADORS I A TOTS ELS SIMPATITZANTS

29 de maig del 2011

El Nacional B guanya 4 a 3 contra Can Massuet

En l'últim partit a casa de la temporada, un Arenys de munt amb moltes baixes s'enfrontava a un ja descendit Can Massuet el Far de Dosrius. En la primera part tot i ser molt superiors no vam ser capaços de materialitzar totes les ocasions, tot i que un gran xut de l'Aitor va portar-nos el descans amb un 1 a 0. A la segona part la dinàmica continuava siguent la mateixa i es va poder ampliar l'avantatge fins al parcial de 3 a 0. El visitants van aconseguir escurçar distàncies amb el 3 a 1, que de seguida es van encarregar els arenyencs d'ampliar de nou. Després del 4 a 1, el relaxament final va permetre 2 gols dels visitants que no reflectia el joc en el marcador definitiu. A falta d'una jornada per disputar, una victòria certificaria la 2a posició final, tancant una molt bona temporada.

El Juvenil guanya 1 a 4 i acaba en 6ena posició!!

El Juvenil masculí de l'Arenys de Munt, format majoritàriment per jugadors de 1r any, ha acabat la temporada guanyat per 1 a 4 a la pista de l'Iris Sol Casagemas de Badalona. El partit del dissabte no era fàcil, ja que la pista exterior anomenada "la gàbia" no acompanyava i sempre porta partits molt trabats com el d'aquest matí. A més a més el fet de comptar amb només 2 canvis ha comportat que els nostres s'haguéssin de tancar a darrera per aprofitar les contres. En una jugada assejada arribava el 1r gol que en poc temps s'han encarregat de neutralitzar els locals. Una gran jugada de combinació ha permés sorprendre per dalt a la defensa contrària acabant amb un gol de l'Albert guanyant el mà a mà amb el porter. La segona part, ha començat molt oberta però gràcies a dues jugades ben trenades pels nostres, han significat els 2 gols de la tranquil·litat que ens donaven el 1 a 4 final. D'aquesta forma, tanquen una gran segona volta, acabant en els llocs capdavanters de la classificació de 1a Divisió, cosa que ens fa confiar en poder fer un bon paper la propera temporada en un equip més experimentat a la categoria. Felicitats a en Toti i a tot el seu equip!

L'aleví masculí empata contra el 8è classificat



27 de maig del 2011

Partits i 5è i últm sorteig!!! 7 premis!

Partits de dissabte:

A fora - 11.15 - Llinars Vs Aleví masculí
A casa - 17.00 - 1r Equip masculí Vs Can Massuet (MITJA PART SORTEIG)

Demà tanquem el projecte 200 d'enguany que ha acabarà amb 398 simpatitzants, 29 comerços col·laboradors i 33 premis en 5 sorteigs.

Els col·laboradors del mes de maig són:

OBERTES LES INSCRIPCIONS AL TORNEIG D'ESTIU!!

Podeu consultar informació i seguir-lo a: http://torneigestiu.blogspot.com/

24 de maig del 2011

El Nacional B empata a 5 a Lliçà d'Amunt

El 1r equip masculí es jugava una gran part de les seves aspiracions a consolidar-se en els llocs més capdavanters de la categoria a la pista del Vall de Tenes. L'empat a 5 obtingut a domicili els permet treure's de sobre un rival per la lluita per la 2a posició i consolidar-se entre els 3 primers a falta de 2 jornades. El 1r classificat, el Ràpid de Santa Coloma, es va fer amb la victòria que li donava el campionat en aquesta lliga i li otorga una merescuda plaça a la Nacional A.

El 2n equip masculí perd 3 a 1 a Òrrius i acaba en 4a posició!

El dissabte el 2n equip masculí jugava la darrera jornada de la seva lliga del grup 3 de 2a Territorial Catalana. El partit no va començar bé pels nostres que tenien dificultats per contrarestar el joc de l'Òrrius, que va ser l'equip que es va avançar al marcador. La insistència de l'Arenys de Munt va donar el seu fruit amb l'empat a 1 a la mitja part. En la segona meitat l'Òrrius es va tornar a avançar en un contraatac i tot i tenir opcions per tornar a posar-se en el partit, el equip local va aconseguir sentenciar amb el 3 a 1 definitiu. 
El 2n masculí acaba doncs en la 4a posició en una lliga molt disputada, que si bé ha pogut estar en algunes jornades en llocs d'ascens, la competència ha estat molt exigent. Destacar un cop finalitzada la temporada la feina de l'equip que ha fet un molt bon paper acabant en una posició que no havia aconseguit en tots els anys que porta disputant aquesta categoria i a pocs punts de l'ascens directe. Llàstima.
Ara tocarà preparar l'any vinent i qui sap si hi pot haver sort amb els ascensos compensats.

El juvenil guanya i l'Aleví perd

El Juvenil va jugar el dissabte a la pista del Premià de Dalt, a on va aconseguir la victòria per 3 a 6. L'equip entrenat per en Toti va sumar 3 punts més que asseguren una molt meritòria 6ena posició, a falta del darrer partit ajornat amb l'Iris-Sol de Badalona, el qual es disputarà aquest proper dissabte.

L'Aleví, jugava a casa contra un equip de mitja taula el CN Caldes B i no va poder obtenir la victòria. El resultat de 0 a 3 no els hi permet escalar posicions. Encara els hi queden 2 partits per intentar-ho, de moment aquesta setmana aniran a camp del Llinars F.S. que es troba en 7ena posició i que a l'anada van empatar.

El 2n equip femení guanya a camp de l'enlleura't de Mataró

Nova victòria i aquesta vegada a domicili del combinat arenyenc. El resultat de 1 a 2, les permet sumar la seva victòria consecutiva i d'aquesta forma consolidar la 5a plaça de la classificació. Així doncs, a falta de 2 partits per acabar la temporada, poden acabar de certificar una gran segona volta en el que estant siguent el 3r millor equip d'aquest tram de temporada. A continuar així noies!

19 de maig del 2011

Partits del cap de setmana

A CASA:

Dissabte:
- 10.00 - Aleví masculí Vs CN Caldes

A FORA:

Dissabte:
- 10.00 - Premià de Dalt Vs Juvenil masculí
- 14.45 - Enlleura't Mataró Vs 2n Equip femení
- 16.30 - Orrius FS Vs 2n Equip masculí
- 18.00 - Vall de Tenes Vs 1r Equiip masculí

16 de maig del 2011

Campiones del Campionat de Primavera!

El Base femení es va proclamar ahir campió del Campionat de Primavera tot i perdre contra el Martorelles per 2 a 1. El gol average afavoreig a les arenyenques i han guanyat el Campionat. Recordem que aquest campionat el disputaven el Martorelles, el Llinars, el Masnou i l'Arenys.

FELICITATS! CAMPIONES DE PRIMAVERA!

El 2n Equip masculí deixa sense celebració a l'Enlleura't!

El 2n equip masculí jugava el dissabte contra un dels equips que ja ha pujat de categoria, l'Enlleura't de Mataró. El pavelló era el de les grans ocasions, ja que havia convocada molta gent de l'equip contrari per la possibilitat que els visitants poguéssin guanyar la lliga a casa nostra. Cal dir que la nostra afició també va respondre a l'esdeveniment i que també gràcies al seu recolzament l'equip va tirar el partit endavant. Destacar el respecta i les defenses d'ambdós equips, que tot i que es va veure un partit vibrant i amb intensitat, es va decantar per un gol local a la primera meitat. Bon partit dels nostres que van desprofitar forces ocasions per sentenciar. Els Arenyencs segueixen a la 4a plaça lluitant per quedar entre els llocs capdavanters de la classificació. La setmana vinent juguen la darrera jornada a camp de l'Òrrius. 

1r Masculí 2 - Pineda de Mar 8

Ahir no va ser el dia del primer equip masculí que va encaixar una contundent derrota a casa contra el Pineda de Mar (6è). Ni els temps morts, ni la mitja part, ni el joc de 5 als últims 10 minuts no aconseguien ahir canviar la dinàmica del l'encontre que es basava en que el Pineda cada vegada que arribava i sobretot en moltes contres sempre marcava. En canvi, l'Arenys fallava fins i tot a porteria buida en alguna ocasió. No va ser el dia per l'Arenys. Tot i així, segueixen en la 2a posició del campionat.

1r Femení 2 - Teià 2

Empat amb regust de victòria del primer femení a casa contra el Teià. Les arenyenques van aconseguir remontar als últims minuts de partit després del 0 a 2 que apuntava el marcador a favor del Teià. Amb aquest partit les d'Arenys acaben la lliga primeres amb 53 punts ja que la jornada seguent que és l'última els toca descansar. La lluita per la segona posició entre el Teià, el Sanfeliu i el Mistral està molt calenta. Entre setmana es juga l'aplaçat Mistral vs Sanfeliu i el cap de setmana juguaran Teià Vs Sanfeliu.

El Juvenil empata. L'Escolar masculí va perdre

El Juvenil ha jugat 2 partits aquest cap de setmana. El dissabte va empatar a casa 3 a 3 contra l'Escola de Futbol Montcada. El diumenge ha anat a camp del 2n classificat el Riudellots i segurament el cansament ha passat factura als nostres que han perdut 7 a 2. Els Arenyencs a  falta de 2 partits per finalitzar la lliga es mentenen en una meritòria sisena posició.
l'Escolar que jugava dos partits aquesta setmana el primer el va perdre a casa contra el Sant Quirze per 1 a 6 i a la tarda també van perdre a Barcelona. Tot i així van passar una bona diada ja que feia dies que no jugaven i els de Barcelona els van convidar a berenar.

12 de maig del 2011

Partits del cap de setmana. Interessants enfrontaments!!!

PARTITS A CASA:

Dissabte:
- 11.00 - Escolar masculí Vs Sant Quirze
- 12.00 - Juvenil masculí Vs Escola Futbol Montcada
- 15.45 - 1r Equip Femení Vs Teià (primer contra segon!!!)
- 17.00 - 1r Equip Masculí Vs Pineda de Mar (seguir la lluita pel títol!!!)
- 19.30 - 2n Equip Masculí Vs Enlleura't (contra el líder!!!)

PARTITS A FORA:

Dissabte:
- 10.30 - Vilassar de Mar Vs Escolar A femení
- 11.30 - Canyamars Vs Escolar B femení
- 11.30 - Martorelles Vs Base femení (pot guanyar el campionat de primavera!!)

Diumenge:
- 10.00 - Arenys de Mar Vs Aleví masculí (Derbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

8 de maig del 2011

RESULTATS CAP DE SETMANA!

MASCULÍ:

- Manlleu (4) Vs 1r Equip (7). Victòria de l'Arenys. Jugat avui.
Bona victòria que permet segueir la lluita a dalt de tot.
- Althlètic Premià (1) Vs 2n Equip (3). Victòria de l'Arenys que el reafirma en la 4a posició.
- Aleví (1) - Can Cullàs (5)

FEMENÍ:

- 1r Equip (3) - Centelles (2). Victòria que dóna el campionat matemàticament a l'Arenys.
- Arrels (1) - 1r Equip (2). Victòria en el partit ajornat que s'ha jugat avui.
- La Unión (0) - 2n Equip (1). Cinquena victòria seguida del 2n equip.
- Base (5) - Llinars (0). Maneta de les arenyenques.
- Escolar A (0) - Futsal Mataró (molts)
- Futsal Mataró Vs Escolar B. (Pendents de conèixer el resultat)

7 de maig del 2011

CAMPIONES DE LLIGA!!!!!!

1r femení (3) - Centelles (2) El primer equip femení a guanyat la lliga matemàticament aquesta tarda al vèncer al Centelles a casa.


FELICITATS CAMPIONES!
CAP A DIVISIÓ D'HONOR!

5 de maig del 2011

Partits del cap de setmana

El primer equip femení pot ser campió si guanya al Centelles dissabte a les 15.45 a casa.

1r FEMENÍ Vs CENTELLES

PARTITS A CASA:

Dissabte:
- 10.00 - Aleví masculí Vs Can Cuyàs
- 11.00 - Base femení Vs Llinars
- 12.00 - Escolar A femení Vs Futsal Mataró
- 15.45 - 1r Equip femení Vs Centelles

PARTITS A FORA:

Dissabte:
- 14.30 - La Unión Vs 2n Equip femení
- 18.00 - Atlètic Premià Vs 2n Equip masculí
Diumenge:
- 10.10 - Futsal Mataró Vs Escolar B femení
- 11.45 - Manlleu Vs 1r Equip masculi

NO JUGUEN:

El Juvenil masculí no juga ja que s'ha suspès el partit contra l'Iris
L'Escolar masculí i el juvenil femení tampoc juguen.

3 de maig del 2011

El Nacional B guanya còmodament el partit ajorrnat contra el CUFS Lloret

Ahir dilluns a les 21h. es va disputar al municipal d'Arenys de Munt el partit ajornat de l'últim cap de setmana, que enfrontava al nostre Nacional B contra el Lloret. Partit a priori complicat ja que venia el 5è classificat, el qual encara té partits pendents i que el pot portar a escalar posicions. Tot i així, va ser un partit sense massa història que van saber resoldre molt bé els nostres en una primera part en tot i que es van fallar forces ocasions, marxaven al descans amb un 4 a 2. A la repressa els arenyencs es van tornar a avançar al marcador i van ampliar l'avantatge fins al 7 a 2. El Lloret tocava i tocava però sense massa profunditat, finalment en una jugada aïllada van aconseguir un bon gol que posava el 7 a 3 final a l'electrònic. Amb aquest resultat l'Arenys de Munt segueix 2n a la classificació quan només queden 5 partits per disputar.

2 de maig del 2011

Simpatitzants guanyadors del sorteig de dissabte!

Aquest dissabte es va celebrar el 4rt sorteig del projecte 200!

El guanyadors del mes d'abril van ser:

Simptatizant núm 020 - Eduard Roca
Premi: Menú per dues persones gentilesa de l'ENCANTERI
Simpatitzant núm 004 - Salvador Ferrerons
Premi: Obsequi gentilesa d'ESTELS
Simpatitzant núm 174 - Ainara García
Premi : Val de compra de 20 € gentilesa d'Esperdenyeria RIFÀ
Simpatitzant núm 185 - Assís el Abbas
Premi: Dues pizzes i dues begudes gentilesa de PEPS
Simpatitzant núm 267 - Anna Calvo
Premi: Val de 50% dte en sessió fotografica gentilesa d'ENRIC VIEJO
Simpatitzant núm 383 - Anna Pascual
Premi: Val de 12€ de consumició gentilesa de CAFÈ ROVIRA

1 de maig del 2011

L'Escolar A aconsegueix el PRIMER PUNT!!!

El primer punt va arribar ahir amb l'empat 2 a 2 contra el Canet!!! El partit a casa va ser molt emocionant. Les noies van lluitar molt contra un canet de nois i una sola noia. L'Escolar A va aconseguir el primer punt de la temporada. Gran èxit de partit amb l'afició i les noies molt contentes pel resultat.
L'Escolar B que va jugar abans de l'A va perdre per 0 a 7 contra la Llàntia de Mataró

Can Clos 1 - 1r Femení 3

Victòria treballada de les arenyenques aquest matí a Ripollet. El Can Clos ha baixat 4 jugadores del primer equip per jugar contra l'Arenys ja que si estava jugant la permanència. Bon joc de les arenyenques però que s'ha vist obstaculitzat per una bona defensa del Can Clos. El partit ha estat igualat fins al final encara que l'Arenys ha disposat de poques però més ocasions. 0 a 1 a la mitja part. El 2n de l'Arenys ha arribat de penal clar just després de l'empat del Can Clos. I el 3r i que donava la tranquil·litat ha arribat de doble penal a falta de 2 minuts. Bona victòria de l'Arenys en una pista que s'havia entravessat les dues últimes temporades. ATENCIÓ: Després d'aquesta victòria i la punxada del Sanfeliu a Santpedor les arenyenques poden aconseguir el Campionat i ascens a Divisió d'Honor si guanyen la setmana vinent a casa contra el Centelles.

2n Equip masculí 6 - Montcada 6

Final de partit boig el que va disputar el 2n equip amb el Montcada. L'Arenys va aconseguir posar-se per davant dues vegades després d'un resultat en contra d' 1 a 4 que semblava decidir el partit. Va remuntar i es va posar 5 a 4. A partir d'aquí intercanvi de joc de 5 i molts nervis d'ambdós equips que gairebé provoquen una picabaralla. El Montcada fa el 5è. 5 a 5. 6è de l'Arenys i un altre cop per davant. Però a l'últim minut el Montcada aconseguia l'empat. 6 a 6 final. Tot i l'empat encara queden molts punts en joc i l'equip ha de seguir lluitant per l'ascens.

El segon femení torna a guanyar i el Base femení també.

2n femení deprés del gol de l'Anna

Molt bona dinàmica del 2n equip femení que encadena la quarta victòria consecutiva. Ahir va guanyar a casa contra l'Empenta Associació Esportiva per un resultat de 4 a 0. Bona actitud de conjunt de les arenyenques que les projecta a la part alta de la classificació. 

El Base també va guanyar. 1 a 2 contra el Masnou Interdinàmic i es posa al capdavant de la classificació del Campionat de primavera!


Derrota del Juvenil masculí a casa contra el Vilassar de Mar. L'aleví també va perdre contra el Masnou

El juvenil va acusar la falta d'encert a porteria ahir a casa contra el Vilassar. Varen disposar de moltes opotunitats però la pilota no volia entrar. El Vilassar va aprofitar bé les contres i va anar sumant gols. El joc de 5 de l'Arenys no va ser suficient per remontar i el marcador es va quedar amb un 3 a 5.
L'aleví que va anar a jugar ahir a Masnou va rebre una contundent derrota. El Masnou Interdinàmic que va líder de la competició va guanyar per 13 a 1.