28 de setembre del 2011

Amistós d'ahir: 1r Femení (6) - Pony's FS (5)

Ahir dimarts el primer equip va jugar un altre amistós. L'últim abans de començar la lliga que comença aquest cap de setmana. L'Arenys però, li toca jugar contra el Gironella "B" i sembla ser que s'ha retirat però la federació encara no ho ha comunicat. L'amistós d'ahir va ser bastant igualat i el marcador així ho anava reflectint. L'Arenys va pagar errades a mitja pista a la primera part que li van costar tres gols. A mitja part el marcador era de 3 a 3. La segona va començar a bé per el Pony's que amb una bona combinació va fer el quart. Les d'arenys però van reaccionar fins posar-se 6 a 4. Als últims minuts però el Pony's encara faria patir l'Arenys amb un altre gol i alguna ocasió per empatar. Les arenyenques han donat bona sensació a la  pretemporada. En total han jugat sis partits, cinc contra equips de plata i un de primera.

25 de setembre del 2011

Amistosos femenins del cap de setmana:

1R FEMENÍ (9) – RUBÍ “B” (2)

Partit plàcid del primer equip femení contra el Rubí “B”. Després d’enfrontar-se a equips de plata, aquest cap de setmana van jugar contra un rival de 1ra Divisió (una categoria per sota). Les arenyenques van estar molt encertades en les arrencades de cada part. Dos gols als primers tres minuts de la primera part i tres gols als tres primers minuts de la segona van trencar els ànims de les de Rubí.

NAVÀS (0) – 2N FEMENÍ (0)

Partit sense gols a l’enfrontament del 2n equip. El Navàs que milita al grup 3 de 3a Divisió va aconseguir empatar contra el 2n equip recent ascendit a 2a Divisió. Queden partits però per anar treballant i agafant el ritme per a la nova categoria.

CADET-JUVENIL “A” (10) – MONTCADA (1)

Molt bon joc de les arenyenques durant tot el partit que els va permetre anar sumant gols fins a un total de 10. El Montcada és un dels equips que es trobaran aquest any a Divisió d’Honor.

CADET-JUVENIL “B” (5) – RUBÍ (3)

Bona victòria de les arenyenques contra el Rubí que jugarà a l’altre grup de la 1ra Divisió Cadet-juvenil.

BASE (5) – RUBÍ (4)

I el base també va guanyar al Rubí en el tercer enfrontament, Arenys Vs Rubí, del cap de setmana. Les Arenyenques es van acostumant a fer gols i a guanyar. El Rubí també serà un rival que es trobaran en la lliga de Divisió d’Honor Base.

Amistosos masculins d'aquesta setmana:

Sant Cugat (6) - 1r Masculí (7) : Ahir dissabte el primer equip va jugar el seu darrer partit de pretemporada també contra un equip del grup 2 de la seva mateixa categoria: Tercera Divisió Nacional, l'equip del Sant Cugat que l'any passat va baixar de categoria degut a la reestructuració d'enguany. Les millor sensacions de la passada setmana es van transformar finalment en victòria que de ben segur ens farà començar en confiança la 1a jornada de la lliga que comença la setmana vinent.
E.F.S. Palafolls (7) - 2n Masculí (1) : El nostre sènior B de 1ª Catalana no va tenir la mateixa sort  en el seu enfrontamnet contra un equip d'una categoria superior. Partit que va començar guanyant els arenyencs, però que van saber encarrilar els locals gràcies a la seva veterania i gran efectivitat que van portar el 5 a 1 a mitja part. Una segona part més disputada pels nostres no va transformar les ocasions en encert a porteria. És la seva 1a derrota de pre-temporada i encara tindran dues setmanes més de preparació, abans no comenci la lliga
F.S.Sagarra (4) - Juvenil (2) : Partit jugat aquest diumenge al matí a Santa Coloma de Gramanet, on els nostres juvenils s'enfrontaven a un rival de divisió d'honor. Un matx molt viu des del primer minut, on el rival exigia el millor dels nostres que es posaven per davant 0 a 2 a mitjans de la 1a part. Tot i així, les anades i vingudes i un penal molt discutit portaven el 3 a 2 a la mitja part. A la repressa el ritme de partit era exigent i després de fallar diverses ocasions clares i quan semblava que estava a prop l'empat ha arribat el gol local final. Encara queden 2 setmanes amb partits a casa per preparar l'inici de lliga.
Cadet (5) - EFS Montcada (4): -El cadet, va disputar ahir dissabte el seu 1r partit a casa contra un rival d'una de les ciutats del futbol sala, els quals no van posar les coses gens fàcils als nostres. Un partit on les ocasions es van simultaniejar i al final es van decantar per una victòria merescuda pels nostres que comencen la lliga la propera setmana a casa contra l'Argentona.
Infantil (3) - F.S.Sagarra (1) : Meritòria victòria del nostre Infantil, que disputava el seu primer partit de pre-temporada. La bona col·locació i lluita dels nostres, els van portar a certificar la victòria en els instants finals. Molt bones sensacions per afrontar l'inici de la lliga contra el Malgrat a casa aquesta propera setmana. Aprofitem per dir que seguim buscant algun reforç més per completar aquesta plantilla.
Aleví (6) - F.S.Sagarra (3): Bon resultat dels més petits que entren en competició federada. Les bones sensacions de la setmana passada també s'han reflexat en una victòria clara que de ben segur hagués pogut ser més àmplia si algunes rematades haguéssin acabat d'entrar.

18 de setembre del 2011

Resultats masculins del cap de setmana

Olympic Floresta (6) - 1r Masculí (3) : Ahir dissabte el primer equip va jugar el 4rt partit de pretemporada. contra un equip del grup 2 de la seva mateixa categoria: Tercera Divisió Nacional, l'equip de Sant Cugat que l'any passat havia quedat en 2ona posició del seu grup, igual que els nostres al grup 1. Millors sensacions dels nostres, que mica en mica van adaptant-se al sistema de joc que pretén el cos tècnic.

St. Iscle (1) - 2n Masculí (5) : Tercer partit de la pre-temporada del 1ª Catalana i victòria en la presentació del nou equip dels nostres veïns de Sant Iscle de Vallalta, que avui es presentava davant de la seva afició. Partit molt disputat davant d'un equip de recent creació i competirà en l'altra federació catalana. Una primera part molt renyida ha portat un 1 a 2 al marcador tot i el domini dels arenyencs. A la segona part el domini s'ha transformat en més efectivitat. Al final entrega de trofeus i refigeri per la germanor d'ambdós equips.

Lloret (7) - Juvenil (5) : Partit disputat contra un equip que aquesta temporada militarà a una categoria superior als nostres jugadors. Primera part on els nostres van entrar freds i de seguida es van trobar amb un 2 a 0 en contra. La segona part començava 5 a 2 en contra i només començar es situava 6 a 2. Tot i la bona reacció dels nostres a partir d'aquest revés, s'haurà de continuar treballant per assolir una millor concentració.

La Unión B (2) - Cadet (1): Bones sensacions en el primer partit del nostre cadet de recent creació, en una de les sempre dificils pistes de la capital del futbol sala català.

Terra negra (4) - Aleví (2) : Tot i tractar-se també d'una derrota, s'ha de destacar el bon joc mostrat per l'Arenys i la satisfacció del cos tècnic pel treball realitzat. Bona dinàmica doncs, en la posta punt de l'equip per aquesta temporada.

Resultats femenins del cap de setmana

1r Femení (4) - Vallirana (6) : Ahir dissabte el primer equip va jugar el 3r partit de pretemporada. 3r contra un plata. L'Arenys aconseguia posar-se per davant 3 a 1 amb un bon joc i aguantant la pressió del Vallirana. Quatre minuts de descontrol, a la segona part però, van capgirar el marcador. Al final victòria del Vallirana.

1r Femení (2) - Castelldefels (1) : Primera victòria de les Arenyenques aquesta pretemporada. Victòria treballada de les arenyenques que han jugat avui amb només dos canvis per assumptes de feina i lesions. Bon esforç físic que s'ha vist recompensat amb el resultat final. El Castelldefels, de plata, a jugat els últims deu minuts de 5 però no ha conseguit marcar tot i tenir alguna ocasió clara.

Castelldefels B (4) - Cadet A (2) :  Bon partit i amb ocasions però la falta d'encert de les arenyencques i el cansament físic a les acaballes es van notar. Als últims cinc minuts el castelldefels en va fer tres.

Cervelló (3) - Cadet B (2): El primer partit de pretemporada per les noies del Cadet-juvenil de primera divisió va ser igualat però al final el Cervelló va ser el que es va endur la victòria.

Les corts (0) - Base (3) : Després de la derrota de la setmana passada bona reacció de les noies del Base que han aconseguit guanyar en el seu segon partit de pretemporada.

12 de setembre del 2011

Amistosos Masculí: El 1r va perdre. El 2n i el Juvenil guanyen.

3ª NACIONAL (5) - C.F.S. Esparreguera (6). El 1r va disputar a casa el seu 2n partit de la pre-temporada contra un equip de l'altre grup de Tercera Nacional, les 3 baixes del locals van obligar a vestir de curt a l'entrenador per donar aire als seus jugadors. El plantejament defensiu dels arenyencs va crear moltes dificultats a un rival que venia amb molts efectius i podia anar fent rodar la banqueta.
1ª Divisió Catalana (4) - Sant Sadurní B (2). El 2n equip també va jugar contra un equip del altre grup de la seva mateixa categoria. En aquest cas la falta d'efectius va ser cosa dels visitants, tot i així els nostres van donar la talla i el resultat hagués sigut més ampli si s'haguéssin aprofitat millor les ocasions generades.
Olimpyc Floresta (1) - Juvenil 1ª (3). La pre-temporada també comença bé pel juvenil que tot i trobar-se en fase de proves i amb la lògica falta de ritme i compenetració va fer un partit molt seriós contra un equip renovat, però que jugarà aquest any a la Divisió d'Honor Catalana. Només ha començat, però hi ha bones sensacions.

11 de setembre del 2011

Amistosos femenins d'ahir: El 1r femení va perdre. El base també. I el 2n femení guanya el derbi.

Segon partit de pretemporada del 1r equip femení. Es va tornar a enfrontar a un equip de plata. Ahir contra la Penya Esplugues. Les arenyenques van perdre per 6 a 1. El partit es va desenvolupar més igualat del que va reflectir el resultat final. Les arenyenques van estar poc encertades en les ocasions que van tenir. La penya en canvi, amb unes jugadores rapidíssimes, va aprofitar molt bé els errors a mitja pista de les arenyenques i a la contra van fer els 6 gols.
El 2n femení va guanyar el derbi contra l'Arenys de Mar en l'amistós de pretemporada que van disputar ahir. El resultat va ser de 2 a 1. El partit però va acabar amb dues jugadores nostres lesionades.
El Base va perdre per 1 a 8. Es va notar que tot just acaben de començar a entrenar i han d'anar agafant el ritme. Bona actitud però de les jugadors que segur que quan comenci la temporada estaran a punt.

5 de setembre del 2011

Publicitat i patrocini d'equips 2011/2012 a preus baixíssims

Aquesta temporada obrim opcions de patrocini i publicitat al pavelló a preus molt baixos.

CARTELL AL PAVELLÓ + PUBLICITAT AL WEB = 180 €.

PATROCINAR EL PRIMER EQUIP MASCULÍ + PUBLICITAT AL WEB = 680 €.

PATROCINAR EL PRIMER EQUIP FEMENÍ + PUBLICITAT AL WEB = 480 €.

PATROCINAR UN DELS ALTRES EQUIPS + PUBLICITAT AL WEB = 280 €

I OFERTA DE REBAIXA DE 60€ A: CARTELL PAVELLÓ + PUBLICITAT AL WEB + PATROCINAR UN EQUIP

3 de setembre del 2011

2n Masculí (1) - Sant Pere de Vilamajor (0)

Victòria del segon equip masculí que comença bé i amb bones sensacions. El Sant Pere de Vilamajor era un rival de categoria superior. L’Arenys però no s’ha vist inferior i el partit ha estat molt igualat. S’ha decantat per la mínima a favor de l’Arenys de Munt. Bon inici de pretemporada pel 2n masculí que aquest any ha pujat de categoria en la reestructuració de l’estiu i gràcies quedar a les posicions de dalt la temporada passada.

1r Masculí (2) - Palafrugell (2)

Com en el partit del femení, el primer masculí també  ha practicat la defensa en el partit d’aquesta tarda. El partit s’ha desenvolupat amb escasses ocasions clares pels dos equips. S’ha arribat als últims minuts amb el 2 a 2 on hi ha hagut intercanvi de joc de 5 amb  ocasions que no s’han acabat de materialitzar. Empat final contra el Palafrugell en l’estreno de pretemporada.

1r Femení (2) - Les Corts (3)

El primer partit de la pretemporada que ha acabat amb derrota per les arenyenques (2 a 3). Després de que les Corts s’avancessin al marcador, de penal, les arenyenques han capgirat el marcador. A les acaballes del partit un doble penal ha servit a les Corts per empatar. I un golàs a l’escaire els hi ha donat el la victòria. Bon treball defensiu del dos equips i bona sensació per part de les arenyenques que s’han enfrontat a un equip de categoria superior (plata).