31 d’octubre del 2011

Masculins 29-30 d'octubre

Sènior "A" masculí: "Arriba la primera victòria en el derbi"
Arenys de Munt (5) - (0) Futsal Mataró
Partit important el que jugava el nostre 1r equip masculí, aquest dissabte a casa. El Mataró que tampoc havia aconseguit la victòria en aquest inici de campionat, no va posar les coses fàcils als nostres. Tot i que el resultat final pugui fer pensar en un partit còmode de l'Arenys de Munt, la realitat és que no es va decidir el partit fins al final i la base de la bona defensa i les bones aturades dels porters, van permetre que al materialitzar les ocasions, el resultat anés augmentant fins al 5 a 0 final.
Penal que va aturar l'Enric.

Sènior "B" masculí: "Primera derrota a la lliga"

Arenys de Munt (2) - (6) Canet-Estel-Vallseca
Dur revés al nostre segon equip, que s'enfrontava a un rival que també portava dos partits guanyats en el que portem de campionat. Els contraatacs visitants i la falta d'encert davant de porteria dels locals, va anar matant poc a poc les aspiracions de victòria a mesura que anaven passant els minuts. A toca tornar-se a aixecar i tornar a agafar el camí de la victòria en la propera jornada.

Juvenil masculí: "Primera victòria a casa"

Arenys de Munt (8) - (1) Futsal Mataró "B"
El juvenil va aconseguir la seva segona victòria seguida en la tercera jornada de lliga, en un derbi contra els mataronins del Futsal que portaven algun reforç del Juvenil A. Tot i que a la primera part es van avançar al marcador els visitants, la capacitat de reacció va ser prou bona com per a arribar amb un 3 a 1 a la mitja part. A la segona part, es va poder disfrutar de gols i finalment d'una còmode victòria dels Arenyencs.

Juvenil
Cadet: "Empat final contra un bon equip"

Arenys de Munt (2) - Club Atlètic Català (2)
Els nostres cadets s'enfrontaven a un dels equips capdavanters de la lliga, cosa que de seguida  van demostrar generant des de la primera meitat un munt d'ocasions a la porteria d'en Christian. La gran actuació del nostre porter els va permetre arribar al final del matx amb el 2 a 1 a favor, però un doblepenal xutat al darrer instant, va donar el merescut empat als visitants.

Aleví: "Victòria èpica"

Arenys de Munt (2) - Palamós (1)
Partit incòmode contra un Palamós que venia de guanyar de golejada en la jornada anterior. El partit es va posar de cara amb un gol d'en Lluc a pasada de l'Ian, però tot seguit es va veure clar que la victòria no seria fàcil. El Palamós amb bones individualitats va aconseguir empatar abans d'arribar al descans. A la segona part el partit estava molt obert i no va ser fins al final que l'Isaac aconseguia el gol de la victòria. Encara hi haurien nervis pel final amb un xut que va tocar als dos pals de la porteria local.
Aleví
L'infantil es va veure obligat a suspendre el partit i els escolars encara no han començat lliga

30 d’octubre del 2011

Femenins 29-30 d'octubre

2n Equip: "Per poc no aconsegueix el primer punt"
Arenys de Munt (1) - Montsant (2)
L'Arenys es va mostrar lleugerament superior al Montsant, però d'ocasions de gol clares no en va tenir gaires. El Monsant es va posar per davant amb dos gols. A les acaballes l'Arenys va escurçar distàncies i tot i tenir l'opció d'empatar amb una jugada de falta als últims segons, no va ser possible.

falta a favor del Montsant que va aturar la portera arenyenca
Cadet-Juvenil A: "Tercer partit, tercera victòria"
Escola Diana Isard (1) - Arenys de Munt (6)
A les d'Arenys els hi va costar arrencar ja que es va mantenir el 0 a 0 fins a punt d'acabar la primera part. Moment en que dues accions individuals van posar el 0 a 2. A la segona part el marcador va seguir sumant gols a favor de les d'Arenys i al final, les del Diana aconseguien fer-ne un. Les Arenyenques continuen amb el lideratge empatades amb el Futsal Mataró.

Cadet-Juvenil B: "Primer punt de la temporada!"
Llefia Badalona (3) - Arenys de Munt (3)
Les Arenyenques han aconseguit aquest matí arrencar un punt de la pista del Llefia. El punt ha arribat a la tercera jornada i ara ja esperem que segueixin la línia ascendent i en vagin sumant més. Les d'Arenys però han de cuidar la defensa ja que són l'equip més golejat.

Base: "Perden contra les terceres"
CN Caldes (5) - Arenys de Munt (1)
Difícil inici de lliga per a les arenyenques que s'han enfronat a dos forts de la lliga. El primer contra l'Esplugues i ahir contra el Caldes. Ahir, tot i avançar-se al marcador i aguantar per davant la primera part, no va ser possible arrencar punts de la pista del Caldes. A la segona van les de Caldes van aconseguir trobar el passadissos cap a la porteria de l'Arenys.

El 1r femení va descansar i les escolars encara no han començat lliga

23 d’octubre del 2011

Sort dispar en els partits MASCULINS del cap de setmana 22-23 Octubre

F.S. Garcia (Marfil B) 3 - 2 1r Equip: Partit disputat al vespre del dissabte a la "pista central" de Santa Coloma. El partit va començar amb una bona defensa de l'Arenys i en una pilota robada a mitja pista per en Panxo, inaguraven el marcador. A partir d'aqui, els locals van accelerar la circulació de pilota i van aconseguir entrar a la nostra defensa i capgiraren el partit abans de la mitja part (3-1). A la repressa, la millor defensa dels nostres va permetre escurçar diferències. Als darrers minuts i jugant de 5 van tenir ocasions ocasions per treure algun punt.

Barri Can Calet "B" 3 - 4 2n Equip Primer partit a fora del nostre 1a Divisió masculí que va patir serioses dificultats per acabar guanyant. El primer gol va arribar d'una falta directa xutada per en Marçal, els locals van aconseguir empatar en un contraatac i a menys d'un segon del final de la 1a part en Ferran posava el 1-2. La segona part va ser molt similar, en la que ells empataven i l'Arenys es tornava a posar pel davant. El darrer gol de 3 - 4 va sé obra d'en Miquel a falta d'uns 20 segons, tot i que encara en Toni ens hauria de salvar d'un xut als darrers segons per evitar així l'empat local i d'aquesta manera treure els 3 punts de Sant Fost de Campsentelles.

ACE Riudellots 1 - 2 JuvenilPartit jugat el dissabte al migdia a la sempre difícil pista del Riudellots. A la mitja part el resultat era de 0-0 amb diverses ocasions per ambdues bandes. A la repressa el Riudellots va aconseguir avançar-se en el marcador, però la insistència dels nostres en l'assetjament de la porteria contrària va tenir el seu fruit amb els gols d'en Xavi Moreno i l'Aitor a falta de poc pel final.

Palamós 3 - 4 Cadet: Partit molt intens per la lluita per no deixar escapar els llocs capdavanters de la classificació. Un gol al darrer instant, permet treure als Cadets 3 punts molt valuosos que els manté en la línia mantinguda al principi de temporada i afrontar amb optimisme el proper partit a casa contra el Català Atlètic, un dels equips que també ocupa els primers llocs de la lliga.

Iris Sol  6 - 5  InfantilPartit disputat el matí d'aquest diumenge a Badalona, en el que per fi l'Infantil comptava amb la majoria dels seus efectius, però que s'ha resolt per la mínima a favor de l'Iris. Esperem que la sort de perder els darrers 2 partits per la mínima es capgira la propera setmana a casa contra el Masnou a les 15:45h.

F.P.E. Mataró 5 - 0 AlevíPrimer partit de lliga del nostre aleví i derrota contudent contra un molt bon equip que comptava amb jugadors forts i molt habilidosos. El bon partit del nostre porter Carles, no ha pogut evitar que els de Mataró aconseguissin materialitzar algunes de les ocasions que han tingut. La propera setmana a casa ens visitarà el Palamós a les 10h i esperem poder treure'ns l'espina de la derrota d'aquesta setmana.

Aleví a la pista del F.P.E.Mataró

Les noies (22-23 d'octubre):

DH Catalana: Altafulla (0) - 1r femení (5)
Tot i que al principi de la primera part va costar una mica quan l'equip va començar a moure ràpid la pilota es varen veure molt bon joc que es va transformar en un 0 a 4 a mitja part. La segona va costar més i segurament es va notar el físic ja que les arenyenques només disponien de dos canvis. Cap al final va arribar un altre gol gràcies a no deixar de buscar-lo. Les arenyenques des descansen la setmana vinent ja que el Vilassar es va retirar.

2a Divisió: Canet (6) - 2n femení (2)
Les arenyenques tornen a perdre en el segon partit de lliga. Inici complicat a causa del dos rivals forts que de moment s'ha trobat.

DH cadet: Penya esplugues (0) - Cad-juv A (4)
Bon partit de les arenyenques que s'han enfrontat al sempre difícil penya esplugues. Les arenyenques s'han trobat amb un arbitratge complicat que les ha carregat de targetes inexplicables.

1a cadet: La Union (7) - Cad-juv B (5)
Mala primera part de les arenyenques que anaven al vestidor amb un parcial de 5 a 0. A la segona part bona reacció però la diferència al marcador era massa difícil de capgirar.

DH base: Penya esplugues (11) - Base (1)
Correctiu per les arenyenques que van tenir moltes dificultats per aturar l'embastida de la penya esplugues, que té unes jugadores molt hàbils i ràpides.

20 d’octubre del 2011

Èxit a la presentació del dissabte

El dissabte vam omplir el pavelló amb la presentació de tots els equips. Es van presentar els 8 equips masculins i els 7 femenins. Tenim les fotos al FACEBOOK

16 d’octubre del 2011

Resultats femenins d'aquest cap de setmana

1r femení (6) - Palau Solità i Plegamans (2)
Bona primera part del conjunt arenyenc que se'n va anar als vestidors a mitja part amb un parcial de 4 gols a 0. La segona part no va ser gaire brillant, i tot i fer dos gols més es varen cometre vàries errades que van permetre a les del Palau estrenar-se de gols a la lliga.

2n femení (0) – FPE Mataró (4)
Les de Mataró, un dels equips aspirants a la lliga, no van tenir les coses fàcils a la pista arenyenca. Les d’arenys van donar guerra i haguessin marxat al descans amb 0 a 0 si no hagués estat per una jugada desafortunada amb gol a pròpia porta. Primera part 0 a 1 i a la segona les mataronines en varen fer tres més. No ha estat un mal inici del tot tenint en compte el rival que tenien amb vàries jugadores que havien jugat a categories superiors.

Cadet A (5) – CET 10 (1)
Fins a mitja segona part el partit s’ha desenvolupat igualat al marcador. A la mitja part l’Arenys només guanyava 2 a 1. Una bonica jugada combinada, l’ha acabat definint des del segon pal l’aina fent el tercer. Llavors el partit s’ha trencat i de seguida han arribat el quart i el cinquè moment en que el CET 10 ha demanat temps mort per frenar el ritme de l’Arenys.

Castellterçol (5) - Cadet B (2)
El cadet B ha perdut en l’estreno de lliga de Primera divisió cadet-juvenil. Les arenyenques podien haver sumat més gols si vàries ocasions que van tenir no s’haguessin estavellat contra el pal.
Base (ha descansat)

Atlètic Català (3) - Aleví escolar (0)
I les petites han perdut l’amistós jugat aquest matí. El l’Atlètic també és un equip complert de noies. Cosa gens habitual aquestes edats on estan acostumades a jugar contra nois.

Resultats 15 d'Octubre (equips masculins)

1r Equip 3 - 3 ACER Riudellots: Després de la multitodinària presentació del futbol sala del nostre club, arribava un rival ben conegut a casa nostra, el Riudellots. El partit va començar força bé pels nostres i van aconseguir posar-se amb un parcial de 2 a 0 ja ben entrada la segona meitat, fet que feia pensar en la possible primera victòria de la temporada. Però el futbol sala té aquestes coses i malaugradament un gol del Riudellots els hi va donar ales per acabar remuntant el partit fins al 2 a 3. L'empat final va arribar als últims compassos, quan jugant amb porter-jugador, l'Enric va fer el gol amb un xut des de la mitja distància.

2n Equip 9 - 1 Iris sol B:  Molt bon inici de lliga del nostre Senior B que aquest any estrena categoria. Un resultat ampli que dona molta confiança i deixa molt bones sensaciones pel joc desplegat pel nostre equip.

Juvenil 4 - 5 Ripollet: Partit vibrant i de bon nivell el que es va poder veure aquest dissabte al migdia, en l'inici de lliga del nostre Juvenil masculí. El rival, un bon equip que l'any passat estava en categoria superior. A la mitja part, el resultat va ser de 1 a 1. A la reanudació el visitant va aconseguir aprofitar errors locals per posar-se 1 a 4. La remuntada fins al 4 a 4 no va ser suficient per l'Arenys, ja que el Ripollet va fer el 5è al darrer instant de partit.

Cadet 2 - 6 St.Joan Vilassar: Derrota contra un dels rivals forts de la categoria. Esperem que es refacin ràpidament per poder continuar en la bona dinàmica que s'havia iniciat aquesta temporada.

Infantil 2 - 3 Canet de Mar: Bon partit dels nostres, que a la mitja part guanyàven 1 a 0. L'equip contrari, majoritàriament de 2n any, segurament lluitarà pels llocs capdavanters de la lliga.

Aleví 3 - 5 Manent Santa Coloma: Darrer partit amistós jugat contra un rival de la capital del futbol sala, el qual milita a un altre grup de la mateixa categoria i també descansava. La setmana vinent comencen la lliga a fora.

13 d’octubre del 2011

Partits i Presentació d'equips aquest cap de setmana.

Diumenge:
- 11.45 - Atlètic Catalpa Vs Escolar femení (amistós)

DESCANSA:
El base femení

6 de les nostres a la 1ra convocatòria de la selecció Catalana!

La Paula, la Meritxell, la Mariona i la Ione del Base femení han estat convocades al primer entrenenament de la Selecció Catalana Sub-13.
I la Berta i la Cèlia del 1r Equip femení han estat convocades a la Sub-15.

9 d’octubre del 2011

El 1r femení s'estrena a Divisió d'Honor amb victòria!

CASTELLDEFELS "B" (3) - 1R FEMENÍ (6)

Bon inici de lliga aquest matí per les arenyenques. El match però no ha començat gaire bé per les d'Arenys que no trobava el joc. El Castelldefels ha estrenat el marcador. Poc a poc però, l'Arenys ha entrat al partit i capgirat el marcador abans de la mitja part (1-2). A la segona, un gol de falta des de la linia de l'àrea ha igualat el partit. L'Arenys ha seguit lluitant i ha conseguit fer el tercer i al cap de poc el quart. En aquest moment, a falta de 8 minuts, el Castelldefels ha començat a jugar de 5. La Vero ha marcat de porteria a porteria després d'una parada. Als instants finals un altre gol a banda i banda han posat el 3 a 6 definitiu. Gols: Laura (3), Cèlia (2), Vero (1). La setmana que ve a casa contra el Palau.

Resultats masculins del cap de setmana 8 i 9 Octubre

El 1R EQUIP masculí va va aconseguir esgarrapar un empat de la difícil pista de la UEFS Manlleu. El partit s'hagués pogut decantar per qualsevol dels dos costats ja que l'Arenys de Munt s'havia avançat 0 a 2 a la primera part, acabant anant al descans amb un 1 a 2. A la segona part, el Manlleu va aconseguir empatar a 2 i l'Arenys contrarrestava per posar-se 2 a 3. L'empat final dels locals arribava a falta de 9 minuts. Un final amb dues expulsions i on els àrbitres van ser més que protagonistes haguéssin pogut decantar el partit en qualsevol dels dos cantons. El proper dissabte s'espera la visita del Riudellots, just després de la presentació del club.

El 2N EQUIP va descansar per agafar forces per la lliga que comença la setmana vinent a casa contra l'Iris Sol.

El JUVENIL va jugar dissabte a casa un amistós contra la penya Esplugues de l'altre grup de 1a divisió amb el resultat final de 11 a 0. Bon joc mostrat pels locals que de seguida es van posar 4 a 0 al marcador. No sabem si va ser per la presència del nou delegat mediàtic, ja que els nostres van desplegar un gran joc, que esperem que mantinguin durant tot el campionat que comença la setmana vinent a casa contra el Ripollet.

El CADET va empatar a dos a Palafolls, després de capgirar un resultat advers de 2 a 0. Ja tenen 4 a punts i segueixen al capdavant de la classificació.

L'INFANTIL ha guanyat per 2 a 4 en el seu primer partit de lliga a la pista del Català Atlètic de Vilassar de Dalt. La bona defensa i actuació del porter els hi ha permés aprofitar les oportunitats.

L'ALEVÍ va dispustar un amistós a casa contra un bon rival, la Barceloneta. Un partit emocionant que no es va decidir fins als instants finals per un 4 a 2. La setmana vinent comença la lliga, però l'Arenys descansa.

Amistosos femenins 8 d'octubre:

CADET-JUVENIL DH (2) - PENYA ESPLUGUES (2)

El cadet empata a casa l'últim amistós que quedava. El partit va ser molt igualat. La setmana que ve ja comencen la lliga a casa contra el  C.E.T. 10, FS "A".

Arenyenques contentes després d'haver estirat.

BASE DH (1) - MASNOU INTERDINÀMIC (2)

Partit on es van veure detalls de qualitat i és que les jovenetes pugen fortes. El match va ser igualat. El masnou va posar el 0 a 2 al marcador i a les acaballes l'Arenys va aconseguir escurçar la diferència i fins i tot va tenir l'ocasió d'empatar.

Sacada de córner a favor del Masnou.

7 d’octubre del 2011

LA SETMANA VINENT PRESENTACIÓ

Dissabte dia 15 d'octubre a les 5 de la tarda tindrà lloc la presentació dels 15 equips de futbol sala que tenim enguany. La presentació es farà entre els partits dels dos primers equips (masculí i femení). Us hi esperem a tots!!!

6 d’octubre del 2011

fitxatge mediàtic

Polític mediàtic del poble ha fitxat pel futbol sala per practicar política participativa. Estarà fent tasques de delegat amb el Juvenil masculí.

3 d’octubre del 2011

Masculins el cap de setmana 1-2 Octubre

El 1R EQUIP masculí va començar la lliga aquest cap de setmana a casa amb una derrota per la mínima contra el Lloret per 2 a 3. Al final hi va haver ocasions per la igualada, però no va ser possible. Aquest proper dissabte a la tarda visitaran la pista del Manlleu.

El 2N EQUIP va jugar un amistós contra el Ràcing Mataró de 2a amb el resultat de 4 a 5 pels nostres.

El JUVENIL va jugar dissabte a casa un amistós contra el Sant Andreu Sagrera de l'altre grup de 1a divisió amb el resultat final de 8 a 3.

El CADET va començar amb bon peu el campionat de lliga a casa amb una clara victòria per 6 a 2 contra el Malgrat.

L'INFANTIL no va jugar el seu 1r partit de lliga per suspensió sol·licitada per l'Argentona i l'ALEVÍ va descansar.

2 d’octubre del 2011

Femenins del cap de setmana:

El 1R EQUIP femení començava lliga aquesta setmana però no ha jugat ja que el Gironella B s'ha retirat.

El 2N EQUIP va jugar ahir a casa un amistós contra el Pony's. El resultat va ser de 1 a 4.

2n femení
El CADET A també va jugar contra el Pony's a casa un amistós. Les arenyenques van guanyar 2 a 1.

El CADET B també va jugar a casa i també contra el Pony's un amistós. El resultat va ser 2 a 0.

I el BASE que jugava contra el Vallirana va empatar a 0 gols.

1 d’octubre del 2011

Comencen LES LLIGUES!!!

Aquest cap de setmana inicien la seva competició alguns dels nostres equips:

11:00h - Cadet A Masculí vs Malgrat
17:15h - Senior A Masculí (3a Nacional) vs Lloret

També comença la seva competició el Senior A femení, però aquesta setmana no té partit al haver-se d'enfrontar al Gironella B que s'ha retirat definitivament. També es dóna el tret de sortida a la competició de l'Infantil masculí, que ha ajornat el partit per sol·licitud expressa de l'equip contrari.
La resta d'equips segueixen preparant-se amb partits amistosos, ja que la majoria de competicions federades comencen la seva lliga el cap de setmana del 15 i 16 d'Octubre.