28 de novembre del 2011

Femenins 26-27 de novembre:

1r Equip: "Torna a guanyar després de dues punxades"
Arenys de Munt (7) - Cervera (1)
Els dos equips amb baixes han disputat un partit que a mitja setmana no estava segur que es jugués. Els gols han anat arribant i l'Arenys no ha patit. Cap al final s'ha escalfat una mica el matx gràcies a l’àrbitre que ha estat poc encertat en ambdós costats. Gols: Queralt (4), Núria (2) i Cèlia (1).


2n Equip: “Àrbitre, posa ordre sisplau!"
Arenys de Munt (0) – Manlleu Unió Esportiva (2)
Espectacle lamentable el que va oferir una de les noies del Manlleu. Els dos equips van fer un bon partit de molta lluita i igualat. Llàstima que una de les jugadores del Manlleu es reia de les jugadores arenyenques i va estar mig minut celebrant el segon gol provocant a les jugadores i a l’afició. Va traspassar la línia de l’esportivitat i l’àrbitre ho va permetre. I per mala sort, l’Esther es va lesionar i la tindrem unes setmanes de baixa. Però per sort els serveis d'emergència estaven a punt i la van portar a l'Hospital.


Cadet A: “Seguint la ratxa”
Montcada (1) – Arenys de Munt (7)
Les arenyenques segueixen la ratxa de victòries i ja en porten 7 de 7. A més aquesta setmana l’Esplugues i el Mataró han punxat i ja tenen les segones a 8 punts de distància.

Cadet B: “De baix a dalt en tres setmanes!”
Jesús Maria (3) – Arenys de Munt (5)
Tercera victòria consecutiva i bona ratxa que ha permès a les arenyenques passar d’estar a la zona baixa a la zona capdavantera. Que continuï aquest ritme!

Base: “Primera victòria!”
Castellgalí (0) – Arenys de Munt (8)
Gran victòria la aconseguida aquest matí a Castellgalí. Després de les primeres jornades que no havien sumat cap punt ha arribat, per fi, un premi al treball que estaven fent les arenyenques. Ara surten de la cua i a escalar posicions!

Escolar: “Tornen a sumar!”
Arenys de Munt (2) - Ràpid Santa Coloma (2)
L'escolar ho està fent molt bé. Cada setmana s'enfronten a noies més grans i ells com si res. Ahir van aconseguir un empat contra el Ràpid. Vinga a sumar punts!

Masculins 26-27 de novembre:

Sènior "A" masculí: "Tornen a escapar-se 3 punts del municipal"
Arenys de Munt (4) - (7) FS Pineda de Mar
Un dels partits més esperats de la temporada per l’alt greu de coneixement dels dos equips i pel duel a les banquetes, es va decidir a favor del nostre veïns de Pineda. Tot i l’avantatge aconseguit de 2 a 1 a la primera part, l’empat va ser un cop dur pels nostres que tot seguit van saber aprofitar els visitants. A la segona part, els nervis es van apoderar del d’Arenys, però tot i així es van aconseguir posar 4 a 5 al lluminós. Al final el Pineda va saber sentenciar.



Sènior "B" masculí: "Derrota contra un rival de la part alta"
Arenys de Munt (1) - (3) Casp A.E. “B” 
Segona derrota a casa del segon equip masculí, que no està tinguent la mateixa sort al municipal que a domicili. Tot i tenir opcions fins al final i xutar tres dobles-penals, no va ser suficient per aconseguir batre un equip que tenia un bon plantajament defensiu, difícil de batre.



Juvenil masculí: "Victòria per encapçalar la classificació per golaverage"
Arenys de Munt (9) - (1) U.E. Mollet
El juvenil rebia la visita d’un dels rivals que havia aconseguit bons resultats contra equips capdavanters de la classificació, cosa que probablement els va fer sortir més concentrats i encarrilar ràpidament la victòria. A la mitja part el resultat era de 6 a 0. A la repressa, dos gols seguits dels nostres van encarrilar definitivament el matx. El tram final va ser un cúmul de desproposits ja que el partit estava sentenciat. Ara mateix estan al capdavant de la classificació per golaverage, ja que hi ha 4 o 5 equips amb 18 punts igual que els nostres.

Cadet: "Remuntada final per retrobar-se amb la victòria" 
Arenys de Munt (6) - (5) FS Blanesport 83  
Va anar bé el descans als cadets, que van poder retrobar-se amb la victòria després d’uns partits on no havien estat encertats. Tot i així, certament el Blanes va saber plantar cara i va remuntar el partit i va estar a punt d’endur-se la victòria que l’Arenys va saber esmenar poc abans del xiulet final del partit.

Infantil: "La primera part ens passa factura" 

Arenys de Munt (2) - (7) St. Joan de Vilassar 
Els infantils sortien animats per les dues victòries de la setmana anterior, però el sant Joan de Vilassar els hi va recordar de seguida que les victòries s’han de treballar cada setmana. A la mitja part anaven perdent 1 a 6. A la segona part, tot i arriscar jugant de 5, van fer un parcial de 1 a 1 que no podia esmenar el poc encert de la primera part.



Aleví: "Segona victòria consecutiva" 
Arenys de Munt (6) - (2) Atlètic Premià 
Els alevins aconsegueixen la segona victòria consecutiva, encoratjats pel bon partit de la setmana anterior. Sembla que han agafat la bona dinàmica per poder sumar més assiduament.

Escolar: "Van plantar cara a un rival de més edat" 
Arenys de Munt (3) - (7) Vilalba
El Benjamí escolar es va trobar a davant un equip físicament més fort i d’edat superior, tot i així van plantar cara i van ser capaços de marcar 3 gols. Aquesta setmana jugarant el derbi atrassat a camp del Sinera i també rebrant el diumenge a casa el mateix equip d’Arenys de Mar.

Escoleta: "Ple al municipal, pel vibrant partit jugat pels més menuts" 
Arenys de Munt (4) - (4) Atlètic Català
Gran festa la que es va viure aquest diumenge al pavelló municipal d’Arenys de Munt. Les nostres promeses de 5 i 6 anys van donar mostres de que tenim uns bons anys de futbol sala per davant. Aquest divendres, jugaran el seu segon partit contra l’escoleta del col·legi st.Martí.


25 de novembre del 2011

Aquest diumenge, l'escoleta masculina!

Aquest diumenge a les 10.00 al pavelló, l'escoleta masculina jugarà un amistós contra l'Altètic Català. Els místers els estan preparant per a la temporada que ve jugar a la lliga escolar. Aquest cap de setmana però, els podrem veure en acció. L'espectacle està garantitzat!

24 de novembre del 2011

Partits del cap de setmana:

A CASA:
Dissabte:
- 09.00 - Femení Escolar Vs Ràpid Santa Coloma
- 10.00 - Aleví masculí Vs Atlètic Premià
- 11.00 - Cadet Masculí Vs Blanesport 83
- 12.15 - Juvenil masculí Vs Unió FS Mollet
- 13.45 - Masculí Escolar Vs Vilalba
- 15.30 - Infantil masculí Vs Sant Joan de Vilassar
- 17.15 - 1R EQUIP MASCULÍ Vs PINEDA DE MAR
- 18.45 - 2n equip femení Vs Manlleu Unió Esportiva
- 19.45 - 2n equip masculí Vs Casp AE
Diumenge:
- 10.00 - Escoleta Masculí Vs Atlètic Catala (amistós)
- 12.00 - 1R EQUIP FEMENÍ Vs CERVERA-SEGARRA

A FORA:
Dissabte:
- 13.15 - Jesus Maria Vs Cadet femení B
- 15.00 - Montcada Vs Cadet femení A
Diumenge:
- 11.00 - Castellgalí Vs Femení Base

22 de novembre del 2011

Recomanem

En Gerard Artigas, actualment jugador del primer equip masculí, està començant un blog anomenat "la pissarra" dedicat al futbol sala i a l'esport en general. I trobareu informació interessant i esperem que tingui continuitat. Disposareu de l'enllaç a la secció Enllaços del nostre blog.


I també us enllaçem una entrevista a l'Enric Sagristà que li van fer a la web Catsala.

20 de novembre del 2011

Masculins 19-20 de Novembre

Sènior "A" masculí: "Derrota a la pista del líder"
Montcada (7) - (2) Arenys de Munt
Desplaçament complicat el que tenia aquest cap de setmana al nostre 1r equip masculí al pavelló Miquel Poblet de Montcada, amb un dels ferms candidats a guanyar la lliga. A la primera part els nostres ja no van tenir masses opcions ja que van anar amb un 4 a 0 al descans. Tot i plantar més cara a la segona part, no van poder entrar al partit. Ara toca centrar-se en el proper rival que visitarà el nostre municipal: el Pineda de Mar, esperem viure un gran ambient el proper dissabte al nou pavelló en un derbi que promet.


Sènior "B" masculí: "3 punts més per seguir a dalt"
CFS Premià de Dalt "B" (1) - (5) Arenys de Munt 
El segon equip masculí va saber superar un partit incòmode a la pista d'un rival que no havia aconseguit guanyar la temporada anterior. Tot i el resultat final, a la mitja part s'arribava amb un 1 a 2 al marcador i sense tenir masses ocasions per cap dels dos equips. Al final de la segona part va ser quan es va trencar el partit en favor dels arenyencs.

Juvenil masculí: "5ena victòria consecutiva"
CFS Premià de Dalt (3) - (5) Arenys de Munt
Una altra victòria del Juvenil, aquest cop a la pista d'un Premià que va afrontar el partit dominant la pilota i veient com als nostres els hi costava molt tenir la pilota als peus ja que els hi relliscava molt la pista. El primer gol va venir per part dels locals i durant la primera part l'Arenys va anar a remolc fins aconseguir el 2 a 2 poc abans del descans. A la segona part l'Arenys es va aconseguir avançar per 1r cop i tot i que el Premià va emptar, l'Arenys va aconseguir els dos darrers gols del matx.

Cadet: Jornada de descans.

Infantil: "Doble victòria!!" 
Atlètic Premià (4) - (8)  Arenys de Munt  
Als infantils ja els hi tocava guanyar, ja que els resultats ajustats que anaven tinguent feien presagiar que algun dia la sort els hi havia d'afavorir. El dissabte a la tarda a Premià de Mar es van poder treure l'espina en un partit amb molts gols.

Arenys de Munt (3) - (1) Masnou Interdinamic 
Els infantils també han jugat aquest diumenge per tal de recuperar un partit que tenien pendent de jugar perquè s'havia suspés. Seguint amb la ratxa del dia anterior, tot i que s'ha vist un partit molt menys intens i així ho reflexa el marcador. Esperem que continuin sumant victòries.

Aleví: "Gran victòria contra el líder" 
Arenys de Munt (5) - (4) Racing Pineda FS 
Els alevins rebien aquest diumenge la visita del líder de la seva categoria, que fins al dia d'avui comptava amb uns registres molt bons. El partit ha començat molt bé i s'han posat 2 a 0 al marcador, però el rival comptava amb grans individualitats que han capgirat el marcador fins al 2 a 4. Poc abans del descans l'Arenys aconseguia escurçar distàncies. A la repressa, el Pineda ha aconseguit dominar el partit i la nostra porteria ha estat assetjada pel rival, però gràcies al porter Carles i a la gran defensa no han pogut marcar. Tot i així, ha arribat el gol d'en Lluc amb una gran jugada de l'equip que posava el 4 a 4 i l'emoció fins al final, que quan semblava que el Pineda acabaria marcant en una contra ha tornat a sentenciar en Lluc amb el 5 a 4 a poc pel final.



Escolar: "Derrota a falta de 10 segons" 
FS Sant Cebrià (4) - (3) Arenys de Munt
El Benjamí escolar va estar molt a prop de la victòria en la seva vista al Sant Cebrià de Vallalta. Un partit molt igualat que a 10 segons abans del final estava empatat a 3 i el Sant Cebrià va aconseguir capgirar. Veient que la evolució dels resultats és favorable, esperem que aviat arribarà la victòria dels més petits.

Femenins 19-20 de novembre:

1r Equip: "Les d'Arenys no se'n surten a la Bombonera del Sanfeliu"
Sanfeliu (3) - Arenys de Munt (1)
Primera derrota pel primer equip femení. El Sanfeliu va plantar un mur i les d'Arenys van tenir la pilota però els hi va faltar frescura a partir de tres quarts de pista. El partit va començar malament per l'Arenys amb una pèrdua de pilota a mitja pista que va aprofitar el Sanfeliu per fer gol de contra. Just abans de mitja part aconseguia empatar amb gol de la Cèlia. La segona part també va començar de seguida amb gol del Sanfeliu amb una jugada de pivot. El Sanfeliu seguia tancat a darrera i l'Arenys es va posar de 5. Tot i tenir-ne vàries de clares no va saber definir. En una contra de 5 va arribar el tercer del Sanfeliu que tancaria el marcador. Abans d'acabar, un penal a favor de l'Arenys també l'aturaria la portera.

2n Equip:  "Inesperada golejada"
Piera (9) - Arenys de Munt (1)
Aquest matí el segon equip ha rebut una inesperada golejada ja que el rival estava empatat de punts amb l'Arenys i tot feia preveure un partit igualat i fins i tot que l'Arenys pogués sumar la primera victòria. Però no ha estat així. Les del Piera han aconseguit els tres punts.

Cadet A: "Consolida el lideratge"
Arenys de Munt (5) - Futsal Mataró (2)
Les arenyenques han aconseguit una treballada victòria aquest matí contra les de Mataró que estaven segones. Amb aquesta victòria l'Arenys aconsegueix allunyar-se a la classificació amb 6 punts d'avantatge.


Cadet B i Base han descansat.

Escolar: "Segona derrota"
Ramón Turró i Darder (5) - Arenys de Munt (0)
Les d'Arenys no varen poder ahir contra les noies del Ramón. Tot i provar-ho les d'arenys no van aconseguir fer cap gol mentre que el Ramón si que n'anava sumant.

18 de novembre del 2011

Partits del cap de setmana

A CASA:
Diumenge:
- 11.00 - Masculí Aleví Vs Ràcing Pineda
- 12.00 - Femení Cadet A Vs Futsal Mataró
- 13.00 - Masculí Infantil Vs Masnou interdinàmic

A FORA:
Dissabte:
- ??.?? - Ramón Turró i Darder Vs Femení Escolar
- 12.15 - Premià de Dalt Vs Masculí juvenil
- 14.00 - FS Sant Cebrià Vs Masculí Escolar
- 16.00 - Atlètic Premià A Vs Masculí Infantil
- 15.40 - Premià de Dalt Vs Masculí 2n equip
- 18.00 - MONTCADA Vs 1R EQUIP MASCULÍ
- 19.45 - AECS L'HOSPITALET Vs 1R EQUIP FEMENÍ 
Diumenge:
- 12.00 - Piera Vs Femení 2n equip

Descansen el Femení Base, el Cadet B femení i el Cadet masculí.

14 de novembre del 2011

Femenins 12-13 de novembre:

1r Equip: "Intens partit i repartiment final de punts"
Arenys de Munt (2) - Escola Pia (2)
Intens partit entre els dos primers classificats de la Divisió d'Honor Catalana i que havien guanyat tots els partits fins ara. L'Arenys de Munt va començar fort disposant d'ocasions clares però la portera de l'Escola Pia va fer unes grans aturades. El joc va ser actiu i els dos equips donaven tot el que tenien. Abans de la mitja part l'Escola Pia s'avançava al marcador. Al començament de la segona les d'Arenys van igualar el partit amb un gol de la Berta. La cosa estava molt igualada i no estava clar cap on es decantaria la balança. L'Escola va tornar a marcar però ràpidament la Laura va fer l'empat. El tram final va ser un repartiment d'ocasions que farien patir ambdós equips. Al final resultat just amb el repartiment de punts.

2n Equip: "No arriben els punts..."
Arenys de Munt (1) - Alzina Associació (3)
El partit va aguantar el 0 a 0 al marcador fins a la mitja part. A la segona part, quan l'Arenys estava jugant millor, un gol de falta que va passar pel mig de la barrera va avançar el marcador per l'Alzina. Al cap de poc un altre gol posava el 0 a 2. La Cris va fer llavors un gol que donava ales a l'Arenys però una altra falta amb jugada de l'Alzina va posar el definitiu 1 a 3.

Cadet A: "Sumant victòries"
Cervelló (0) - Arenys de Munt (2)
El cadet A segueix sumant victòries i consolidant el liderat de la DH cadet juvenil. Ahir contra el Cervelló, un rival de mitja taula. L'Arenys disposava de poques jugadores i a més l'àrbit no en va deixar jugar una per portar un pírcing. Tot i així es va imposar i endur els punts.

Cadet B: "Segona victòria consecutiva!"
Irisol Casagemes (0) - Arenys de Munt (3)
Després del difícil inici de lliga ara han trobat el ritme. Victòria de la setmana passada i aquesta també han tornat a guanyar i amb un bon resultat a la complicada pista de l'Irisol. A pujar posicions a la taula.

Base: "Derrota contundent"
Masnou interdinàmic (11) - Arenys de Munt (2)
La cosa no va anar bé per les noies del base que se'n van endur una carretada de gols cap a casa. Tot i que està costant aquest inici l'important és mantenir la confiança que els bons resultats arribaran!

Escolar: "Perd per la mínima a casa"
Arenys de Munt (0) - Can Massuet (1)
Carai com tiren aquestes arenyenques! Tot i perdre, les d'Arenys estan demostrant que pugen fortes. Les de Can Massuet eren tres anys més grans i les van tenir contra les cordes. Al final però la balança es va decantar per les de fora.

Masculins 12-13 de novembre:

Sènior "A" masculí: "3 punts importants"
Arenys de Munt (4) - (3) CFS Premià de Dalt
El nostre Senior A masculí jugava contra un recent ascendit a la categoria, tot i ja ser un vell conegut, els quals es presentaven a la nostra pista amb els mateixos punts que nosaltres. En un partit en el que a la segona part es va tornar "boig" amb diverses targetes i expulsions seguides que van provocar que es jugués una estona un 3 contra 2 de jugadors de pista. Al final tot i patint, són 3 punts importants per escalar posicions i visitar el líder Montcada aquesta setmana, sense tantes necessitats urgents de punts.
3a Divisió Senior A vs CFS Premià de Dalt
Sènior "B" masculí: "El derbi no es decanta fins al final"
Arenys de Munt (5) - (2) Racing Pineda FS
El segon equip va saber patir aquesta setmana, ja que el partit plantejat a darrera pel Pineda va provocar que els nostres es trobéssin amb moltes dificultats per entrar a la seva defensa. Els visitants van saber aprofitar una de les poques errades del local i es marxava al descans amb 0 a 1 al marcador. A la 2a part es va poder remuntar el partit, però van tornar a empatar el Pineda en una jugada de còrner. Al final els visitants van arriscar jugant de 5 i dues pilotes robades per en Ferran i un contraatac d'en Miquel van posar el resultat final al lluminós.

Juvenil masculí: "Remuntada final"
Arenys de Munt (5) - (2) FS Sagarra B
El juvenil va estar a punt de deixar escapar 3 punts al municipal en un partit semblant al del Senior B masculí, en el que tot i que els locals van portar el pes del partit els hi va costar molt entrar en la defensa rival i tot i que van marxar amb 1 a 0 al marcador a la 1a part, a la segona els de Sta.Coloma van capgirar el marcador. No va ser doncs, fins als instants finals que es va aconseguir l'empat i al final 3 dobles penals a favor per faltes rivals, van acabar de capgirar el marcador per seguir sumant 3 punts per estar a la part alta de la classificació.
Doble penal que posava el 3 a 2

Cadet: "Ens capgiren el partit en un instant" 
Arenys de Munt (1) - (4) Pineda de Mar FS 
El Cadet va fer una bona primera part contra un Pineda que venia avalat per estar a la zona alta de la classificació. Una bona primera part dels nostres els deixava per davant al marcador. No va ser fins ben entrada a la 2a part quan en un moment de desconcert els visitant van aconseguir els 4 gols de forma consecutiva.
Cadet contra el Racing Pineda
Infantil: "Tornen a estar a prop de la victòria" 
Arenys de Munt (2) - (4) ACE Riudellots 
Els infantils tot i que van començar molt bé, no estan tinguent sort en els partits, ja que les derrotes com la d'aquesta setmana estan siguent per un màxim de 2 gols de diferència. Esperem que segueixin treballant perquè quan les coses es fan bé els resultats acaben arribant i podria ser aquesta setmana a casa de l'Atlètic Premià, però no cal obsessionar-se que els resultats positius arribarant.

Aleví: Partit suspés que es jugarà aquesta setmana a casa el diumenge a les 11h contra el Racing Pineda.

Escolar: "Millor 3a i 4a part dels nostres" 
Arenys de Munt (3) - (6) ACE Riudellots
El Benjamí escolar de l'Arenys de Munt rebia la visita del Riudellots aquest dissabte. Llàtima que el partit comencés malament pels nostres com la setmana anterior, ja que van tornar a anar de menys a més per acabar guanyant els parcials de la 3a part i la 4a part a on no hi va haver gols. A seguir progressant.
Escolars

10 de novembre del 2011

Partits d'aquest cap de setmana:

A CASA:
Dissabte:
- 09.00 - Escolar femení Vs Can Massuet
- 10.00 - Infantil masculí Vs Riudellots
- 11.00 - Cadet masculí Vs Pineda de Mar
- 12.15 - Juvenil masculí Vs Sagarra
- 13.30 - Escolar masculí Vs Riudellots
- 15.30 - 1R FEMENÍ (3r) Vs ESCOLA PIA (1r) contra les líders!!!
- 17.15 - 1R MASCULÍ Vs PREMIÀ DE DALT
- 18.45 - 2n femení Vs Alzina Associació
- 19.45 - 2n masculí Vs Ràcing Pineda

A FORA:
Dissabte:
- 12.30 - Cervelló Vs Cadet A femení
- 14.00 - Masnou interdinàmic Vs Base femení
- 18.00 - Irisol Casagemes Vs Cadet B femení

7 de novembre del 2011

Resultats masculins 5-6 de Novembre

Sènior "A" masculí: "Derrota sense paliatius"
FS Ripollet (8) - (0) Arenys de Munt
El nostre primer equip masculí no va poder continuar amb la dinàmica de victòries iniciada la jornada interior. Una pista complicada com és la del Ripollet, que venia de dues derrotes consecutives i es volia reafirmar davant la seva afició ho va impedir. L’equip local va saber trencar la defensa de l’Arenys i els nostres no van saber reaccionar. Ara cal oblidar-ho lo més aviat possible ja que aquesta setmana ens visità el Premià de Dalt, en un partit important per fer oblidar el mar sabor de boca aquesta setmana.

Sènior "B" masculí: "Victòria treballada per continuar estant a dalt"
Montcada  (4) - (8) Arenys de Munt
El segon equip visitava una pista coneguda de l’any anterior. Un equip que també s’ha vist reforçat aquest aany i que portava tres victòries de tres en el que va de lliga. La primera part tot i tenir una fase d’encert visitant va estar dominada per l’equip local tot i que a la mitja part el marcador era de 2 a 3. A la segona part el partit es va igualar en les possesions i els nostres van saber aprofitar les ocasions per acabar amb una còmode victòria que no es va decidir fins al final.

Juvenil masculí: "Segueixen sumant"
Vilassar de Mar (3) - (7) Arenys de Munt
El juvenil va aconseguir la seva segona victòria a fora i ja és la tercera en 4 jornades. L’inici de partit va ser millor que en els darrers partits i van aconseguir posar-se per davant en el marcador. Tot i així, el partit no va ser senzill i a la mitja part s’arribava amb un 2 a 4 aconseguit poc abans del xiulet pels visitants. A la segona part, també va caracteritzar-se per un bon inici del nostre juvenil i la diferència es va ampliar fins al resultat final.

Cadet: "Derrota contundent" 
Racing Pineda (7) - (0) Arenys de Munt 
Tal i com li va passar al 1r equip el dissabte, el nostre Cadet va veure’s sorprés per un bon Racing Pineda que no va donar opcions als nostres. Esperem que aquest resultat no els afecti en la dinàmica que havien portat fins ara, sobretot contra equips del capdavant de la classificació i aquesta setmana contra el Pineda de Mar FS demostrin que ha estat un mal dia.

 
Infantil: "Una altra derrota per la mínima" 
Palamós (3) - (2) Arenys de Munt 
Els infantils tornen a perdre per un gol i ja va tres jornades seguides que per poc no aconsegueixen sumar. Esperem que aquesta setmana contra el Riudellots siguin capaços d’assolir l’objectiu de seguir sumant com al principi.

Aleví: "Derrota en una pista complicada" 
Òrrius (7) - (4) Arenys de Munt 
Partit disputat en una pista poc practicable per la pluja del dia anterior. Tot i així, els nostres van ser capaços de trenar una bona primera part en la que marxaven amb 2 a 3 al marcador. En la segona part, el bon contratac local i els errors defensius dels nostres van permetre capgirar el marcador per un dels equips que segur que estarà a dalt a final de lliga.

Escolar: "Derrota que va anar de menys a més" 
Arenys de Munt (1) - (6) CUFS Lloret
Primer partit del nostre benjamí escolar masculí que va començar malament i va permetre arribar a la mitja part amb un 0 a 5 en contra, però que a la segona part van lliutar-lo i van aconseguir un marcador parcial de 1 a 1. El proper dissabte a casa contra el Riudellots.

6 de novembre del 2011

Femenins 5-6 de Novembre:

1r Equip: "Guanya pels pèls a la dificultosa pista del Bellsport"
Hospitalet Bellsport (2) - Arenys de Munt (3)
L'Arenys va patir igual que l'any passat per guanyar en aquesta pista. El partit no va començar bé per les renyenques que van encaixar un gol en la primera ocasió del Bellsport. Bona reacció però i de seguida en varen fer dos. Al minut 5, el marcador era de 1 a 2 i a partir d'aquí el partit es va adormir fins a mitja part. A la segona els dos equips van donar més de si. El Bellsport de seguida va fer el segon i empatava el partit. De falta va arribar el tercer de l'Arenys i seguidament es varen disposar de fins a 6 ocasions clares per posar distància al marcador però no van entrar. Els últims minuts va tocar patir. El Bellsport va tenir l'ocasió d'empatar jugant de 5 amb un xut a boca de canó però la Vero va posar unes mans per salvar l'equip. Gols: Berta, Montse i Núria.

2n Equip: "Derrota contundent "
Marfil Santa Coloma (9) - Arenys de Munt (0)
Aquesta tarda el segon equip ha sofert una contundent derrota a Santa Coloma. I és que això de jugar un diumenge a la tarda no va bé. El fet és que el Marfil són un gran equip aspirant al títol de lliga i les arenyenques han tingut moltes dificultats per aturar l'ofensiva del Marfil.

Cadet A: "Important victòria de les arenyenques"
Arenys de Munt (3) - Martorelles (1)
Les arenyenques han guanyat avui contra un dels rivals forts de la lliga. Les d'Arenys s'han posat per davant del marcador amb gol de la Queralt però el Martorelles al cap de poc ha empatat. D'una brillant jugada combinativa ha arribat el segon finaltitzat al segon pal per l'Aina. El tercer la fet la Berta d'un fort xut exterior. Amb el 3 a 1 s'ha arribat a mitja part i a la segona no s'ha mogut més.


Cadet B: "Primera victòria!"
Arenys de Munt (2) - Palau Solità i Plegamans (0)
A la quarta jornada les arenyenques van aconseguir la primera victòria de la lliga ahir a casa contra les del Palau. Amb aquests tres punts l'Arenys surt de la zona baixa i ja es situa a mitja taula. La setmana que ve contra l'Irisol que està empatats de punts.
 Base: "Per poc no aconsegueix el primer punt"
Arenys de Munt (1) - Llinars (2)
Està costant aquest inici de lliga però cada vegada estan més aprop els bons resultats. Després de perdre de deu gols el primer partit, de quatre el segon i d'un ahir la truita està a punt de canviar i segur que els bons resultats arribaran per les arenyenques del base.

Escolar: "Rierada de gols en el derbi inicial de lliga escolar femenina"
Arenys de Mar (3) - Arenys de Munt (8)
Les arenyenques de Munt no podrien haver començat millor la lliga. Varen golejar en el derbi contra l'Arenys de Mar, un equip de nova creació. Les de Munt varen notar a favor l'any de rodatge que ja porten. Aquest any gràcies al creixement de l'esport femení jugaran una lliga amb equips femenins. A diferència de l'any passat que jugaven contra nois. Les de Munt ahir van coneixer la victòria per primera vegada i estaven tan contentes que ho van anar a celebrar i és que no n'hi ha per menys. Felicitats.

Les golejadores del partit.

3 de novembre del 2011

Tots els equips en marxa!!!

Aquest cap de setmana comença la lliga l'Escolar Femení. L'únic que faltava per començar. Bon campionat a tots i totes!

PARTITS A CASA:
Dissabte:
- 10.00 - Femení Base Vs Llinars
- 11.00 - Femení Cad B Vs Palau Solità i Plegamans
- 12.00 - Masculí escolar Vs Lloret
Diumenge:
- 12.00 - Femení Cad A Vs Martorelles

PARTITS A FORA:
Dissabte:
- 11.00 - Orrius Vs Masculí Aleví
- 12.30 - Palamós Vs Masculí Infantil
- 13.30 - Arenys de Mar Vs Femení Escolar
- 16.15 - Vilassar de Mar Vs Masculí Juvenil
- 18.30 - RIPOLLET  Vs  1R EQUIP MASCULÍ
- 20.00 - Montcada Vs Masculí 2n Equip
- 20.15 - HOSPITALET BELLSPORT  Vs  1R EQUIP FEMENÍ
Diumenge:
- 11.30 - Ràcing Pineda Vs Masculí Cadet
- 18.30 - Marfil Santa Coloma Vs Femení 2n equip