23 de desembre del 2011

Samarreta presentada

Ahir es va fer l'acte de presentació de la nova samarreta. A l'acte hi varen parlar l'alcalde, el tinent d'alcalde, el regidor d'esports i els representants de les entitats del futbol sala i de l'ateneu. L'acte va finalitzar amb els jugadors i jugadores pujant a l'escenari amb la samarreta i es va escoltar els segadors. Seguidament es va fer una mica de pica pica pels assistents.

21 de desembre del 2011

El millor regal per aquest nadal! Demà, la presentació!

El futbol Sala conjuntament amb l’Ateneu Independentista posen al mercat una samarreta que uneix esport i país. La iniciativa va sorgir del Futbol Sala i va ser molt ben acollida per la gent de l’Ateneu. Els equips seguiran jugant amb l'equipació blanc i vermella, si bé no es descarta que pugui ser utilitzada com a segona equipació.

PRESENTACIÓ:

Dia: Dijous 22 de desembre
Lloc: Sala Municipal d'Arenys de Munt
Hora: A les 8 del vespre

VENDA:

El preu de la samarreta és de 22€.
Talles: 6, 8, 10, 12, 14, S, M, L, XL.
Passar pel nou pavelló o trucar al telèfon per comandes 637.340.956

18 de desembre del 2011

Resultats femenins 17-18 de desembre

1r Equip: "Golejada inesperadal"
Arenys de Munt (14) - Sant Cugat (1)
Golejada inesperada contra les quartes classificades. L'Equip del Sant Cugat, amb nombroses baixes, va rebre una contundent pallissa per part de les arenyenques. En Aquest partit debutava el nou delegat Javi Ibarz per l’Arenys de Munt i ja no jugava la Laura Artigas que per motius d’estudis ha hagut de deixar l’equip. Gols: Cèlia (4), Montse (2), Didi (2), Núria (2), Sandra (1), Berta (1), p.p. (2)


2n Equip: “No aixeca cap”
Arenys de Munt (0) – Sabadell (2)
El segon va tornar a perdre. El partit era prou igualat però l’Arenys no aconseguia profunditzar i crear perill. El Sabadell va marcar els dos de falta.


Cadet A: “Victòria a Masnou”
Masnou interdinàmic (1) – Arenys de Munt (3)
L’Arenys continua imbatut. Li ha costat però ha guanyat contra el Masnou, equip que ha plantejat el partit molt bé i ha posat moltes dificultats a les arenyenques.

Cadet B: No ha jugat ja que s’ha aplaçat.

Base: “Derrota contra les terceres”
Castelldefels (8) – Arenys de Munt (2)
El Castelldefels, que són terceres a la taula, han superat aquest matí a les arenyenques. Les d’Arenys han aconseguit fer dos gols contra un potent Castelldefels.

Escolar: “Gran victòria!”
Atlètic català Vilassar (2) – Arenys de Munt (3)
Les noies de l’escolar han aconseguit una treballada victòria a Vilassar. Estan progressant molt ja que contra aquest equip havien perdut en pretemporada per 0 a 3.

Resultats masculins 17-18 de desembre

Sènior "A" masculí: "El Palau s’endur els 3 punts"
Arenys de Munt (3) - (5) Palau Solità i Plegamans 2007 CFS
Un mal inici de partit per part dels nostres va portar de seguida un avantatge de 0 a 3 al marcador. Tot i així, aconseguien marxar al descans amb un 2 a 3. A la repressa, no van aconseguir seguir amb la dinàmica de remuntada al rebre el 2 a 4, però quan semblava que amb el 3 a 4 tornaven a entrar al partit el Palau va acabar de sentenciar.


Sènior "B" masculí: "Els hi remunten 5 gols però al final guanyen"
Arenys de Munt (6) - (5) Can Cuyas A.D., F.S.
Gran victòria del nostre segon equip contra un rival directe al capdavant de la classificació. Triomf que es va basar en una gran primera meitat que va portar als nostres a aconseguir un avantatge de 5 a 1 al descans. A la segona meitat el Can Cuyas va aconseguir empatar al partit, però a falta de pocs segons l’Arenys feia el gol de la victòria.


Juvenil masculí: "Victòria contra el cuer"
Arenys de Munt (10) - (2) Iris Sol Casagemas
El juvenil segueix sumant victòries i aquesta ja va és la 8ena consecutiva que els permet seguir al capdavant de la classificació.Partit molt seriós que a mitja part anava 4 a 0 i que no van ser fins als instants finals que van encaixar els 2 gols visitants.


Cadet: "Encarrilen la victòria al primera part" 
Arenys de Munt (3) - (1) Lloret Costa Brava CUFS  
Un bon inici de partit i ajudat per un Hat trick de l’Eric van permetre als Cadets anar a mitja part amb el 3 a 0 al marcador. Al final del partit un doble penal va fer que el Lloret retallés distàncies però sense opcions ja que quedava poc per acabar. Marxen de vacances a mitja taula.

Infantil: "Les baixes i la diferència d’edat sentencien el derbi" 
Arenys de Munt (1) - (8) Futsal Arenys de Mar
Els infantils van acusar les baixes i la necessitat de reforçar-se en el derbi que els enfrontrava al Infantil que presentava l’Arenys de Mar. El rival era majoritàriament era de 2n any i per altra banda formats en bona part per fills de vilatants d’Arenys de Munt.

Aleví: "La falta de punteria i porteria ens condemnen a la derrota" 
Arenys de Munt (1) - (5) Futsal Arenys de Mar


Derbi masculí Aleví
Escolar: "Bon partit a camp del líder" 
Lloret Costa Brava CUFS (6) - (1) Arenys de Munt  
El Benjamí escolar jugava aquest diumenge al matí al camp del líder, el Lloret. Tot i fer un bon partit, era un partit difícil per tal i que arribés la primera victòria. En el proper 2012 segur que arribarà la victòria esperada i cada dia més merescuda per treballada.

L’Aleví també va disputar el seu derbi particular contra l’Arenys de Mar amb la sensible baixa d’en Carles a la porteria. El fet d’haver d’utilitzar un jugador de camp com a porter i sobretot a la gran quantitat d’ocasions fallades a la primera meitat, va permetre a l’Arenys de Mar endur-se la victòria.

15 de desembre del 2011

Canvi de data de la presentació de la samarreta

La samarreta es presentarà a la SALA MUNICIPAL el dijous dia 22 a les 8 del vespre.
Hi haurà una mica de pica pica. Us hi esperem!

A partir de la presentació ja estarà a la venda i el seu preu serà de 22 €.

8 de desembre del 2011

Nova samarreta!

El futbol Sala conjuntament amb l’Ateneu Independentista posen al mercat una samarreta que uneix esport i país. La iniciativa va sorgir del Futbol Sala i va ser molt ben acollida per la gent de l’Ateneu. Aquest dies, els dos han estat treballant per elaborar-la i ja podem veure com serà.
Els equips seguiran jugant amb l'equipació blanc i vermella, si bé no es descarta que pugui ser utilitzada com a segona equipació.

El dia 18 d’aquest mes es farà un acte de presentació i aquest mateix dia ja estaran a la venda. La setmana vinent informarem de l'hora i el lloc on es farà l'acte.

5 de desembre del 2011

Masculins 3-4 de Desembre

Sènior "A" masculí: "Important primera victòria a domicili"
Bosco Rocafort (3) - (6) Arenys de Munt
Desplaçament important i victòria a la pista d’un dels rivals directes per la lluita per la salvació. Un rival que podia superar als nostres a la classificació si hagués aconseguit els 3 punts, cosa que es va poder impedir i que signifiquen un bon pas dels nostres que tornen a escalar posicions a la taula i que rebran el proper dissabte dia 17 la visita del Palau de Plegamans, un rival que a dia d’avui té els mateixos punts que l’Arenys de Munt.

Sènior "B" masculí: "Segona derrota consecutiva"
AE Enlleura’t (7) - (2) Arenys de Munt 
Derrota sense paliatius del 2n equip, que tot i les baixes, no van saber aprofitar el fet de posar-se per davant al marcador per 0 a 2 en la primera part i marxaven al descans amb un 2 a 2 al lluminós. A la segona part, no es van saber sobreposar a la dinàmica iniciada al tram final de la primera meitat i tot i tenir ocasió de tornar-se a posar dins del partit amb l’expulsió d’un rival, no van saber aprofitar-ho i van acabar jugant de 5 cosa que va permetre als de Mataró ampliar el marcador al final del partit.
Juvenil masculí: "Victòria a domicili d’un dels rivals directes a la classificació"
Teià (3) - (4) Arenys de Munt
El Juvenil va aconseguir una treballada victòria contra un dels vells rivals que han anat tinguent en les diferents categories de base i que arribaven al matx amb els mateixos punts al capdavant de la classificació. El partit no va començar massa bé ja que en un error defensiu el Teià es va plantar sol a la porteria arenyenca per avançar-se. Tot i així, no van trigar massa a capgirar el marcador. El 2 a 2 arribava poc abans del descans, tot i que encara els nostres tindrien temps d’aprofitar un contraatac per posar-se 2 a 3 al marcador. A la segona part, un gran treball defensiu i el gran partit d’en Marc Antoni a la porteria van aguantar el resultat fins que en una jugada desafortunada el Teià feia el 3 a 3. La reacció va ser ràpida i un gol final dels nostres va resoldre el matx.
Cadet: "Per poc no consumen la remuntada" 
Masnou Interdinàmic (5) - (2)  Arenys de Munt
El Cadet visitava aquesta setmana un dels rivals de la part mitja de la taula on també es troben ells. Un matx vibrant que tot i que el Masnou s’avançava per 2 a 0, a la segona part van aconseguir anivellar posant el 2 a 2. No va ser fins als instants finals que ajudats pel desconcert de l’àrbitre el Masnou es va poder posar definitivament per davant.

Infantil: Partit ajornat

Aleví: "Xoquen contra una muralla" 
Atlètic Català (1) - (0)  Arenys de Munt
Els alevins, tal i com mostra el marcador final, no van poder superar la gran actuació del porter rival, ja que tot i que van ser capaços d’encaixar només 1 gol sense en Carles a la porteria, no van ser capaços de transformar les 15 ocasions clares generades contra la porteria rival, que sempre van trobar la resposta del porter de Vilassar.

Escolar: "Guanyen la 1ª part però es veuen superats a la segona" 
Sinera (6) - (1) Arenys de Munt
El Benjamí escolar va jugar el seu partit ajornat de la 1ª jornada aquest passat dijous a la tarda a la pista del col·legi Sinera d’Arenys de Mar. Tot i fer una molt bona primera part que els va portar a guanyar per 1 a 0 al descans, a la segona part es van veure superats per un bon Sinera.

Escoleta: "La diferència d’edat marca el partit" 
St.Martí (Molts) - (0) Arenys de Munt
Difícil de dir el resultat final de la nostra escoleta majoritàriament formada per nens de P-5 i algun de 1r que no van poder plantar cara per la diferència d’edat amb un rival amb nens de 2n. Esperem trobar un rival d’edat més similar, com el que ens vam trobar el passat cap de setmana i poder viure un partit més emocionant i amb opcions.

4 de desembre del 2011

Femenins 3-4 de desembre:

1r Equip: “Victòria treballada”
Frederic Mistral (1) - Arenys de Munt (4)
L’Arenys va aconseguir, amb un gran partit, tres valuosos punts a la complicada pista del Frederic Mistral. Un rival sòlid en defensa. Totes les jugadores varen fer un partit molt complert amb gairebé cap error. El Mistral es va avançar primer al marcador. Les arenyenques però, van capgirar-lo abans de la mitja part per mitjà de la Berta i la Núria (1 a 2). La segona part va ser més oberta que la primera. Es va gaudir de bons detalls individuals i jugades col•lectives que tornarien a trobar el fons de la xarxa en dues ocasions més (finalitzades per la Cèlia i la Núria un altre cop). -També podeu veure el comentari del Mistral a doblepenalti clicant aquí-


2n Equip: “Comença guanyant però acaba perdent”
CN Caldes (3) - Arenys de Munt (1)
El partit ha començat molt disputat. La igualtat s’ha mantingut 20 minuts, moment en que l’Arenys ha marcat (Magalí). Amb el 0 a 1 ha arribat el descans. A la segona les arenyenques no han pogut aguantar el marcador a favor i les del Cales han remuntat el partit.

Cadet A: “Mambo de victòries”
Arenys de Munt (6) – Castellar (0)
Una, dues, tres, quatre, cinc, sis, set, vuit, maaaambó! Segueix la ratxa de victòries del Cadet A i ja en van vuit de vuit. L’Arenys ha començat embalat i amb dos minuts n’ha fet dos. Temps mort ben demanat del Castellar que ha frenat l’embranzida i fins a mitja part ja no se n’ha marcat cap més. A la segona però han tornat a veure porteria n’han fet quatre més. Avui ha destacat la Dúnia que ha fet un Hat trick. Però no s’ha pogut endur la pilota perquè l’economia del club no s’ho pot permitir... no?


Base: “Bona remuntada!”
Arenys de Munt (3) – Rubí (1)
La primera part ha estat una mica espessa per a les arenyenques que no acabava les jugades i el Rubí disposava de bones ocasions a la contra. La portera arenyenca però ha fet unes bones intervencions. El Rubí ha aconseguit posar-se per davant amb un gol de falta. S’ha arribat a la mitja part amb el 0 a 1. A la segona part l’Arenys ha seguit insistint i gràcies a la insistència ha aconseguit empatar. El gol ha donat ales a les jugadores d’Arenys, que a partir d’aquí ha rodat millor la pilota i sense deixar de buscar a trobat la porteria en dues ocasions més. Tres punts per escalar posicions a la taula.

2 de desembre del 2011

Partits del cap de setmana:

A CASA:
Diumenge:
- 10.00 - Femení Base Vs Rubí
- 12.00 - Cadet A femení Vs Castellar

A FORA:
Dissabte:
- 12.00 - Teià Futbol Cinc Vs Juvenil masculí
- 14.30 - Enlleura't Mataró Vs 2n masculí
- 18.00 - RIALMO BOSCO ROCAFORT Vs 1R MASCULÍ
- 18.30 - Masnou interdinàmic Vs Cadet masculí
- 20.00 - FREDERIC MISTRAL Vs 1R FEMENÍ
Diumenge:
- 10.15 - Club Atlètic Català Vs Aleví Masculí
- 10.15 - Fundació privada esportiva Mataró Vs Infantil masculí
- 12.00 - CN Caldes Vs 2n Femení