22 de gener del 2012

Resultats femenins 21-22 de gener

1r Equip: "Samba arenyenca!"
Arenys de Munt (6) - Can Clos (2)
Les arenyenques varen guanyar l'últim partit de la primera volta i es mantenen a dalt de tot de la classificació empatades amb L'Escola Pia. El partit contra un millorat Can Clos va ser igualat a la primera part (2-2). A la segona però, l'Arenys va dominar i va aconseguir un parcial de 4 a 0 que sumarien el 6 a 2 final. Es varen veure grans gols i detalls de gran qualitat que van fer disfrutar i fins i tot treure mocadors a la grada. Gols: Montse (2), Núria (1), Cèlia (1), Queralt (1) i Carlota (1). Abans de començar el partit es va fer una especial dedicatòria a la Berta Ramos on hi varen participar moltes de les noies del club que mostraven una samarreta amb "Ànims Berta". I a la mitja part es va felicitar i fer una entrega d'obsequi a les jugadores de la selecció Catalana recent campiones que varen venir a veure el partit.

Cadet A: "Primera punxada"
Sant Just (1) - Arenys de Munt (1)
No han acabat de sortir bé les coses avui a Sant Just per les arenyenques. Les d'Arenys no han acabat de definir les ocasions que han tingut. El Sant Just no ha fet un dels seus millors partits però s'ha de felicitar per haver aconseguit empatar amb l'Arenys de Munt que fins avui havia guanyat tots els partits.

Escolar: "Derrota a Mataró"
Pla d'en Boet (5) - Arenys de Munt (0)
Les arenyenques no varen aconseguir marcar. Tot i així varen lluitar molt bé contra unes noies tres anys més grans que elles.