29 de gener del 2012

Resultats femenins: "Pot ser Saperas?! Pot ser primera victòria del 2n equip?!"

2n Equip: "Sí! No és broma Pou. Primea victòria!!!"
St Andreu (0) - Arenys de Munt (1)
S'ha fet esperar però la primera victòria ha arribat! Els primers 3 punts, i ja en sumen 4 després de l'empat de l'altre dia! El partit va ser apretat perquè el Sant Andreu estava molt ben posicionat a la pista. El gol va arribar del les vambes de la Mireia Rossell d'una jugada de córner. L'equip no surt de l'últim lloc de la classificació però ja està apunt!

Cadet A: "Torna a guanyar després de l'ensopagada de la setmana passada"
Set 10 (0) - Arenys de Munt (3)
L'equip va tornar a ser sòlid i aquesta vegada si que van entrar les pilotes. Una altra victòria per seguir reafirmant la primera posició.

Cadet B: "Imparables!"
Arenys de Munt (7) - Castellterçol (0)
Les d'Arenys de Munt estan imparables i ja apreten per la primera plaça! El partit va començar molt bé ja que la màquinaria del cadet va sortir ben engrassada i els gols no es van fer esperar. A la segona part la portera del Castellterçol es va lesionar i es s'hi va posar una jugadora que va aguantar els 10 últims minuts sense que li fessin cap gol.


Escolar: "Derrota a casa"
Arenys de Munt (0) - Olímpic Argentona (7)
Les nostres escolars tot i perdre demostren la seva vàlua i planten cara a noies de tres i quatre anys més grans. En altres equips, amb aquesta diferència d'edat, els resultats serien de 15 o 20 gols i elles aguanten el tipus!