22 de gener del 2012

Resultats masculins 21-22 de gener

Els partits d'aquesta jornada eren de recuperació de la fcf, per ajornaments de setmanes anteriors:

Sènior "B" masculí: “Es col·loquen 2ns!"
Montseny (1) - (2) Arenys de Munt
El desconegut per nosaltres equip del Montseny, situat a mitja taula, rebia la visita del nostre 2n equip en la jornada de recuperació. Un partit molt trabat i dominat pels locals en el que la bona defensa i actuació dels porter de l'Arenys van permetre arrribar al descans amb 0 a 1 al marcador gràcies a un contraatac afortunat. A la segona part va continuar la tònica, on els equips intentaven fer les menys errades possibles i en una acció aïllada arribava el 0 a 2. Els locals van arriscar jugant de 5 i van aconseguir reduir distàncies i fer patir l'Arenys fins al final. Amb aquest resultat i amb tots els equips amb els mateixos partits jugats l'Arenys es situa 2n.

Infantil: "Bona primera part i es desinflen a la segona"
Fundació P. Esp. Mataró (8) - (2) Arenys de Munt
Bona primera part del nostre infantil que van arribar anar per davant al marcador gràcies a una bona defensa i aprofitant les opcions al contraatac. A la segona part no van saber mantenir la mateixa tònica que a la primera i els locals es van anar distanciant al marcador.

Aleví: "Mal dia dels alevins"
Masnou (5) - (0) Arenys de Munt
La visita a la pista del Masnou, un equip de mitja taula, s'ha sellat amb una derrota contundent degut a la falta d'encert dels nostres i a gols inesperats que han anat fent baixar els ànims dels nostres.

Benjamí Escolar: "Cap de setmana amb 2 derrotes"
Arenys de Munt (2) - (12) FS Sant Cebrià (partit ajornat, jugat divendres)
Tot i el bon primer tram de partit de l'Arenys de Munt, quan els gols van començar a entrar pel Sant Cebrià van aconseguir encarrilar-los un darrera l'altre.

Riudellots (11) - (2) Arenys de Munt
Partit de 4 parts de 10 minuts, en que la primera l'acabàvem amb un 3 a 1 i en la segona manteniem el resultat fins a mitja part. En la tercera part els gols van anar entrant fins el 9 a 1 i la quarta part va ser més igualada.

ESCOLA masculina: "Derrota en el tram final"
Atlètic Català (4) - (2) Arenys de Munt
L'Escola ha jugat el partit de tornada contra l'Atlètic Català de Vilassar de Dalt, amb qui van empatar a 4 en un partit jugat a casa fa cosa de 2 mesos. Tot i perdre, els nostres han tingut opcions i tot i anar perdent per 2 a 0 havien aconseguit empatar.