27 de febrer del 2012

Femenins 25-26 de febrer:

1r Equip: "Torna el bon joc"
Arenys de Munt (6)  - Altafulla (0)
Després del partit espès de fa 15 dies, les arenyenques van tornar a mostrar la seva vàlua en el partit d'ahir contra l'Altafulla. Ocasions, pals i gols i a més van aconseguir mantenir la porteria a 0. Bona jornada per les ja que els dos perseguidors han punxat. Gols: Queralt (2), Montse (1), Didi (1), Cèlia (1) i Núria (1).

2n Equip: "Important victòria"
Arenys de Munt (2) - Canet (0)
Les arenyenques van aconseguir una victòria important contra el Canet. Ha aconseguit sortir de l'última plaça. Esperem que continui la bona dinàmica de punts d'aquestes últimes jornades i que l'objectiu de la salvació es pugui assolir.

Cadet A: "Victòria a Martorelles"
Martorelles (2) - Arenys de Munt (6)
El cadet A continua demostrant perquè és el líder de la lliga a 7 punts del segon i ho fa amb victòries com la d'aquest dissabte a Martorelles jugant molt bé.

Cadet B: "Llàstima!!!"
Palau (3) - Arenys de Munt (3)
El cadet B va empatar i va ser una llàstima perquè també ho va fer el líder (la Unión). Les arenyenques es podien haver posat líders. El partit va ser complicat i s'anava perdent 3 a 1. Al final però va aconseguir arrencar l'empat. Segueixen segones a un punt.

Base: "Perd per la mínima"
Llinars (1) - Arenys de Munt (0)
Les noies del base no varen aconseguir marcar a Llinars i només un gol de les de casa va decantar els 3 punts. Victòria de les locals per la mínima.

Escolar: "Gran partit però es perd per un gol"
Arenys de Munt (1) - Ramón Turró (2)
Les escolars varen fer un molt bon partit aquest dissabte. Les noies del Ramón Turró no se'n s'havien avenir que noies tres anys més petites els plantessin cara. Partit ajustat que al final es va decantar per les visitants.