13 de febrer del 2012

Masculins 11-12 de Febrer

Sènior "A" masculí: "S’escapen 3 punts importants per la salvació"
CUFS Lloret (6) - (2) Arenys de Munt
El senior masculí va visitar dissabte Lloret amb les esperances posades en aconseguir 3 punts vitals, després del bon partit i la victòria de la setmana anterior. El partit no va començar del tot malamente i tot i tenir diverses ocasions, les errades defensives van portar-nos a la mitja parta amb el resultat de 2 a1. A la segona meitat un xut llunyà, va posar el 3 a 1 al marcador i en un contraatac el Lloret s’avança una altra vegada. A falta d’11 minuts, l’equip es va veure forçat a jugar de 5 per escurçar distàncies amb el 4 a 2. Ho van seguir intentant però sense trobar forats a la defensa rival i als últims instantsel Lloret va sentenciar. En resum, mala sensación del nostre 1r equip que està al llindar de la salvación i s’hauria d’esforçar per treure punts als propers enfrontaments.

Sènior "B" masculí: "Ajornat fins el proper dimarts 14 a les 21:30"

Iris Sol Casagemas (-) - (-) Arenys de Munt

Juvenil masculí: "S’escapa el liderat"

Ripollet (4) - (3) Arenys de Munt
El Juvenil començava la sgona volta amb un rival que ja va perdre a casa per 5 a 4 i que des de llavors han anat compartint el liderat. Partit en el que va començar molt fort l’equip rival i que la sort i l’ajuda del porter van perpetre avançar per primera vegada a l’Arenys de Munt posant el 0 a 1. Als minuts finals de la primera part van ser del Ripollet que va certificar el seu domini amb tres gols gairebé seguits. A la segona meitat l’Arenys de Munt va aixecar el cap i en una jugada de pissarra posava el 3 a 2 al marcador, quedava molt de temps i el domini era clar visitant fins que va arribar l’empat merescut. Als instants finals, la creu va ser una altra cop la moneda que es va girar pel Juvenil que en una sacada de banda va permetre rematar al 2n pal.

Cadet masculí: "Empaten contra un rival de zona baixa"

Inter Esportiu Malgrat (2) - (2) Arenys de Munt
Després del bon partit de la setmana anterior, aquesta setmana el nostre Cadet no va poder treure una victòria d’una de les pistes probablemente més assequibles del campiionat. Tot i anar per devant al marcador per 0 a 2, el Malgrat va remuntar per acabar repartint-se 1 punt. El proper dimecres juguen el partit ajornat contra l’Enlleura’t a la pista exterior de la Llantia a les 18:30h.

Infantil: "Confusió horària i derrota amb golejada"

Argentona (12) - (3) Arenys de Munt
L’Infantil es desplaçava aquest diumenge pel matí a la pista de l’Argentona, el tercer classificat. Per una confusió horària, van arribar tard al partit que estava programat per a les 10.15h i pensant-se que jugàven a les 11h. van arribar per canviar-se i jugar. Fet que segurament no els va permetre entrar al partit fins tard. Tot i així, el resultat no reflectéis l’evolució que estan fent amb l’equip més complert amb el que ara compten. Aquest dimecres juguen el seu partit ajornat a la pista del Polinyà a les 19h.

Aleví: Descansava

Benjamí Escolar: "Divendres van guanyar el triangular contra el St.Martí i el Canet"

Escola Masculina: "El Teià no es presenta"

L’escola masculina es va veure forçada aquest diumenge al matí a jugar un partit amistós entre ells mateixos degut a la incompareixença del Teià. Fet lamentable, ja que la il•lusió amb la que els nens afronten els seus primers partits s’ha vist afectada per una falta de serietat en la incompareixença del rival. Tot i així, els nostre menuts van poder jugar i disfrutar entre ells i van empatar a 2 en un partit molt disputat.