27 de febrer del 2012

Masculins 25-26 de Febrer

Sènior "A" masculí: "3 punts importants que fan escalar 1 posició"

Arenys de Munt (8) - (0) UEFS Manlleu
Dia de dol al municipal per la mort de la mare del nostre capità Lluís Clopés. El partit va començar amb força intensitat per part dels dos equips que intentaven ser els primers en posar-se el capdavant, un Manlleu que venia amb forces baixes va veure com quan li van començar a fallar les forces l’Arenys de Munt va aconseguir avançar-se i anar sumant gols fins al 3 a 0 de la mitja part. Abans d’acabar van tenir la oportunitat de tornar a entrar al partit amb un doble penal que van enviar a fora. A la segona meitat, van anar arribant els gols i vam acabar amb molt bones sensacions, ja que eren 3 punts molt importants per la salvació i aquesta victòria ens permet superar per gol average al mateix Manlleu en la classificació. La setmana vinent també ens hi va la vida en el partit a la pista del Riudellots que actualment està un punt i un lloc per sobre l’Arenys de Munt.

Sènior "B" masculí: “Els empaten al darrer suspir"

Arenys de Munt (5) - (5) Barri Can Calet “B”
El segon equip venia d’una dolorosa derrota al camp de l’Iris Sol Casagemas, en un partit jugat entre setmana i que es va protagonitzar perquè el rival presentava jugadors del seu primer equip. Aquesta setmana, el Can Calet va venir amb intenció de plantar cara al municipal i tot i el bon joc desenvolupat pels postres, el físic del rival els va permetre mantener-se vius durant el partit. Al final l’empat a 4 a falta de poc més d’1 minut va obligar a l’Arenys de Munt a jugar de 5 i a falta de menys d’1 minut aconseguien el 5 a 4, però la rèplica del Can Calet a falta de 30 segons, va ser definitiva.

Juvenil masculí: "Partit espés del juvenil"

Arenys de Munt (2) - (3) ACE Riudellots
El juvenil no va saber repondre's de la dolorosa derrota soferta a Ripollet fa dues setmanes i en un partit trabat des d'un bon inici, li va costar molt foradar la porteria rival. A la mitja part s'arribava amb un 0 a 1 en contra que en el reinici s'ampliava amb el 0 a 2. La remuntada era possible ja que a través d'un doble penal aconseguien l'empat, però en la sacada del gol el Riudellots es tornava a posar a davant sense més temps per gaire més, és la quarta vegada que ens passa una situació similar aquesta temporada.

Cadet: "Tornen al camí de la victòria"

Arenys de Munt (4) - (1) Palafolls
El Cadet va poder tornar a gaudir d'un partit còmode com ja feia temps que no veiem. La superioritat que en altres partits ha costat tan de materialitzar es va fer palesa amb la bona actuació del nostres per superar un rival que estava per sota a la classificació.

Infantil: "S’ha d’anar conjuntant"

Arenys de Munt (3) - (9) Atlètic Català
Els infantils van patir uns dolorosa derrota contra un dels equips contra els qui s’havia guanyat a la primera volta. La falta de conjuntamente de les noves incorporacions i el procés lògic de formar un equip poden ser els principals motius de la derrota. S’haurà de seguir treballant per anar tots a una i acoplar als nous jugadors al conjunt.

Aleví: "Bon joc contra un dels aspirants al títol"

Arenys de Munt (1) - (5) Fund.Priv. Esportiva Mataró
L’aleví masculí començava la segona volta en un partit on a la primera part es va mereixer molt més amb el joc desplegat però que arribava al descans amb 0 a 2. A la segona part no es va poder continuar amb la mateixa dinàmica i la superioritat del rival va acabar ampliant el marcador. Tot i així, anem veien la millora de la nostra base per anar assolint conceptes.

Benjamí Escolar: Primer partit de la 2a fase suspés per impossibilitat del rival.