11 de març del 2012

Masculins 10 - 11 de Març

Sènior "A" masculí: "Derrota per detalls de partit"
Arenys de Munt (0) - (3) Garcia FS
El Garcia FS, que és el senior B del Marfil Sta.Coloma de divisió d'honor, es presentava al municipal amb l'equip complert, sense cap jugador dels que darrerament s'han incorporat a la plantilla del 1r equip. Tot i el mal resultat, errors puntual i rebots van condemnar a la derrota a l'Arenys, que li va costar transformar les ocasions generades durant el partit. En general, bona actitud del equip que ho va intentar fins al final. El proper diumenge visiten la pista del cuer: el Futsal Mataró, en un partit clau per tornar a agafar aire.

Sènior "B" masculí: “No es decideix fins al final"
Arenys de Munt (5) - (3) Montcada “B”
Un Montcada amb moltes cares noves visitava el municipal. El primer tram de partit va ser de l'Arenys de Munt que es va posar 3 a 0, però els minuts finals de la segona part van rebre dos gols quasi iguals i seguits que posaven el 3 a 2 a la mitja part. A la segona part els gols no entraven i en una bona jugada empatava el Montcada. Al final i jugant de 5 l'Arenys de Munt s'avançava i a falta d'un minut sentenciava.

Juvenil masculí: "Una altra ensopegada"
Arenys de Munt (3) - (3) Vilassar de Mar
Una primera part impropia d'aquest juvenil que tan intens hem vist en molts partits d'aquesta lliga, va portar a l'equip a marxar amb un 0 a 2 al marcador a la mitja part. A la segona, van aconseguir escurçar distàncies per posar-se 1 a 2 amb un canvi d'actitud, però una altra errada va permetre al Vilassar fer l'1 a 3 amb una passada del porter directe al seu pivot. Al final, el joc de 5 va permetre escurçar distàncies fins l'empat, que de totes maneres resulta insuficient perquè la distància amb el líder s'allarga més.

Cadet: "Primer partit guanyat sense encaixa cap gol"
Arenys de Munt (3) - (0) Palamós
Els pals i un partit molt seriós en defensa van permetre als Cadets que no comptàven amb els entrenadors Ivan ni en Toni du Janeiro, poder guanyar un partit que van encarrilar de seguida amb 2 gols a la primera meitat.

Infantil: "La millora es certifica en victòria"
Arenys de Munt (3) - (1) Iris Sol Casagemes
Ja deiem la setmana passada que tot i la derrota a Canet, s'havien notat bones sensacions en el nostre infantil. Aquesta setmana ho van ratificar en un partit molt bo en defensa i sabent aprofitar les ocasions claus i les virtuds de les que gaudeix aquest equip.

Aleví: "Quan volen, són uns matagegants"
Arenys de Munt (5) - (3) Orrius
L’aleví masculí va fer un partit molt seriós aquest dissabte pel matí i va aconseguir la victòria contra un del rivals més forts de la seva categoria, l'Òrrius que va tercer. És que aquests nois quan s'hi posen, poden!

Benjamí Escolar: "Derrota en el derbi"
Sinera (8) - (2) Arenys de Munt

El benjamí no va tenir el dia en la seva visita a la pista del col·legi Sinera d'Arenys de Mar. Tot i les bones sensacions que venia oferint darrerament, no van estar inspirats i van acabar encaixant força gols.