19 de març del 2012

Masculins 17 - 18 de Març

Sènior "A" masculí: "Derrota contra el cuer"
Futsal Mataró (6) - (2) Arenys de Munt
Derbi important el que es jugava aquesta setmana a la pista del Futsal Mataró, el cuer de la categoria. Probablement el fet que ells s’ho jugaven el tot pel tot i errors puntuals a la 1era meitat, en aquest trascendental partit per la permanència, va decantar el matx pels mataronins. De totes formes, seguim estan en places de permanència, encara que la cosa està apretadíssima.

Sènior "B" masculí: “Es complica la segona plaça"
Racing Pineda (5) - (0) Arenys de Munt
El segon equip va a tornar a fallar en el trascendental partit que jugava aquesta setmana a la pista del 2n classificat, el Racing Pineda. Tot i que la victòria els hagués permés superar el Racing Pineda i escalar a la 2ª posició que dóna plaça per l’ascens, errors puntuals i sobretot la falta d’encert en moments puntuals de partit van anar condemnant mica en mica a la merescuda derrota davant d’un bon Pineda.

Juvenil masculí: "3 punts contra un rival molt guerrer"
FS Sagarra B (4) - (6) Arenys de Munt
El juvenil jugava al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramanent contra un dels equips més guerrers de la seva categoria. Una victòria treballada de principi a final, ja que no va ser fins que el Sagarra es va a posar a jugar de 5 que es va acabar de trencar el partit. Bon treball del juvenils, que els permet afiançar-se en la tercera posició i apropar-se una mica als equips de dalt que van empatar.

Cadet: "Donen la cara fins al final"
Atlètic Català (8) - (6) Arenys de Munt
El Cadet jugava aquest diumenge contra un dels rivals que estan en lluita pel títol de lliga i lluny de posar-lis les coses fàcils van plantar cara fins al final.

Infantil: "Aquesta setmana va tocar creu"
Masnou (5) - (2) Arenys de Munt
Els infantils no estan trobant la regularitat que voldrien, ja que després del seriós i bon partit en defensa que els va portar a la victòria la setmana passada, a Masnou no van estar a la mateixa alçada.

Aleví: "L’Aleví planta cara en una pista molt complicada"
Racing Pineda (4) - (3) Arenys de Munt
L’aleví, tot i el mal inici de partit que els va conduir al 3 a 0, van seguir plantant cara al partit contra un dels màxims aspirants a guanyar la lliga. La falta de punteria, els va condemnar al final del partit. Bona dinàmica.

Benjamí Escolar: "Desdibuixats"
Arenys de Munt (0) - (4) Hamelin B
Els benjamins no van acabar de trenar un bon partit en un matx on el Hamelin va portar el pes del partit en tot moment i els nostres no van estar prou posats com per arribar a la porteria contrària.