5 de març del 2012

Masculins 3-4 de Març

Sènior "A" masculí: "2ª victòria consecutiva i escalen posicions"
ACE Riudellots (2) - (3) Arenys de Munt
Partit important, el qual s’afrontava amb moltes baixes, contra un rival directe per allunyar-se del descens. Tot i la dificultat a priori i jugar en una pista sempre difícil, els jugadors de l’Arenys de Munt es van emplaiar al màxim per donar el bo i millor de si mateixos i a la segona part van poder remuntar el partit que havia arribat a mitja part amb el 2 a 1 en contra. Tot i haver escalat un altre lloc a la classificació superant el Riudellots, la lliga s’espera que segueixi disputada i no hi ha temps a la relaxació i aquesta setmana tindrem la visita a casa del Marfil B (FS Garcia) amb qui s’enfrontarant amb la confiança que faltava fa unes setmanes.

Sènior "B" masculí: “Paguen car un mal inici de partit"
Canet- Estel Vallseca (4) - (3) Arenys de Munt
El segon equip no va poder aconseguir la victòria a la pista del líder de la 1ª Divisió. Els barcelonins van sortir més enxufats des d’un bon principi i van saber aprofitar els errors defensius de l’Arenys per col•locar-se 3 a 0 en els primers 10 minuts. De totes maneres, l’Arenys de Munt va poder refer-se i començar a cominar el partit i anar-se a la mitja part amb un 3 a 1. A la segona meitat, va continuar com el final de la 1ª, però les ocasions no es materialitzaven i l’Estel va aprofitar una contra per posar el 4 a 1, a falta de 8 minuts el joc de 5 dels nostres va posar contra les cordes al líder, però no van ser-hi a temps.

Juvenil masculí: "Encarrilen el partit a la 1ª meitat"
Futsal Mataró B (3) - (7) Arenys de Munt
El juvenil visitava dissabte la pista del Futsal, en el que sempre és un derbi de la comarca. El partit va començar espés quan en un còrner encaixaven l’empat a 1. El Mataró esperava a la seva pista i el domini era total del Juvenil de l’Arenys de Munt, pel que aprofitant la superioritat i els moments de desconcert rival al final de la 1ª meitat, marxaven al descans amb un 1 a 6 a favor. En la segona meitat, el Mataró encara més tancat ficava les coses difícils als nostres i en dos robatoris de pilota en pista pròpia, remuntava fins al 3 a 6. A les acaballes del partit en Pol en una bona jugada d’equip, sentenciava.

Cadet: Ajornat fins dimecres 7 a les 19h.
Sant Joan de Vilassar (-) - (-) Arenys de Munt

Infantil: "L’actitud va ser bona ,els resultats arribaran"
Canet (15 ) - (2) Arenys de Munt
Els infantils jugaven a Canet, un dels equips capdavanters de la categoria. Tot i la baixa sensible del nostre capità i porter Pau, l’Arenys va plantar cara en tot moment i no va defallir en l’intent de sortir de Canet amb la cara ben alta. Al final del partit van ser felicitats per l’actitud mostrada en tot moment.

Aleví: "Falta de gol"
Palamós (1) - (0) Arenys de Munt
L’aleví masculí havia de matinar aquest diumenge per jugar a Palamós a les 9:30 del matí. Més enllà de que sempre ens costi transformar les ocasions generades, els alevins van estar adormits de cara a porteria i a falta de 3 minuts pel final van encaixar el gol de la derrota.

Benjamí Escolar: "Progressen adequadament"
FS Dosrius (3) - (1) Arenys de Munt
El benjamí va començar la segona fase en un partit on el resultat hagués pogut ser un altre si les ocasions s’haguéssin transformat i l’àrbitre no hagués estat tan rigurós. Tot i així, l’evolució és molt bona.