26 de març del 2012

Resultats masculins: 24-25 de Març

Sènior "A" masculí: "Victòria contra un dels de dalt"
Arenys de Munt (9) - (6) Ripollet
Victòria balsàmica del 1r equip, que després de deixar-se els 3 punts a la pista del cuer la setmana anterior, ha aconseguit una gran i treballada victòria contra un Ripollet que lluita per les primeres places de la categoria. Un Arenys de Munt que va saber contrarrestar el 0 a 2 inicial i que va arribar a la mitja part amb bones sensacions i un 3 a 3 al marcador. El principi de la segona va ser de domini arenyenc i al final vam patir però la victòria totament merescuda que fa creure cada vegada més en la salvació.

Sènior "B" masculí: “Victòria per seguir tinguent esperances"
                      Arenys de Munt (8) - (4) Premià de Dalt “B”
El segon equip va jugar un partit amb poc ritme a la primera part i on van ser decisius els minuts finals de partit on el rival es va posar a jugar de 5 per poder capgirar el marcador. Victòria treballada fins al final que els permetre refer-se de la derrota de la setmana i més quan els resultats rivals han acompanyat aquesta setmana.

Juvenil masculí: "No aixequen cap a casa"
Arenys de Munt (1) - (1) Premià de Dalt
El Juvenil li està costant molt guanyar els partits a casa aquesta segona volta i mostra d'això és que encara no n'ha guanyat cap. Tot i dominar el partit de principi a final, els gols no van voler entrar i l'empat és poc per un equip que vol acabar als llocs capdavanters a final de temporada.

Cadet: "Guanyen contra un rival directe"
Arenys de Munt (4) - (2) Racing Pineda
Un Pineda molt mermat d'efectius va plantar cara al nostre Cadet. A la segona part el cansament rival i les ganes dels nostres van portar-los a guanyar un partit que els afiança a la 6ena plaça.

Infantil: "La diferència d'edat marca el partit"
Arenys de Munt (0) - (6) Palamós
Aquesta setmana l'infantil jugava amb un equip plegat d'alevins que van acusar massa la diferència d'edat cosa que va provocar que el Palamós aprofités aquest fet per tenir un partit còmode a domicili.

Benjamí Escolar: "Tot i fer més gols, no s'enduen la victòria"
Alella (7) - (4) Arenys de Munt
El benjamí no estar tinguent la sort esperada en aquesta segona fase. Tot i marcar més gols que altres partits, no van aconseguir la victòria que esperem que vingui aviat.

Escoleta: "Victòria i millora"
Arenys de Munt (4) - (2) ACE Riudellots
L'escoleta va jugar un partit amistós el dissabte abans de marxar amb l'autocar al palau blaugrana i el pavelló es va omplir per veure els nostres menuts guanyar en un bon partit, on per edats similars vam veure una bona evolució dels nostres respecta a partits anteriors. L'evolució es va traduir en una bona victòria.