2 d’abril del 2012

Masculins: 31 de Març i 1 d'Abril

Sènior "A" masculí: "Massa respecta entre els rivals"
Premià de Dalt (2) - (2) Arenys de Munt
Un altre derbi on la derrota era un preu molt car per ambdós equips va donar lloc a un partit on el respecte i la falta de risc va ser la nota predominant d'ambdós equips. Les dues vegades en les que el Premià va aconseguir avançar-se al marcador van ser contrarrestades amb una pressió de l'Arenys que els permetia empatar. A valorar el punt i el golaverage particular a favor aconseguit contra un rival directe, però manté la tensió per mirar d'aconseguir la tant preuada permanència.

Sènior "B" masculí: “Una altra ensopegada"
Casp "B" (4) - (2) Arenys de Munt
Tot i fer una bona primera part en la que haguéssin pogut sentenciar el partit, el segon equip arribava el descans amb el resultat de 0 a 1 a favor. L'empat del Casp a la segona meitat els va desconcertar i la dinàmica no la van saber capgirar. Amb el 2 a 1 es van posar a jugar de 5 i no se'n van sortir. Al final en un doble penal s'escurçaven distàncies però no va ser suficient.

Juvenil masculí: "Desfeta"
Mollet (7) - (1) Arenys de Munt
El juvenil ja porta setmanes que no està en la tònica de la primera volta. Aquesta setmana visitava la pista del Mollet un rival que havia apallissat a la 1a volta, però potser condicionats pels aldarulls del final del partit a casa, van sortir a la pista rival sense la intensitat necessària per jugar contra un rival ferit a l'anada. Si s'haguéssin materialitzat les ocasions del principi hagués estat diferent però el Mollet es va anar animant i el risc assumit pels d'Arenys cada cop deixava més espais a darrera.

Cadet: "Derrota per la mínima"
Pineda de Mar (4) - (3) Arenys de Munt
El Cadet jugava contra un rival superior a la classificació, però que vist el potencial dels dos equips haguéssin pogut guanyar. Tot i perdre per la mínima es van quedar amb el regust de poder haver assolit la victòria tot i jugar a camp contrari.

Infantil: "Contents, a pesar de la derrota"
Riudellots (6) - (3) Arenys de Munt
Els infantils van protagonitzar un gran partit i van desplegar una molt bona actitud sobre la pista del Riudellots el passat dissabte. Tot i així, els hi va ser complicat emportar-se el partit. Tot i així, aquest és el camí!

Aleví: "Guanyen comòdament a domicili"
Atlètic Premià (2) - (9) Arenys de Munt
Bon partit i bona dinàmica la que està aconseguint l'aleví aquesta segona volta. L'equip està millorant i aconseguint resultats molt positius tot i per exemple tenir baixes com les d'aquest passat dissabte.