1 d’abril del 2012

Resultats femenins 31 de març:

1r Equip: "Esperpèntic"
Cervera (8) - Arenys de Munt (10) - en realitat 7 a 11.
Partit esperpèntic amenitzat amb arbitratge surrealista. Després d'una magnífica primera part de joc col·lectiu i ordenat de les arenyenques que anirien al vestuari amb un parcial d'1 a 7, la segona es va convertir en un pati de col·legi on tothom jugava sol. Les arenyenques que portaven una mitjana de gols en contra d'1,5 van acabar amb 7 gols més un de regal de l'àrbitre. Segons ell, els dos equips el van atabalar i per això va xiular gol en una sacada de banda, als últims dos segons de partit, que la Vero es va ajupir per deixar-la entrar sense que ningú l'hagués tocat. Per postres no van comptabilitzar a l'acte l'onzè gol i ho van deixar amb 10. Segona part per oblidar o recordar perquè no es repeteixi de les arenyenques i petició de més seriositat en els arbitratges per no devaluar la Divisió D'Honor Catalana. Gols: Karlota (5), Cèlia (2), Núria (2), Montse (1) i Didi (1).
2n Equip: "El líder no es deixa escapar cap punt"
Manlleu (5) - Arenys de Munt (0)
Les noies del segon equip no han pogut aquest matí contra el Manlleu, les primeres a la taula. Les arenyenques han tingut dificultats per aturar les rapidíssimes noies del Manlleu. Segueixen però intactes les possibilitats d'aconseguir la permanència.

Base: "Empaten amb les segones!"
Arenys de Munt (0) - Castelldefels (0)
Partit brillant de les jugadores de l'Arenys que aconsegueixen empatar contra les segones a la taula. Tot i no haver-hi gols el matx va estar molt disputat i amb molta emoció. L'equip segueix a la zona mitja de la classificació.