16 d’abril del 2012

Resultats masculins: 14-15 Abril

Sènior "A" masculí: "Planten cara al líder indiscutible de la categoria"
Arenys de Munt (1) - (5) Montcada
Aquesta setmana el 1r equip rebia la visita del líder imbatut de la categoria que només ha cedit 2 empats i va directe cap a 2aB. La primera part va ser molt disputada i l’Arenys va tenir forces ocasions, però dos errors a falta d’un minut van posar el 1 a 3  a la mitja part. En la segona, tot i haver pogut fer el 2 a 3 i tornar a entrar al partit, l’equip de Montcada amb molta més banqueta es va apoderar del partit i va sentenciar.

Sènior "B" masculí: “Van perdonar massa“
Arenys de Munt (3) - (4) Enlleura’t Mataró
El segon equip disputava aquesta setmana un dels partits que ja s’ha convertit en derbi des dels enfrontaments viscuts l’any anterior. Tot i dominar i tenir moltes però moltes ocasions davant de porteria durant la primera meitat, l’equip va marxar amb un curt 2 a 1 a la mitja part. A la segona les ocasions seguien sense entrar i al final del partit amb el 3 a 3 i els locals jugant de 5 per guanyar, van perdre una pilota definitiva.

Juvenil masculí: "Tornen a guanyar a casa"
Arenys de Munt (5) - (2) Teià
El Juvenil es jugava aquesta setmana la tercera plaça de la classificació contra el Teià. El partit va ser controlat i dominat en tot moment pels locals, que van tornar a oferir-nos una de les seves millors versions de la temporada. Amb aquesta victòria s’afiancen a la tercera posició i esperem que continuin amb aquesta dinàmica fins al final de lliga.

Infantil: "Imposen la seva superioritat"
Arenys de Munt (5) - (2) Atlétic Premià
L'infantil jugava contra un dels equips de la part baixa de la classificació i en la primera part es va veure de seguida sorprés i encaixant un 0 a 2 d’inici. A la mitja part ja havien aconseguit escurçar distàncies amb una bona jugada d’equip que posava el 1 a 2. En la segona meitat els nostres s’hi van posar amb més ganes i van acabar dominant al rival i guanyant comòdament al final.

Aleví: "Victòria en el darrer suspir"
Arenys de Munt (2) - (1) Atletic Català
El rival de l’Aleví ja havia sigut un òs dur en el partit d’anada en el que no havien aconseguit fer-li cap gol. A casa també ens va costar molt i semblava que al final l’empat a 1 seria el resultat final, però en un contrataac final ben trenat l’Isaac sentenciava definint l’1 contra 1 contra el porter. Es posen 6ens.

Benjamí Escolar: "Bon partit però seguim sense guanyar"
Escola Immaculada Masnou (5) - (3) Arenys de Munt
El benjamí amb aquest partit acabava la primera volta de la 2ª fase i tot i plantar cara en la majoria de les 4 parts del partit, no va poder endur-se finalment la victòria. Esperem que en la 2ª volta en la que la majoria d’equips venen a jugar a casa arribi la victòria final esperada.