30 d’abril del 2012

Resultats masculins: 28 Abril

Sènior "A" masculí: "Ensopegada contra el penúltim"
Arenys de Munt (2) - (5) Bosco Rocafort
Mal partit de l’Arenys de Munt que tot i aconseguir igualar el gol inicial de Bosco, va veure com abans del descans el visitant es tornava a posar per davant en una pèrdua en l’elaboració. A la segona meitat, una errada en la marca va posar el 1 a 3 i tot i tenir el domini de la pilota, l’Arenys no aconseguia entrar clarament en la defensa rival. Al final, ni el joc de 5 va millorar la situació en un dels partits que podia encarar definitivament la salvació a falta ja de 5 jornades. S’haurà de millorar per mantenir-nos.

Sènior "B" masculí: “Desproporcionat resultat pel joc vist“
Arenys de Munt (2) - (6) Montseny C.D. “B”
La primera meitat va ser de l’Arenys de Munt, que tot i marxar amb empatat a 1 al descans, era l’equip que havia posat la intenció de jugar i el millor joc a la pista. A la segona meitat el partit va continuar siguent de l’anrenys però a falta de menys de 10 minuts s’avançava el Montseny. Els riscos per remuntar i el joc de 5 final van deixar un marcador final que no transmet la igualtat del partit que es va veure.

Juvenil masculí: "Bon partit contra un rival dels de dalt”
Arenys de Munt (7) - (3) Ràpid Santa Coloma “B”
El Juvenil, a falta de 3 jornades, va quasi certificar el seu tercer lloc en la lliga guanyant a un dels rivals de la part alta, que no va posar les coses fàcils. El partit va començar a favor de l’Arenys avançant-se per 2 a 0 i dominant el partit. A la mitja part el resultat de 3 a 2 augurava una tensa segona meitat. Així va ser, i quan a falta de 3 minuts i amb 5 a 2 al marcador una tangana final va embrutir el que havia sigut un bon partit.

Cadet masculí: "Sense gols"
Arenys de Munt (0) - (0) Masnou
El Cadet jugava aquesta setmana contra el seu predecessor en la classificació i contràriament al que passa a molts partits de futbol sala, van empatar sense gols, tot i que al final les ocasions van ser per part de l’Arenys, que no van tenir la sort de cara. De totes formes, conserven la 6ena posició.

Infantil masculí: "Masses baixes per jugar contra un dels més forts"
Arenys de Munt (0) - (10) Fund.Priv.Esp. Mataró
L'infantil afrontava el partit amb moltes baixes, algunes inesperades i es va ajuntar la baixa d’efectius amb el fet de jugar contra un dels rivals més forts de la categoria. Després d’haver guanyat els darrers dos partits aquest resultat suposa un cop pels nostres. Esperem que es reponguin ràpid per afrontar el derbi contra l’Arenys de Mar.

Aleví masculí: "Victòria treballada per aspirar al 6è lloc"
Arenys de Munt (2) - (0) Masnou
L’aleví està fent una molt bona segona volta de lliga i aquest cap de setmana ho va certificar fent un partit molt seriós contra el Masnou, el seu predecessor en la classificació. Aquest resultat, treballat des de la defensa i certificat al final amb una bona jugada que posava el definitiu 2 a 0 al marcador, els permet aspirar a superar al Masnou a la classificació i poder quedar 6ens al final de lliga, posició meritòria.