6 de maig del 2012

Cròniques masculines: 5 de Maig

Sènior "A" masculí: "Al final, surt creu"

Palau Solità i Plegamans (7) - (6) Arenys de Munt
L’Arenys de Munt es deplaçava aquesta setmana a Palau on el resultat final ja fa intuir un partit molt disputat. Doncs, tot i avançar-se en la primera part els locals en diverses ocasions, el 4 a 3 de la mitja part deixava el partit molt obert. Tot i que l'Arenys va capgirar el partit, l'acumulació de faltes va obligar a tirar endarrera als nostres i veure's un altre cop superats per empatar a falta de poc. En el darrer minut de partit, la ocasió de l'Arenys va sortir fregant el travasser i la del Palau va entrar després de dos rebots. Aquesta propera setmana es presenta crucial amb la visita  a la nostra pista  del Vall de Tenes, així com també els partits que es disputen entre tots els equips que estan lluitant per evitar el descens. Des d'aqui us animem a anar a donar suport als nostres el proper dissabte a les 18:15h al nou poliesportiu!

Cadet: "Paguen un mal inici"

Lloret "B"(4) - (2) Arenys de Munt
El Cadet va pecar d'un mal inici de partit a Lloret, en el que errors puntuals a darrera i mals rebutjos van ser aprofitats pels locals per avançar-se 3 a 0. A partir d'aqui el Lloret es va dedicar a deixar passar els minuts i no complicar-se, tot i que a la mitja part haviem fet el 3 a 1. A la segona, els errors davant de porta del inici i el 4 a 1 en quasi bé l'única oportunitat local de la segona meitat, van condemnar els nostres a la derrota.

Infantil: "El resultat no és el que més importa"

Futsal Arenys de Mar (15) - (1) Arenys de Munt
Els infantils, tot i anar amb l'equip complert aquesta vegada, no van oferir una bona imatge a Arenys de Mar. Més enllà de la derrota contra un equip dels de dalt, format majoritàriament amb nois de 2n any i que juguen junts des de fa més temps que els nostres. La falta de lluita fins al final per part de l'Arenys de Munt des del moment que es van veure superats, no és plat de bon grat, ja que la bona pràctica de l'esport també consisteix en no baixar els braços fins al final.

Escoleta: "Gran festa de gols dels més petits"

ACE Riudellots (6) - (5) Arenys de Munt
El dissabte vam jugar la volta de l'escoleta a la pista del Riudellots. Un partit amb gols i emoció fins al final que van fer les delicies dels nens i del pares i mares que veuen disfrutar els seus nens en l'esport. El proper divendres a les 18h. també faran un amistós contra la nostra escoleta femenina al nostre pavelló.