16 de maig del 2012

Masculins 12-13 de Maig


Sènior "A" masculí: "Va sobrar 1 minut"
Arenys de Munt (3) - (4) Vall de Tenes
L’Arenys de Munt va tenir un molt bon inici de partit per posar-se de seguida per davant en una jugada estratègica de còrner. Durant la primera part va exercir el domini de la pilota i va marcar el 3 a 0 a falta de pocs segons pel descans. A la segona part, el Vall de Tenes va pujar les línies i va començar a dominar més i a portar més perill, tot i que van escurçar distàncies en dos contraatacs provinents de 2 jugades que podrien haver sentenciat el partit. Al final, tot i aguantar més de 4 minuts l'atac de 5, en el darrer minut van capgirar el marcador. Tot i ser un cop dur, l'Arenys de Munt ha d'aixecar el cap perquè queden tres partits i seguim depenent de nosaltres.

Sènior "B" masculí: “Segueix la tònica de la segona volta“
Polinyà (6) - (4) Arenys de Munt
Tot i marxar eal descans amb un plàcid 1 a 3 al marcador, en la segona meitat les coses es van complicar i el Polinyà va aconseguir remuntar el partit, després vam saber empatar, però l'atac de 5 no va ser lo suficientment bo i el Polinyà va sentenciar. Segueix la mala dinàmica de la segona volta.

Juvenil masculí: "Només es motiven contra els de dalt”
Escola de Futbol Montcada (5) - (2) Arenys de Munt  
El Juvenil, s'ha assegurat la tercera plaça després dels resultats dels equips perseguidors aquesta setmana, però tampoc arribarà a la segona plaça, ja que contra els equips que s'estan jugant el descens no han sabut treure'ls-hi els punts en aquesta segona volta. També és veritat que anaven amb pocs efectius, però podrien haver fet més des del principi.

Cadet masculí: "In extremis"
Arenys de Munt (3) - (2) Riudellots 
El Cadet tot i guanyar el partit, no va oferir una bona imatge al municipal, ja que el rival és un equip majoritàriament de primer any i de la zona baix a de la classificació. Al final una jugada afortunada va acabar entrant a la porteria rival i acte seguit l'àrbitre pitava final.

Infantil masculí: "Bon paper contra el líder"
Arenys de Munt (2) - (7) Inter Esportiu Malgrat
L'infantil va fer un bon paper aquest dissabte contra un líder molt sòlid com és el Malgrat, a qui van plantar cara i fins i tot van ser capaços de transformar 2 gols, quan el rival només havia rebut 11 en tota la lliga.

Aleví masculí: "Masses baixes i poca sort"
Inter Esportiu Malgrat (3) - (3) Arenys de Munt
L’aleví s'enfrontava contra un dels rivals de la "seva" lliga que els hi podia permetre passar a la 6ena posició, però la baixa del porter i d'algun altre jugador van complicar d'entrada el partit i ja durant el partit, la manca d'encert és una de les assignatures que ens passa factura.

Benjamí escolar masculí: "Segueixen millorant en aquesta 2a volta"
Hamelin B (8) - (4) Arenys de Munt
L'escolar benjamí va anar a jugar a Alella contra el líder d'aquesta segona volta i tot i aguatar 3 quarts de partit amb el resultat de 4 a 4, al tram final van rebre tots els gols de cop.