20 de maig del 2012

Masculins: 19-20 de Maig

Sènior "A" masculí: "Tampoc ha pogut ser aquesta setmana"
Montsant (6) - (2) Arenys de Munt
L’Arenys de Munt no va sortir massa inspirat en la seva visita a la pista del Montsant de Barcelona i va rebre 2 gols en els primers compassos de partit. Als vuit minuts en Panxo escurçava distàncies pels nostres, però tot seguit s'avançava el Montsant de nou. Amb el 3 a 1 començava una segona part, on l'Arenys va tenir les seves ocasions, semblava que donarien el tomb al partit fins que va arribar l'expulsió del porter visitant, amb un jugador menys els locals van ampliar distàncies i a partir de llavors el partit es va posar massa coll amunt. Queden dos finals i encara seguim en llocs de permanència, però la distància amb els de baix és cada vegada més curta. Aquesta setmana vinent hi ha descans, però el proper 2 de Juny ens visita el Sabadell, un dels de dalt però que no s'hi juga res.

Sènior "B" masculí: “No es poden acomiadar de l'afició amb victòria“
Arenys de Munt (3) - (5) Dosrius
El 2n equip no va poder guanyar en el seu darrer partit a casa en aquesta lliga. Al principi del partit els arenyencs van tenir la pilota i alguna ocasió per avançar-se però el Dosrius va donar el primer cop. Tot seguit l'Arenys de Munt empatava, però en un malentés abans del descans es tornava a avançar els visitants. A la segona meitat, el partit continuava igual i el bon joc de tres quarts de camp dels nostres no es traduia en gols, en canvi els visitants eren més matadors. L'expulsió del porter local a falta de més de 10 minuts, va obligar a jugar de 5 a l'Arenys de Munt, que tot i que no ho van fer gens malament, no van poder remuntar.

Juvenil masculí: "Perden contra el líder, en un final trepidant”
Arenys de Munt  (5) - (6) Sant Andreu
El Juvenil, tot i tenir assegurada la tercera plaça en la taula classificatòria s'enfrontava a un líder, el Sant Andreu, que disputarà en la propera jornada un partit contra l'actual 2n classificat, el Ripollet, que serà com una final. Per això, podia ser un partit per demostrar que els nostres juvenils estaven al nivell d'aquests altres grans equips, i tot i que no vam començar bé encaixant dos gols, vam remuntar el partit en diverses ocasions empatant a 2 i a 3. Al final del partit i jugant de 5, l'Arenys igualava a 5 el marcador, però encara quedaria temps perquè el Sant Andreu s'endugués la victòria, tot i així un xut al pal final dels nostres, hagués donat un just empat a 6.

Cadet masculí: "Derrota a casa d'un rival directe"
Teià (3) - (1) Arenys de Munt
El Cadet jugava aquest diumenge un partit contra un rival directe per la 6ena posició. Tot i avançar-se el Teià al marcador en dues ocasions, no va ser fins als instants finals quan es va decidir el partit. El 2 a 1 arribava quan encara quedaven 10 minuts de partit, però al cap de dos minuts un gerro d'aigua freda certificava la derrota dels nostres cadets.

Infantil masculí: Descans

Aleví masculí: "Golejada contra el cuer"
Arenys de Munt (15) - (0) St.Joan de Vilassar "B"
L’aleví no s'ha deixat sorprendre aquest cap de setmana i contra un equip que aquest any no ha aconseguit cap punt i que és el cuer de la seva lliga, ha certificat una victòria que els porta a seguir lluitant per la 6ena plaça que es decidirà en la darrera jornada de lliga, la setmana vinent.

Benjamí escolar masculí: "Derrota contra el líder"
Arenys de Munt (0) - (7) Alella "B"
L'escolar benjamí tot i guanyar el seu partit amistós del passat divendres contra el Canet FS per 5 a 2, ha perdut el seu partit de lliga escolar contra el líder intractable de la seva categoria.Tot i així, si haguéssin materialitzat les ocasions i no haguéssin tingut certes errades en defensa, el resultat hagués sigut més curt.

Escoleta masculina: "Victòria que es certifica al final"
Arenys de Munt (3) - (1) Canet
L'escoleta tornava a omplir les grades del municipal per celebrar un amistòs contra els nostres veïns de Canet de Mar. Un partit força renyit, en el que s'avançava l'Arenys en la primera meitat. Les ocasions per això venien per ambdós costats i a poc pel final el Canet empatava. Quan semblava que aquest seria el resultat final, l'Arenys despertava en els darrers instants i amb dos gols seguits sentenciava el matx.