28 de maig del 2012

Masculins 26 de Maig


Sènior "A" masculí: Descans
Sènior "B" masculí: “Finalment 7ens“
Futsal Rosario Central (5) - (1) Arenys de Munt 
El 2n equip va finalitzar la lliga certificant que aquesta segona volta no ha estat al nivell exigit per la categoria. Tot i que es van avançar en el marcador, un seguit de indefinicions i d'errades defensives van condemnar-los amb el 4 a 1 a la mitja part. A la segona part, van seguir fallant de cara a porteria i tot i provar-ho amb el joc de 5 no van ser capaços d'escurçar distàncies. En general bona temporada en el debut d'aquest equip en la categoria.

Juvenil masculí: "Acaben guanyant”
Futsal Polaris SM  (1) - (3) Arenys de Munt    
El Juvenil, jugava un partit intrascendent on cap dels dos equips es jugava res. Tot i així, els nostres van ser capaços de trenar un partit lo suficientment seriós i treballat com per endur-se la victòria. Això no va ser fins poc abans del xiulet final, quan en Pol va rematar una jugada col·lectiva que certificava la victòria. Bona temporada en la que han acabat tercers en una categoria que sempre és exigent.

Cadet masculí: Descans

Infantil masculí: Descans

Aleví masculí: "Mereixien més"
Palafolls (4) - (3) Arenys de Munt 
L’aleví viatjava aquesta setmana a la pista del líder de la categoria. Els nostres no es van finalment convertir en el matagegants que han aconseguit ser en altres partits, però a través d'una bona defensa i amb l'ajuda d'un hat-trick de l'Isaac, van ser capaços de mantenir-se sempre dins del partit i van estar a punt de donar la sorpresa. Ells també acaben finalment 7ens en aquesta lliga en que si no haguéssin sigut tan irregulars al principi, de ben segur que haguéssin pogut estar més amunt.

Benjamí escolar masculí: "Derrota per la mínima"
Arenys de Munt (1) - (2) Immaculada "B"
L'escolar benjamí no va ser capaços d'acabar la seva lliga escolar amb victòria. Tot i que cada vegada donen més bones sensacions a la pista, la falta de definició i els errors puntuals els van condemnar a la derrota. Tot i així, van mantenir opcions fins al final, ja que encara anaven 0 a 0 un cop entrada la segona meitat. Ells també finalitzen així la competició, amb una valoració positiva de l'evolució final de l'equip i del grup assolit, encara que han finalitzat cuers de la seva lliga.